Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
st.hubertus
tag
-
zolikaDB
veterán
Ööö, a motoportálon azt olvastam, hogy lehet nyitni a telót (nem mintha kéne, csak mondom), illetve gyönyörű, gyári belsőt lehet rávarázsolni!
A másik: megvettem, és nagyon tetszik!
Amit adnak:
- CD
- kábel
- headset
- töltő, akksi
Jah, ráadásul a ''jobbgomb'' sem mutat a live-ra! -
KillDon
tag
válasz
st.hubertus #1096 üzenetére
Szia. A függetlent ajánlom nem a vodást.
-
THomas007
senior tag
válasz
st.hubertus #1091 üzenetére
Soha nem lesz független a telefonod flasheléstől,mivel ez a Pds-ben tárolódik,amit a flash nem ír át.
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
st.hubertus #1094 üzenetére
Jah, utánanéztem a dolognak én is...
De láttad az érveimet...
Azért köszi! -
zolikaDB
veterán
válasz
zolikaDB #1092 üzenetére
Amúgy igazad van! De te is tudod, hogy ezt a játékot végtelenségig lehet játszani...
Ez kvázi 40e... De az L7 csak 10-zel több... És az már bővíthető + penge... Ugyanakkor a V3i meg ''csak'' 60e HUF...
Szóval, remélem érted, mire akarok kilyukadni...
% éve vodafone-os vagyok, van digitgépem (Canon), laptopom (Toshiba), mp3 playerem (Sony)... Úh nem várok csodát...
Ha okostelefonra lenne pénzem, akkor azt vennék, de az kb 60-70e, most meg kb 30 a keret... Ráadásul ebből a pénzből egy nagyon jó kis telót kapok, jól felszerelve, és ami tuti: nagyon-nagyon tetszik (pedig ált nem külsőre veszek telefont!)!
Szóval, ez a helyzet! Plusz: elrakattam magamnak a vodánál
[Szerkesztve] -
zolikaDB
veterán
válasz
st.hubertus #1091 üzenetére
Miért, EW-ben csak 38? Megvettem volna én a Mediában, de az Örsön csak fekete van, és azt nagyon nem akarom... Komor és egy személyes élményem kapcsolódik hozzá... Azért nem akarok feketét...
-
st.hubertus
tag
válasz
zolikaDB #1088 üzenetére
Elvileg lehet.Van egy olyan, hogy firmware-frissítés/csere... ez kb úgy működik, hogy feltesz egy másik flasht a telefonodra (jobbára a gyárit érdemes vagy egy monsterpackot). Ekkor már nem lesz live-os. Viszont: kártyafüggetlen lesz, és ugrik a garancia is. Persze erre lehet azt mondani, hogy nem lesz baja. Nekem 11 hónaposan ment tönkre az E1-es hangszórója..
Valamint nem tudom, hogy ezt hogy is kell csinálni, legutóbb egy V360-ast frissítettem, a live menü el is tűnt, de hálózatfüggő maradt..
A vodás árra rádobsz egy tízest, és hálozatfüggetlent kapsz az electroworldben...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zolikaDB
veterán
Srácok, valaki meg tudja mondani, hogy ugye a vodáshoz is adnak ugyanúgy mindent,mint a függetlenhez???
[link] -
zolikaDB
veterán
válasz
Kryczek #1087 üzenetére
Tudom, sajnos... Van egy Sharp GX-17-esem... Öcsinek GX-29, meg van egy Sagem myV-55-ös munkástelója bratyónak... Plusz volt egy SE K300-unk is...
Persze ott nem volt olyan rémes, mert témákkal testre lhetett szabni! Ezért kérdem, hogy ennél mi a helyzet, hogy néz ki a live?
Ill., le lehet pusztítani vhogy a live-ot? -
szepnorbi
csendes tag
a szundi 8 perces
-
zolikaDB
veterán
Illetve: milyen a vodás live menü?
-
zolikaDB
veterán
UP!
-
zolikaDB
veterán
Jah, még vmi: hány perc a szundi?
-
zolikaDB
veterán
válasz
zolikaDB #1066 üzenetére
Srááácok, hát lámák vagyunk!
Rájöttem a telókönyv dologra- úgy lehet megoldani, hogy csak a telmemóriát mutassa a telefonkönyv, hogy kiválasztjuk, melyik hívócsoportot mutassa a készülék! Így az egyikbe besoroljuk a számokat, és csak azt fogja mutatni! Ez nekem így teljesen jó lenne!
Jah, vodánál, ha jól tudom, 27e FT! Ennyit megér, de a live menü...
Vkinek, akinek van, nem tudna képet küldeni a vodás displayről??? És a vodásban a jobbgomb a live oldalára mutat vagy meg lehet változtatni/ill. tud-e videót? (a független igen...) -
szepnorbi
csendes tag
köszönöm szépen, eddig meg is van, de valamiért nem tud kapcsolódni az internetre
miért?
ezt írja ki:
Más tipusú Internet kapcsolat próbájára nem került sor. A beállítás indításához nyomja meg az OK gombot.
megnyomom
URl:server.operamini.com:1080
Adathálózatot használ?
-Igen, csak egyszer kérdezze
-Igen, mindig kérdezze
-Nem, kérdezzen legközelebb is
aztán ha az igenre nyomok elvégez két tesztet, é skiíírja hogy sikertelen
ha a nemre, akkor újra felteszi a kérdést,s és utánna írja ki hogy Nem sikerült kapcsolódni az internetre.
Segíts légyszi! -
-
szepnorbi
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1076 üzenetére
köszönöm szépen sikerült! Örök hála!
A wap már jó!
De az a fajta is kellene, hogy mondjuk ezt a frumot is elérjem a telefonomról
aki tudja hogy kell az kérem segítsen! -
válasz
szepnorbi #1075 üzenetére
Amennyiben a WAP beállítására gondolsz, azt a hellomoto.com oldalról letöltheted pár kattintás után.
Viszont, ha a netet szeretnéd használni a telefonnal, mint modem, ebben nem tudok segíteni.
Előbbihez WAP-csomag megrendelése szükséges, utóbbihoz (egyes szolgáltatóknál) net-csomag kell. -
szepnorbi
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem. Hogy kell beállítgatni, meg kitölteni hogy tudjak internetezni a telefonomon?
Sosem sikerül, és nem találtam sehol oylan dokumentácót, ahol leírták olna ,hogy hol találom a felhasználónevet a jelszót, meg ezeket.
Segítsetek kérlek, úgy látom ti értetek hozzá! -
-
Kasza08
őstag
AZ én véleményem a telóról:
Ami jó benne:
- Vékony, szép a külseje
Ennyivel sztem be is lehet fejezni a dícséretet.
Ami rossz benne(Az előző SE k700i-mhez képest):
- Nincs benne rádió
- Nem vesz fel videó
- A hangrögzítés 1 nagy sz@r. Felveszem, de nem bírom visszahallgatni olyan halk.
- A billentyűzet nyoma, rajtamarad a képernyőn
- Kevés benne a tárhely
- Rossz képet csinál, ennek ellenére gyakran 27-30kb is lehet mérete
- Ha ráteszek 1 képet, és kirakom háttérképnek, NAGYON PIXELES ÉS NEM AZ EGÉSZ KÉPET LÁTOM
- Gyorsan merűl az aksi, akkor is ha nem is nyúlok hozzá
Ezek után sztem MINDENKI FONTOLJA MEG, HOGY ILYET AKAR-E VENNI!
[Szerkesztve] -
Sándor -P20-
senior tag
Hehe. THX a segítséget... végülis csak megoldódott a dolog...
Meglepetésként ért a dolog, hogyha megismeri a gép a telót, akkor már tölteni is hajlandó, tehát rájöttem miért kérnek pénzt a progiért. Gyak a progi mellé adnak egy második töltőt is.... PC
Naszal teló fronton a fejlemények...Rendeltem hozzá kristály tokot. Valaki már próbálta ezt az izét? Az egész csak 500 píz lesz, tehát ha undormány, az sem nagy gond, max csak sötétben használom. Továbbá ugyanennyiért bőr (haha) tok. Naszal erre is kíváncsi leszek. 1000 píz egy autós töltő, mert ugye anélkül élni sem lehet...
Szal egyre jobban tetszik a kis aranyos, bár egyenlőre erősen az összeszokási fázisnál tartunk.... -
akasp
senior tag
válasz
Sándor -P20- #1070 üzenetére
hmm. úgy tudom, ogy ez a cd-s cucc nem inngyenes. énis kerestem már, de énse nagyon találtam, de végül ismerősöktől megszereztem.
vagy: ez má warez, szal privi ment -
Sándor -P20-
senior tag
Segítség kellene..
Hozzájutottam egy újnak mondható V3-hoz, aminek sérült a CD-je..
Szal kellene valami forrás, ahonnan le tudnám vadászni a T-mobilos CD-n levő programokat...
Sajnos az ügyfélszolgálatnál, az együttérzésükön kívül mást nem tudtak adni...
Szal az USB-vel ha rátuszkolom a gépre a telcsit, az XP visong, hogy - jééé, itt egy teló - de ezzel be is fejezte az aktivitást.
Tehát ha valaki megdobna egy címmel, azt nagyon megköszönném.
Ja mielőtt azt írná valaki, hogy keressek rá, megtettem, és rengeteget találtam is, de nem tudom mi volt az eredeti lemezen..
Ha a T-mobilos lemezen levő cucc nem érhető el, jó lenne valami telefonszám, SMS, és adat manager progi, amivel szépem tudnák a telóra pakolászni cuccokat. -
ToBeY
nagyúr
Tudna nekem valaki segíteni abban,hogyan kell softwaret frissiteni a telefonon?
-
zolikaDB
veterán
Hali mindenkinek!
Lenne egy fontos kérdésem! Be lehet állítani, hogy a telefonkönyv csak a telefonmemóriát mutassa? (tehát ne SIM+tel.mem, csak a tel.mem magában!!!)
Segítségeteket előre is köszönöm! -
akasp
senior tag
na sziasztok, remélem, hogy nem írok rossz helyre. szal van egy v3-om, szoftverem is van hozzá meg minden egyebek. vana gépen egy html file (javascript is van benne!!) hohy lehet azt a telefonra rávinni ugy, hogy meg tudjam nyitni, a formokba még bele is tudjam írni a számokat?? (sudoku solverről van szó
)
-
Blyan
félisten
Amúgy az a problem állt fel, hogy az ikonokat, a felrakott eredeti a motorola téma adja. Találtam egy Vodafone-os skint, de (bár a live ikonokat visszanyertem) a téma mégsem teljesen ugyanaz.
Amit kérek, az az, hogy mentse le valaki a sajátját - nem az hogy törölje is le. -
Blyan
félisten
Azért sem haragszom meg, ha valaki a menüjét is le tudja menteni....
-
Blyan
félisten
Üdv. A V3-ason témákat pakolgattam le és fel a Moto Skins Managerrel, és letöröltem az eredeti a Vodafone-os témát anélkül, hogy csináltam volna legalább egy mentést róla.
Le tudná valaki szedni nekem a sajátjáról és feltenni valahova?
Előre is köszönöm!
[link]
[Szerkesztve] -
Xervo
csendes tag
Akkor nem csak az enyém ilyen....De ezen kiakadtam,jobb minőségre számítottam,pár hét használat és nyikorog?Februárra szét is esik?
Ezért adtam ki pénzt
Mostmár mind1 ''addig nyúzom míg szét nem esik''
Viszont ha csak az asztalon van a telefon,öröm ránézni.Más: Ti észrevetétek hogy a gomboknál lévő gumicsíkok világítanak sötétben?Nem vagyok hülye nem a gombvilágításra gondoltam
Hanem ha full sötét van és nyomogatod egy darabig...Nyitvahagyod és amikor már elaludtak a fényei,akkor halványan világít az a gumicsík
[Szerkesztve] -
-
Xervo
csendes tag
Hi!Nektek nem nyikorog a flip?Nekem pár napja kezdett el,de minden nyitásnál csukásnál jó hangosan,ezt megelégeltem,és fujtam rá egy kis WD-40-et
Tökéletes lett anyira hang nélkül nyilik hogy azt elsem hiszem
-
Ryder
csendes tag
Hi! Én tegnap vettem, vagyis cseréltem egy 6600-át egy V3-ra. Nekem nagyon tetszik. A Flip-je nagyon jó. Ezeket a halk hangokat csak akkor lehet hallani, ha közel van a fülem hozzá, de először észre se vettem. Amikor a CD-t raktam fel eléggé elszórakoztam vele.
De aztán tökéletesen működik. Sokan írják, hogy neki nincsen Slide Show-ja és nemtud rajta vamit csinálni (már nemtudom mit). Nekem van rajta, de az csak egy képnézegető
Mire jó még azon kívül akkor?
Szal az én véleményem pozitív. Sokan írják, hogy nagyon lapos meg nagyon SZÉLES. Szerintem ez így pont jó ahogy van. Kinek mi a véleménye... -
kivievo
csendes tag
Amúgy szerintem is nagyon szép telefon a v3.
-
-
kivievo
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1046 üzenetére
Köszi a gyors választ.Ez sajnálatos,ha így van..
Először a billentyüvilágítás zugása miatt aggódtam ,3 napon belül vissza is vittem ,de közölték,hogy ez nem minősül hibának. jó...
Most meg ez ...asszem a barátnőm nyert egy telefont......
Mégegyszer köszi. -
-
kivievo
csendes tag
Sziasztok!
Van egy gondom a v3-al ,nem találok rajta automatikus kikapcsolást .Baromira idegesít mert eddig csak olyan telefonjaim voltak amik ezt tudták még az ''ős'' siemens m35-ösöm is'' .Aki tudja milyen ha hajnal 5-kor kap egy nemkívánt hívást ,mert éjszaka a fáradság miatt nem kapcsolta ki a telóját ,tudja miről beszélek.
Kérlek írjatok v.mit? hogy van e rajta?vagy nincs? vagy ha van ,hol????????? -
Xervo
csendes tag
Hy all!Van nekem egy Live!-os V3-am.Szeretnék rárakni egy planetmotox.net-ről letöltött monstepackot(flash&flex egyben)Ami kártyafügetlenné,és live!talanná tenné.Bootloaderben elindítom a telefont,a p2k driverét jelölöm ki neki,felismeri,a telefon ki is írja,hogy ''transfer mode''.Ekkor elindítom a PST 7.2.3-omhoz tartozó MultiFlexFlash-et kiválasztom a flash-et és bepipálom a ''Override existing....'' és a master reset és a clear-t.Rámegyek hogy start,''Creating image file''ez elmegy 60%ig és megál(vagy 100%nál) és kiírja ezt:''FLASH failed!***error*** Unable to connect to the subscriber unit.Unable to get string descriports.''XP Sp2-őm van,skn6371C adatkábelel próbáltam.
Mi lehet a probléma?Kérem segítsetek!
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Dj-Ker-X #1038 üzenetére
Kedvesem most vett ilyet, múlt héten, nekünk semmi gond nem volt, tudtunk le-fel tölteni képet, csengőhangot prímán.
Apropó, feltöltés (nem feltétlen neked szól): milyen korlátozások vonatkoznak az mp3-ra, amit rátöltök? Méret, vagy időtartam? Ami tény, hogy 1:01-es, 40kbps/16bit/mono felvétel nem ment rá, de 0:58 már igen. Egyedül e téren merültek fel kérdések.
A Motorola Phone Tools 4.0, bár támogatja elvileg a telefont, magától nem akarja felismerni. Ez önmagában még nem nagy gond, mivel manuálisan a listából kiválasztva már működik, viszont a programból kilépve el is felejti, így újbóli elindításkor kezdődik az egész elölről. Hogy lehetne ezt kikerülni? -
dat
senior tag
válasz
Dj-Ker-X #1038 üzenetére
2 hetes teló:
-a flippel semmi gond
-billentyűzet nyomokat nem látok a kijelzőn
-a sistergés olyan minimális, hogy ha nem olvastam volna róla a PH-n, észre sem veszem
-a kijelző nem villog
-adatkábellel tökéletes békességben működik
Nem mai, nem modern telefon, de szeretem mert szép, amit tud azt biztosan tudja, megbízható. Akinek nincs szüksége félcentis objektívvel szerelt megapixeles kamerás telefonra (ami nem kell mondanom mennyit ér) és nem mp3 lejátszóként akarja használni a telefonját (amiről szintén tudjuk milyen minőségű általában ), de szeretne egy szép, vékony(!) flipes telefont relatíve olcsón, annak megéri.
Nagybátyám legutóbb bement egy szolgáltatóhoz hogy telefont vegyen. Az eladóhölgy első kérdése az volt: ''Mire szeretné használni a telefont''. Nagybátyám csodálkozva nézett a nőre és annyit válaszolt: ''Mire mire....telefonálásra'' -
Dj-Ker-X
csendes tag
Játékokat az eredeti t-mobilos szoftverrel nem lehet rárakni tudom én is megtaláltam azt az oldalt ahol a v3 hack ről van szóminden rajtavan az viszont nincs hogy a v3 annyira xar teló hogy eggy hét után megnyekken a flipje és hogy 3-nap után nem tárgyal az adatkábellel.Továbbá ha kinyitod sistereg a teló,villog a kijelző és ráadásul a gombok nyomot hagynak a kijelzőn ha összecsukod szóval ennyit a v3-ról. És akkor ez még nem semmit.Szerintem aki ezután telefont vesz NE VEGYEN!!! v3-ast mert nem éri meg. Inkább motorola 360---ráadásul bővíthető memória és olcsóbb is
De nekem is v3-am van (sajna)
[Szerkesztve] -
Dani009
csendes tag
Sziasztok van egy Motorola v3-asom és tiszta új vkinek kell a T-mobile-től vettem25000 vagy ha túlsok akkor 20 000-t eladom szóljon vki ha kell sürgős lenne
-
Dj-Ker-X
csendes tag
Nah szóval játlékokat témát nem lehet rárakni van szoftvere de az eggy cd-s és nem tudom feltölteni sehova majd keresek eggy linket hogy van -efennt a neteten nem tudom nekem olían gonodm lenne hogy nem tudom megnézni mi van a telón vagyis összekötöm adatkábellal és minden frankó csak azt nem jeleníti meg ami a telón van. nem tudom mért de nem is tudok szűmítógépről rárakni semmit de leszedni se.
valaki légyszi help me!!!! -
dnelb
veterán
Hogy kell adatkábelen keresztül játékot feltöteni?
-
Adi81
csendes tag
Sziasztok! Aki szedett már szét V3-ast az lécci keressen meg! Nagyon fontos lenne! adolf81@freemail.hu Köszönöm!!
-
-
Nightmare
senior tag
Úgy döntöttem;hogy nem cserélek témát;mert láttam,hogy sok gond van vele.Inkább marad a kép és csengőhang.
-
lew666
csendes tag
Halimindenkinek!
Új vagyok itt nálatok!
Lenne kérdésem:
Tudja e vlk, hogy ki le7-e kapcsolni a V3r bill. világítást? (ha igen ha nm ossza meg velem)?
Lehet e bővíteni a ki-be jövő hívások azámát? (jelenleg ugye 10-10 és jó lenne 30-30 legalább)? -
Nightmare
senior tag
válasz
Viktor0610 #1025 üzenetére
Nyomj egy választ nekem is
-
-
Dani009
csendes tag
Sziasztok lenne vki aki tudna válaszolni a kérdésemre én megvettem a Motorola V3-mat de nem tetszik mert kicsi a memóriája szerintetek becserélik egy Motorola V3i-re a T-Mobilenél?
válaszoljatok légszi köszönöm előre is a válaszotokat -
Nightmare
senior tag
válasz
Viktor0610 #1020 üzenetére
Oké,mondjuk hogy a live maradjon...de skint és hasonlókat lehet pakolni rá az eredeti szoftjával?
-
-
Nightmare
senior tag
Sziasztok.
Van egy ilyen telcsim;vodától...a menűje nem a legjobb.
Lehet vhogy rakni rá másik skin-t vagy mi az ördögöt?
Másik...van rajta sok szép kép;és hang aminek semmi értelme csak a helyet foglalja.Ezt hogy lehetne kiszedni?Majd 800 kb-ot foglalnak...
Előre is köszi... -
robisz
senior tag
válasz
oettinger01 #1008 üzenetére
Csak néhány alapdolgot
-Szoftverfrissítés
-Sms tárolás (sim-ről a telefonra, hogy ne csak 10 sms férjen rá)
-Java feltöltés emgedélyezése kábelen keresztül
-cl.gif (az a kis kép ami szétnyitott állapotban látszik a külső képernyőn)
-Tettem rá skineket -
robisz
senior tag
A legjobb az egész telcsiben, hogy szarrá lehet moddolni
-
-
Dani009
csendes tag
Sziasztok én egy hete vettem a V3-somat és nem tetszik mert kicsi a memóriája szerintetek vissza veszik a T-mobilenél? Mert kiszeretném cserélni egy V3i-re de persze ez többe kerül én ki is fizetném azt az árat amennyivel többe kerül
szerintetek megéri?
és kicserélhetem egy V3i-re
írjatok köszi -
Silencer83
addikt
megvan a telcsi
zsiruj mint irtam, 2 napos...
marhara tetszik, egyelore ismerkedem vele
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Desert 2026.05.11-ig Garanciális Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest