- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bbrigii
csendes tag
Hallotátok, hogy kijött az új Motorola?
-
Yodamest
veterán
Hellósztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nagyon szép nagy kijelzője van a telónak, de a feltöltött képeket mért csak olyan kicsiben lehet megnézni rajta? nemlehet teljes képernyős slideshowt csinálni valahogy? lécciiii aki tudja írjon! -
D4rkm4n
őstag
Egy házcsere mennyire megoldható otthon? Néztem 1500Ft-ért egy vadonat új fekete házat, de nem hiszem, hogy normális dolog lenne többezret fizetni a szervizben a felszereléséért...
Lehetséges otthon váltani?
-
zolynet
veterán
V3-as mobilom van mellyel XP alatt tökkéletesen megy a motorola phone tools (MPT). De Vista alatt nem akaródzik megtörni. Próbáltam már pár usb driver-t (3.5.0), pc sync progit, miegymást de usb-n keresztül csak nem akarja a jót. Annak ellenére usb-n tölti a telót annak rendje és módja szerint. Ha van vkinek megoldása megköszönném. Még próbálkozom a dologgal, de hátha itt már megtaláltátok a megoldást.
-
crwn
senior tag
válasz
D4rkm4n #1490 üzenetére
az ilyen kérdésre az a csípőből nyomott válasz, hogy: használattól függ. pl. ha keveset beszélek rajta, napi 2-3-4 hívás, 1-2 sms, akkor nekem 4 napig ketyeg úgy, hogy este sem kapcsingolom ki. de ha wap-olok, napi sok sok perces hívást bonyolítok és a bluetooth is megy adatcsere miatt, két nap alatt kiürül a battery.
a három nap a kettő közöttinek tekinthető átlag, így kérdésedre a válasz: igaz. -
D4rkm4n
őstag
Hali!
Nektek ált. mennyi a készenléti ideje a V3-asotoknak?
Sokaktól hallottam, hogy három napnál többet nem nagyon bír. Ez igaz?
-
-
peet_22
csendes tag
hyyyy aztszeretném kérni hogy ha valaki itt letudja irni hogy hogykell a v3-asomon xofverfrissítést csinálni lépésenként meg hogy milyen progik kellenek hozzá pls ha vki tudja akk irja le vagy ha nemis irja le de van egy magyar oldal ahol ez xájbarágósan levan irva akk egy linket hadkérjek már.... mert én kerestem denem találtam!
előre is köszi -
Mosómedve
tag
Egy gyors how-to idefirkantanátok plz, hogy milyen progival hogyan tudom V3-ast gépre dugni, hogy lássa is a lelkem a dögöt...
-
feco0001
csendes tag
Sziasztok.Szeretnék egy olyan órát,V3-ra,ami a gyárinál többet tud.Töltöttem le egyet[L:www.getjar.com/products/10390/BigClock][link][/L]de ez java alkalmazás.Ezzel pedig az a gondom hogy ha becsukom a telefont nem aktív.Ha valakinek van ötlete,beállítás,vagy letöltés az írjon.Köszi.
-
csonszi95
csendes tag
köszönöm a gyors választ és igen haverom v360 ján sem megy
szerintem egy ideig biztos nem lesz motom...se 2 megapixeles kameránál nagyobb semmi érdekes nincs ebbe a mobilba ráadásul a bluetootha is korlátozott...egybknt bocsi de nokiákkal nem vagyok nagyon képbe mert annyi van abból hogy nincs olyan aki fejből vágja az összeset de majd utána nézek
-
csonszi95
csendes tag
sziasztok nekem az lenne a kérdésem/problémám hogy egy k550i-ről átküldtem egy játékot (gravity defied) és amikor ott voltam hogy játszok oly mértékben akadozott hogy azt se tudtam hol mi merre.
nagyon érdekes pedig sima java játék..:S
-
T.V.
csendes tag
valaki segítsen légyszi mer a P2K driverrel játékot vagy témát akorok feltenni a mobilomra akkor azt nem ismeri fel.előre is köszi a segítséget. ;)
-
T.V.
csendes tag
Nem tudja valaki h a v3-ra hogyan lehet játékot tenni??
ha valaki tudja légyszi segítsen!!! -
-
szuzi80
tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Moto V3at, még augusztusig garis, és amikor használat közben világitanak a gombjai, enyhe, de jól hallható zúgást hallani....
Ez mindegyiknél igy van?
Vagy vigyem be egy szervizbe? -
lakisoft
veterán
Honnan lehet témákat gyűjteni a telefonra?
üdv -
lakisoft
veterán
Sziasztok! Komplett ház cseréhez kénék segítséget! Hol lehet egy jó leírást találni a neten?
üdv -
lakisoft
veterán
Sziasztok!
Most vettem egy használt V3-ast és az a gondom hogy a készüléket nem tudom bekapcsolni akitől vettem azt mondta hogy az aksit be kellene vinni egy telefonboltba és megtöltetni ... szerintetek ez segíthet? az akkuval nem megy a telefon.
Hiába dugom rá a töltőre nem kezdi el tölteni!
Maga a készülék tuti hogy jó.
Mennyi egy új aksi a telefonhoz?
Előre is köszi a segítséget! -
hapapa
csendes tag
Hello mindenki!
Segítsetek légyszi mi történhetett a telefonommal. V3v típusú, frissítettem a szoftverét de amikor kiírja a Flash&Backup 3 nevű program, hogy művelet kész, (és semmilyen hiba nincs) utána nem vált vissza a telefon normál módba. Flash módban marad. Hiába húzom ki a kábelt vagy kapcsolom ki, még az akksit is kivettem, de semmi. :-( Légyszi mondjatok vmi tippet!! Előre is köszi!
-
skorBooT
tag
hali
javas játékot hogyan tudok pcről felrakni v3-ra ?
kösz
-
lakisoft
veterán
Nem sokára érkezik a V3-om ... és a kollégám kellőképpen megijesztett: szerinte a Motorola V3 dög lassú ... egy másik kollégám is erre panaszkodott ... de nagyon jó kis telefonnak tartják minketten.
Házcserét nehéz kivitelezni házilag? mire kell odafigyelni hogy semmit ne törjek le -
-
Sipi16
őstag
Ha valaki V3-at szeretne venni: [link]
-
Sipi16
őstag
Ma kicserélték a "Bill. flexet" ami után eléggé lehalkult a billentyűzet búgása.
-
lakisoft
veterán
Sziasztok!
Nincs valakinek egy jó állapotú eladó V3-asa vagy V3i-je? Bármilyen megoldás érdekel!
Előre köszi! üdv -
Sipi16
őstag
válasz
Il Dottore #1450 üzenetére
Jó kérdés. Nekem T-s van és azon a háttér van kinnt. Ahogy a Vodát ismerem egy teljes SW csere megoldáa a problémádra.
-
Il Dottore
tag
válasz
Il Dottore #1445 üzenetére
1445 UP.
Sürgős lenne a dolog.
Köszi.
-
stanley_
tag
válasz
Viktor0610 #1448 üzenetére
okés köszi
ez lett volna a vége csak gondoltam hátha tud vki vmi okosatthx
-
-
stanley_
tag
hali!
karácsonyra vettem anyámnak 1 moto v3
idáig remekul mukodott de most nem mukodnek rajta a gombok és a hangerot magatol allitja amit a kijelzon is mutat.tapasztalt valaki ilyenfajta problémát?
köszi
-
Il Dottore
tag
Szevasztok,
Meg tudnátok mondani, hogy lehet kiiktatni egy függetlenített v3-as elülső képernyőjéről(az összecsukott állapotban láthatóról) a vodafone logót?
Köszi a segítséget
-
adam60e
tag
Sziasztok. Nemrég kaptam egy motorola v3i d&g edition telefont és az a problémám vele hogy nincs benne magyar menü. Esetleg valaki tudna segíteni hogy hogyan orvosolhatnám ezt a problémát?
-
_seth_
veterán
P2K tools nevű progival a C, systemben lecseréled a cl.gif fájlt, ennyi
Skinhez a skiman programot ajánlanám azzal csak kiválasztod és teszi is fel. az MPT (phone tools) az képek, hangok, videók átviteléhez valamint telkönyv és smshez használható, jah még a naptárat is kezeli.
-
Nokika
csendes tag
Hello!
Nemsokára kb. 1hét és lesz ilyen telóm! Hogy lehet rajta a külső kijelzőre másik képet rakni? (ha ki van nyitva)? Valaki tudna segíteni? És skineket hogy lehet? HA 1 sima USB-be bedugom akkor nemismeri fel a sz.gép? Kell valamilyen progi? Az a phone tools vagy melyik? ha az kell honnan lehet letölteni? Előre is köszi, a segítségeteket!!! -
_seth_
veterán
Új akksival:
2 napig fullon volt, harmadik nap lement kettesre, negyedik nap lement 1 egységre. Közben kb 1 óra beszélgetés, néhány fotó elkészítés, BT-n csengőhangok átvitele, néhány sms küldése és fogadása... meg vagyok elégedve vele -
péter007
senior tag
hy
ha rám halgatsz akkor V3-at vegyél
csak egyszer volt ilyen a kezzembem és nem rossz pedig nem mai gyereka 3110-et sztem messze kerüld el
lehet hogy többet tud de a kijelzője nagyon szar és maga az egész telefon igénytelennek tűnik(ráadásul épp a héten történt hogy egy 3110clasic nem találta meg BT-n az összhangot a 6300-ámmal pedig elvileg mennie kéne)
-
_seth_
veterán
Motorola V3r-hez 3x4-es mma fájlt tudna küldeni valaki?
-
bibimad
senior tag
Ellopták a lányom telefonját, egy Benq-Siemens EF81-es Titanium Silvert. Megtennétek, hogyha ilyet láttok hirdetve, írtok egy privit? Előre is köszönöm!
-
Sipi16
őstag
Hali játékot milyen programmal lehet rárakni?
-
_seth_
veterán
-
_seth_
veterán
A Nokia N80-am mellé vettem egy V3 Black telót, mindig is tetszett és jó is
Szoftvert frissítenék rajta de a motoportal szokás szerint nem működik
-
Sipi16
őstag
Ki volt az aki rájött, hogy búg a billentyűzetvilágítás? Én 2 napja használom a telefont és eszembe se jutott ilyet hallgatni vagy cak megnézni.
-
D.R.O.
tag
Helló mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Olvasgattam a topikot de vagy nem vettem észre, vagy nem találtam a következő problémára megoldást:
Nemrég vettem Motorola V3-ast. Működik meg minden okés. De azt szeretném tudni, hogy hol kell bekapcsolni azt, hogy mutassa a körzeti információkat (hogy melyik városban/területen vagyunk éppen). Pannonos kártya van benne, a telefon is pannonos. Ha esetleg valaki tudja mit kell megnyomkodni, hogy működjön az legyen szíves megosztani velem mert én sajna nem tudom.
Egyébként a V3-tól pont azt kaptam amit vártam. Szóval szerintem tök jó telefon.
A válaszokat előrre is köszönöm.
-
Diego!
senior tag
Szia.
V3 tényleg szebb, viszont kevés memóriája van és nem bővíthető. Viszont kijelzőbe szebb (176x220).
3110 classic: van benne rádió, nagyobb memória, bővíthető, kijelző viszont 128x160-as.
Kamera mindegyik 1.3 mpixel.
Ilyen jellegű kérdést ide szokták feltenni, többen tudnak segíteni.
-
TToto
csendes tag
Sziasztok!
A napokban, vagyis a jövő hét folyamán vásárolnék telefont és két készülök jött szóba. Az egyik ez a Motorola, a másik pedig a Nokia 3110 classic. Melyiket érdemesebb megvenni? -
Lzolcsi
csendes tag
Hali,
nekem a Bluetoothal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Elvileg ugye a telefon az tudja, de nekem még egy másik v3-at sem sikerült megtalálnom vele. Az első kijelző mellett találtunk egy BT ikont, ami nagyon sötét, és soha nem kapcsol be, gondolom aktív BT-nál ez világítana. Valszeg rossz a telefon?
Köszi
-
henici13
csendes tag
Koszonom szepen Timcsy!!Meg nem biztos hogy ilyen telom lesz!!de ha igen akkor fekete lesz!!mert karacsonyra kapom keresztszuleimtol es nem mondjak meg milyet kapok de en erre gyanakodok mert kerdeztem a szinet meg hogy kinyithatos vagy csusztathatos es azt mondtak hogyha megmondjak egybol tudom akkor vagyis kinyithatos mert en mondtam hogy ez nagyon tetcik!!!
nincs msn cimed Timcsy??
-
csocsoi
csendes tag
Sziasztok
a segitségeteket kérném:
Adott egy V3-as, addig addig másolgattam skineket amig "megroppant"...müködik, p2k-val látok is mindent de fekete kép, sztem megsérült az épp használt skinem vagy sikeresen beletöröltem..kérdésem hogy vakon hogy tudom átállitani egy másik skinre? illetve mit tegyek?kösz
-
ANDREAS52
csendes tag
Sjnos Motorola V8-as topikot sehol nem találtam, így itt kérem a segítségeteket: Motorola V8-hoz hol találok magyar nyelvi fájlt? Egyáltalán létezik-e ( a Motorola szervízen kivül) és a V sorozat többi tagjához hasonlóan "magyarítható-e" at RSD LITE-vel? Ha jól tudom, Linuxos a motorja. Köszönök minden választ.
-
Acel
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1411 üzenetére
Köszönöm szépen,máskor figyelmesebb leszek
-
-
Acel
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a következő lenne a kérdésem : Hol tudom megnézni,hogy mennyit wapooltam?Hány megát?
Előre is köszönöm!
-
Timcsy
csendes tag
válasz
henici13 #1406 üzenetére
Kedves Henici!
Szürke színben habarabb karcolódik és kopik a telcsi mint feketében(azaz feketében is karcolódik,de nem látszik annyira mint a szürkén).Nekem fél éve szürke színű és nagyon le van kopva már...Főleg hátulMeg aztán nekem sikerült egyszer úgy leejtenem hogy kitört belőle a flip-et tartó kis pöcök, ezért teljes házcserére volt szükségem, ami 12 ezerbe került. Szóval ha tudod ne ejtsd nagyon le, mert járhatsz így
-
henici13
csendes tag
Sziasztok.
szerintetek egy 13 eves csajnak valo egy v3 telefon?
hamar karcolodik?
ha leejtem veletlenul nagyon nagy baja lesz?
en szulinapomra kapnam es asszem olyan 25-30 ezer ft lenne.
vegulis az a legnagyob kerdesem hogy valo -e nekem vagy nem?
elore is koszi.puszi -
dunc
nagyúr
Hello van egy progi amivel megtudod csinálni,hogy mi hol legyen.[link]
Itt van valamelyik....SkiMan ez a neve ha kicsomagoltad és téma töltés közbe tudod állitani mi hol legyen.Pl a szolgáltató rejtve legyen stb amikor loadolod a témát elötte felugrik egy oldal ahol pipák segitségével tudod testreszabni a telefont.UI:1 db-t sikerült hazavágni...kitöröltem az összes témát és újrainditottam a telot......Csak villogott a kijelző de nem töltött be a telefon....Még jó.hogy 3 napon belül voltam így simán kicserélték.....
-
Timcsy
csendes tag
Akkor semmilyen más Motorolás oldalt nem tudtok?Amin van fórum is. Fogalmam sincs miért nem hozza be nekem a Motorola portált
-
Timcsy
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #1401 üzenetére
Ott próbáltam már, de egyszerűen nem hozza be a fórumot...Úgylátom még fejlesztés alatt van az oldal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest