- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Ez ugyan már szerintem le lett ide írva de elmondom röviden. P2kmannal vagy total commanderrel(ha van plug-ined a telefonhoz) letöltöd a gain_table.bin fájt a telóról, majd a seemplayer programban megnyitod ezt a fájlt és ott tudod állítani a hangerőt. Az ajánlott szinteket ne nagyon lépd túl mert tönkremehet a hangszóród. Elmented és visszatöltöd a v3ra. Nagyjából ennyi.
-
orkester
őstag
válasz
oettinger01 #699 üzenetére
Letölteni igen sok mindent lehet. Szerintem biztos fel lehet tenni rá kábellel is. Mondjuk én bluetooth adapterrel csináltam.
-
orkester
őstag
Szia!
Sajnos tényleg 2szer jelenik meg minden. Ez ellen azt tudod csinálni, hogy a telfonon levő számokat átrakod pl. a Personal kategóriába és utána csak azokat jeleníted meg.
Témát én a p2ktoollal szoktam felrakni, nem olyan bonyolult, de lehet létezik más megoldás is.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
Mármint nem a v3mat bánom, hanem néha az előfizetést, ha félreérthetően írtam volna. A szoft szerintem jó. Én kifejezettem szeretem a Motorolák !gyári! szoftvereit. (Most is egy v620asom van) Egy problémám volt csak a készülékkel, hogy nem állt a kezemre...ezért is sikerült egy óvatlan pillanatban leejtenem mikor vettem ki a zsebemből.
Kicsit talán rövid az üzemideje, de nem vészes, azért nem kell minden este a töltőre dugni.
A memória sem túl nagy, de ha nem akarod mp3 lejátszóként használni, akkor bőven elég. Egyéb hiányosságot én nem találtam.
-
orkester
őstag
Hello!
Szerintem nagy esély van a magenta menüre, mert láttam, a logójukat rányomatták a készülékre. De ezt talán a Tmobile ügyfelesei biztosra megmondják Neked. Én anno a Vodánál vettem, ott se logó, se live menü nem volt. Gyári dobozban adták, még azon sem volt semmi szolgáltatóra utaló jel. -
orkester
őstag
Nekem mikor volt egy fekete v3mason leejtettem kinyitva és a flip élével leesett a beton járdára. Sajna kicsúszott a kezemből. De azon kívül, hogy lett benne 2db 1mm mély karc semmi baja nem lett szerencsére. Pedig nagyon féltem, hogy meglazítja a flipet, de nem.
Remekül összerakott darab.
-
orkester
őstag
válasz
zsuzskalili #357 üzenetére
Szia!
Pedig a kijelző ilyen. Legalábbis akikkel idáig beszéltem, mindnek ''zúgott''. Az Sms problémát pont előtted írta le Viktor0610 . Az Mp3mat gondolom a szolgáltatód szoftvere gátolja...de lehet rosszul sejtem... Egy szoftverfrissítés mindenképpen csodákra képes. -
orkester
őstag
válasz
M@trixfan #170 üzenetére
Én meg válnék az enyémtől...nézz be a fórumomba hátha érdekel:
Bővebben: link -
orkester
őstag
Hát a szoftvergari elvileg arra van ha meghibásodik. Vagy nem? De lehet, hogy szó nélkül raknak rá másikat.
Memória: bemész pl. a hangokhoz, megnyomod a menü gombot és ott legalul van a szabad területek megtekintése.
Minden megmaradt a telón, csak a nyelvet is újra fel kell rakni.
Ezen az oldalon tanultam a legtöbbet: Bővebben: link
Viszont itt csak leírás van, szoft nincs hozzá!!!
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
Itthon raktam rá.
Volt már Motorolám, volt némi tapasztalatom.
Most R374_G_0E.41.C3R_A szoft van, 0037es nyelvi csomaggal. Nem néztem mennyi erdedetileg a memója, de gondolom 5MB, most 6.5MB. Elvileg már lehet videot is felvenni, de még nem jöttem rá hogy. Más változásról nem tudok egyelőre, még csak 1 órája raktam fel. -
orkester
őstag
Nektek is picit halkan serceg a fülhallgatónál ha be van kapcsolva a kijelző?
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Na ma vettem én is a Vodánál egy fekete V3ast. Nagyon tetszik, sokkal szebb, mint vártam. És nekem a tudása is bőven elég, a memória tényleg nem túl nagy, dehát nem is fotózásra, meg mp3azásra vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged