Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timcsy
csendes tag
Vagy ha esetleg tudtok olyan magyar oldalt ami ezzel foglalkozik linkeljétek be Légyszíves!Köszi
-
dunc
nagyúr
Ez egy táma file U2_Bono.hme,hogy tudom rárakni a telora?
-
Timcsy
csendes tag
Sziasztok!!!
Remélem valaki tud nekem segíteni!!Nagyon megköszönném!!
Felraktam 2 skin-t és nem jeleníti meg a Vodafone feliratot a kijelzőn, és a dátum is leugrott a bal alsó sarokba, holott fent kellene lennie középen a Vodafone HU felirat alatt...Ezek a skinek voltak fent korábban, akkor érdekes semmi baja sem volt...
Köszi segítségeteket!!! -
dunc
nagyúr
Ezt a progit használom p2k commandert de nem értem ,hogy kéne megjelenni a telefon tartalmának? És a téma filéket ,hogy tudom rátenni a telefonra?
-
dunc
nagyúr
Elolvastam de segitségre szorulok,én csupán témát szeretnék rátenni .Ha valaki ráér segithetne lépésről lépésre......
-
-
dunc
nagyúr
Sziasztok. Hogy tudok V3-ra témát rakni?
-
Kom-ancs
tag
Üdv mindenkinek.Nyelvi csomag kellene nekem v3-hoz,mert így flesh-elés után elfelejtett magyarúl(R374-G-0E.42.08R).S.O.S.
-
szabika
csendes tag
Pár dolog!
Motorola telefonokhoz pár segédprogram. Midlet Managerrel java alkalmazásokat, a Skin Managerrel skineket lehet feltelepiteni a telefonra ill. törölni azokat. A Jadmaker progi a java telepitéshez szükséges. Elöször jad fájlt kell vele csináltatni. Egyszerüen csak belehuzod a jar fájlt és már kész is. Aztán a Midlet Managerrel a jad fájlt mutatod meg neki és mehet a telepités. :-)
A játékok abc sorrendben vannak, de ez gondolom latszik is. :-)
[link] A-C
[link] D-J
[link] K-R
[link] S
[link] T-ZPár oldal ahol skineket lehet letölteni a Motorola RAZR V3-as telefonhoz.
[link] itt programokat és leirásokat lehet talalni. (Regisztrálós!!!)
Jó szórakozást mindenkinek :-)
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki linkeljen!!!!!!!!!
Van egy kis fájl, amit a hálozat függő telcsik flashalése előtt kell feltenni a telcsire. Ellenkező esetben vmi hibaüzenet jön ki a flashales után. De nem tudom a nevét,hogy rákeressek és a MOTOportál pedig nem üzemel.
Segítsen vki.
-
skorBooT
tag
Kösz, de ha már olcsó telefont veszek, mert azé mégiscsak egy telefonról beszélek amit az ember telefonálásra használ, akkor már újat.
-
skorBooT
tag
válasz
Viktor0610 #1384 üzenetére
A királyi többes alatt a céget értsem?
Ha igen akkor miért csak fekete van? -
-
skorBooT
tag
Hali!
Nem tudjátok véletlenül, hogy pannonnál mostanában lehet-e ilyesmit kapni silverbe? Valójában kettő kell és nem akarjuk összekeverni. -
törölt tag
Sziasztok.
Motorola V3x-hez keresnék progit amivel a gépről tudom kezelni. Képet másolása stb....
Köszi előre is -
V.Stryker
nagyúr
Fax kivan. MÁr el sem lehet adni ezt a telefont.
Ha kell vkinek, akkor szóljon. -
Soak
veterán
válasz
V.Stryker #1379 üzenetére
Aham, köszi, nem működik a motoportál pl nem enged regelni mert sehova nem küld mail-t ?! de ez a hiba fent áll továbbra is
.
szerk : Guglival találok csomo féle dolgot és ha tudtam volna ,hogy pontosan mi kell nekem akkor nem kérek segitséget a forumon. Azért hülyének ne nézz pls
szerk2: Sikerült beregelni
[Szerkesztve] -
V.Stryker
nagyúr
Kicsit ha beleolvasnál a topikba: [link] (nekem mükszik a motoportál, de ha a guglival rákeresel az említett progikra,driverekre, akkor ad linket, ahonnan leszedheted.)
Itt vannak még cuccok, skinek hozzá:[link]
Jah, fontos!!!!-bármit teszel rá usb-n keresztül vagy frissítessz rajta előtte töltsd fel a telcsit,mert közben nem tölt és ha lemerülne, akkor full szoftverfrissítés kell neki. (Azt meg jópár sörért én megcsinálom)
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Sziasztok!
Segitségetek kérném abban ,hogy van egy vodás V3-mam és szeretném lecserélni (ha lehet ,bár még nem találtam akkor gyári silver-re ) a témát, mert a menü nagyon tré számomra vodás cuccokkal, hogy kezdjek neki?1 . hsz-t átnéztem de nem nagyon tuok előre jutni mert egy-két link nem működik a motoportál pl nem enged regelni mert sehova nem küld mail-t ?!. valaki segitsen pls jo linkekekkel és egy kis utbaigazitással, thx
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1373 üzenetére
Hát vaze, nem pont erre hívtam fel a tisztelt kollega figyelmét????
Most ha a motoportálon akadtál ki, akkor az 1.hsz-ből is törölni kéne nem
, mert az is segítségnek számít,hogy ott van a link ahhoz,hogy közvetetten feltörje a telefonját.
moderálva -
válasz
V.Stryker #1372 üzenetére
Idéznék az Alapelvekből:
''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;'' -
Wily
csendes tag
válasz
Viktor0610 #1368 üzenetére
Köszi.
Valószínűleg vmi ilyen turpiszságról lehet szó, de az fura hogy sony digi fényképező kábellel frankón megy a nokia. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1368 üzenetére
Ok, én nem néztem utána, mert nem szeretem a Nokiát. Viszont az kicsit fura,hogy előszeretettel tesznek olyan megoldásokat a saját kábeleikbe, ami miatt aztán más gyártótól származó darabokat nem -v. csak korlátozottan- lehet használni- A miniUSB az mini USB...most ha ezt elbarmolják valami kis változtatással, akkor bekaphatják.
-
válasz
V.Stryker #1367 üzenetére
Pszt!
A 3110 Classic is mini USB-csatlakozós -a [link]elt oldal alján a kép és az infó!
(Sz.tem itt arról lehet szó, h. a gyártók előszeretettel tesznek olyan megoldásokat a saját kábeleikbe, ami miatt aztán más gyártótól származó darabokat nem -v. csak korlátozottan- lehet használni.) -
-
Wily
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a gyári V3 adatkábel müxik-e nokia 3110-el???
A nokia simán megy sony fényképező adatkábellel, de V3 kábellel viszont nem akar kommunikálni pc-vel.
Előre is kösz
W -
sss
őstag
Ha valakinek kellene egy vodás fekete v3-as, akkor dobjon privit.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1358 üzenetére
Igazad van.Mea culpa. Maxima mea culpa.
-
V.Stryker
nagyúr
Fel kell telepíteni a P2K drivert. Az 1.hsz-ben megtalálod a motoportál linkjét, ott regisztrálsz és leszeded, majd kicsomagolod. Amikor rádugod a telót és kéri,hogy ''telepíteni akar vmit'', akkor azt a mappát mutatod neki. Még kérni fogja párszor és mindig ugyanazt kell neki mutatni. Így telepíti a kapcsolathoz szükséges illesztőprogramokat. Ha ez megvan, akkor a gép restart, majd elindítod a SkiMan-t és utána rádugod a telcsit. Jópár másodperc múlva már scaneli a telcsit és előjön,hogy milyen skinek vannak fent. Ott meg a hozzáadásnál már csak megmutatod neki a mappát ahol az általad telepíteni kívánt skin fájljai vannak és felrakja magától.
-
8x57js
tag
válasz
V.Stryker #1354 üzenetére
helloka!
akkor tudnál segiteni???
MIVEL feltelepitettem, de nem érzékeli a telot mikor összekötöm a géppel...
Amikor összedugom, telepiteni akar valamit. mintha egy külön hardvert csatlakoztatnék, kéri a fájlt....
oda mit rakjak be, honnan telepitsek?? nekem csak a mot.phone tools cdm van.
Felraktam a progit amit irtál, skiman, de csak üres oldala van, szal a skin fülre lépek, de semmit sem reagál, arrol a progirol hogy tom küldnei telora? hogyan kötöm össze a progival a gépet...
Baszki, a 6234esem az alapbol müxik a nokias programmal, ott kéri hogy hogyan csatlakoztatom, beirom hogy bloot, oszt kész....
itt mi lesz...öcsém teloját nem értem..
lécci valaki segitsen köszike -
-
8x57js
tag
Hello
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan mi ódon tudok témár takni a V3-ra.
Témát már töltöttem le onnan amit ajánlottatok, de nem tudom, mivel kellene, vagy hogyan ráraknom. Van egy motorola Phone Tools programom azzal lehet, vagy????
Köszönöm -
Mosómedve
tag
Hellosztok,
csak 1 gyors kérdésem lenne: lehet házilag függetleníteni a V3-at (kábelel, gépről) v. szervízbe kell vinni. Ha utóbbi, akkor kb. mennyiért végzik el a műtétet? -
balfek
tag
Motomodders.neten találtam ezt a forumnál:
''Dear MotoModders Members,
There has been a problem, the owners have disappeared. Well, this has been known for a while heh.
We need to let you know that this site is NO longer supported by ANY of the staff. ALL the staff, and the continuation of MotoModders is NOW at
www.maxedmobiles.com
We wish everyone to go there and check it out. It looks similar to MotoModders so we can continue the legacy. Please check it out, and go there for help, content and support.
Thank you,
All Staff''
hack - valós? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #1345 üzenetére
Lehet,hogy nem egy fajta Vistát használtok?
Vagy le kéne szedni a legújabb drivereket a Motorola honlapjáról és nem a hozzá kapott cd-t használni,mert amikor azt kiadták, akkor még a Vista erősen mikrofosos tesztfázisban ketyegett.
-
dinka.86
aktív tag
sziasztok. Vistát használok és nem megy az adatkábeles kapcsolat. Xp-n ment simán de most nem akaródzik...
amikor bedugom a telóba,akkor már nem vált át hangos üzemmódra,míg régebben váltott,most nem is írja ki..
vkinek vmi ötlet? -
8x57js
tag
Helloka!
Szeretnék segitséget kérni. Már itt naon sokan segitenek, a 6131ben is
itt is azt szeretném megkérdezni, hogy
tesomnak V3-a van. Cdvel, adatkábellal.
HONNAN TUD TÉMÁT TÖLTENI RÁ????
Tudnatok segiteni???
köszönöm!!! -
V.Stryker
nagyúr
Sikeresen megcsináltam. Elég sokszor sok hibával találkoztam, mindet sikerrel meg is oldottam
Ha valakinek problémája lenne a flasheléssel, akkor mostmár kérdezhet nyugodtan.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki mondjon nekem egy normális flash-t,mert már a negyediket próbálom és mind szar. Vagyis ami most van fennt azzal annyi bajom van,hogy saját mp3-as csengőhangot nem enged hozzárendelni, mert hogy a ''Téma állítja be'' és ott nem tudom a sajátot beállítani.
Tettem fel olyant,hogy ki volt szedve a sok hülyeség de ott meg totál ki volt szedve a saját csengés hozzáadása. -
V.Stryker
nagyúr
Senki nem tud legalább egy linket adni, ahol van fent egy flash folyamat leírás???
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv mindenki!
Némi segítség kéne.Első Motorolám.
-Hogy lehet saját sms hangot beállítani?(Páromnak anno sikerült, de már ő sem tudja hogyan.)
-a sima usb kábel segítségével lehet flashelni? Független a telcsi,de Live menüs és én olyant szeretnék rá, ami gyári,full csupasz, semmi felesleges vacak,mint pl.Mixer,stb. Tanács? -
Meiser
tag
Hali!
Új telefont szeretnék venni. V3 és V3i a két jelölt, a nagyobb tudás miatt húz a szívem a V3i felé. Azonban eddig nem találkoztam FEKETE kivitelben a V3i-vel. Az lenne a kérdésem, hogy csak V3 van feketében vagy a V3i-t is lehet kapni ebben a színben? Mindenhol az ezüstöset látom,de nekem sokkal jobban tettszik a fekete V3-as. Vagy szép ezüstben is?
Előre is köszi a válaszokat! -
-
ficsmix
tag
Hello valaki! V3-am van. milyen progival lehet szórabirni, hogy a pc-mmel komunikáljon? Van valami PC suite vagy hasonló mint más telókhoz? meghajtóként sem látom, pedig minden usb-d driverét kipróbáltam már. Mit tegyek??? Privátban válaszoljatok légyszi!!
-
Diego!
senior tag
válasz
-=V3rthil=- #1323 üzenetére
Nekem is független V3-som volt, semmi baj nem volt vele hibátlanul működött, a függőkről meg annyi próblémát hallottam már...
-
-=V3rthil=-
őstag
Ehh, most látom csak, hogy pont az előző oldalon volt ez a probléma...
Szóval nem csak a sim-en tud sms-t tárolni a telefon, [link]
van megoldás elvileg, csak nekem nem működött eddig. Aztán most rájöttem, hogy a végén a restart the phone nem a ki-bekapcsolást jelenti, hanem van a p2k managerben egy restart phone gomb. Szóval most már nem csak 10et tud tárolni, de 16 után azt mondja, hogy memória 6/5, ugyanennyit mondott 9 sms-nél is... Szóval még rejtély, hogy mennyi az az annyi... Amúgy nekem független V3-asom van (a fent említett nem az enyém, hanem apámé), és én ~100 sms-t tudok tárolni. Szóval érdekes, tényleg lehet, hogy szoftverfüggő, hogy mennyit enged... -
-=V3rthil=-
őstag
UP!
Senki? -
-=V3rthil=-
őstag
Hello!
Lenne egy problémám, szeretnék megkérni bárkit, aki tud, hogy segítsen!
Most vettünk egy T-mobilos V3-at és csak 10 sms-t tud tárolni. Találtam egy leírást, hogy a 0032-es seem-ben kell a 6-os bitet 0-ra állítani és akkor a telefonon fogja tárolni az sms-eket, de így is csak 10-et tárol... Van valami tippetek, hogy mit lehetne ezzel csinálni?
Köszi -
-
Fulmi
senior tag
akit érdekel h jó álapotú motorola razr v3 fekete független az nyugodtan írjon rám árat megbeszéljük
-
Cukorvir
csendes tag
senki nem tud akkor segíteni nekem az üzenetekkel való problémámban??
-
_cirmos_
őstag
sziasztok!
V3i-m van, és valamiért nem tudok hangos jegyzetet felvenni, pedig régebben ment. nyomta tartom a jobb oldali gombot, szépen fel is veszi, de lejátszásnál nem hallatszik semmi. volt már valakinek ilyen gondja? -
-
mexel
veterán
Úgy látom már kihalt ez a topic, mindenki kidobta ezt a telefont. Ahogy nézegettem a készüléket, nem is nagyon csodálom
-
mexel
veterán
Még egy kérdés lenne: Van ebben a telcsiben erősödő csengés? Nem találom.
-
mexel
veterán
Nem volt időm végigolvasni a topicot, lenne egy gyors kérdésem:
Mob Time Cell Phone Manager programnál a telefonszámoknál nem írja ki a neveket, hanem csak 1-2 kockát, vagy semmit, és utána jönnek a telszámok. Mi lehet ennek az oka? Vagy milyen progival lehetne menteni a számokat, sms-eket, stb? -
V.Stryker
nagyúr
Nekem még a régi téglám volt. Páromnak van V3-ja és amikor megkapta, akkor három napig csak rosszat mondott róla. Három nap után meg odavolt érte. Engem is meggyőzőtt, az aláírásomban is látszik...
Nekem egy dolog nem tetszik benne, hogy a háttérképeket ha kiteszed, akkor úgy elmosódnak és pixelesek lesznek. Viszont a képek közt mikor megjeleníted , akkor meg szépek. Pedig pont a kijelző méretére kicsinyítettem őket, amennyire tudtam, de ezt sem segített. -
Diego!
senior tag
Tényleg szép telefon a V3-as, de tudásra nem nagy szám, bár attól függ kinek milyen igényei vannak.
-
kavicssli
addikt
Az biztos hogy én nem fogom buzerláni ezt a telót!Jó ez így ahogy van!
-
kavicssli
addikt
Sziasztok! boldog tulaja lettem egy V3nak! Volt már w800,k750,N szériás nokiám is,szinte 3 havonta csere de ennek valami giga jó a dizájna!
Csajomnak K1 van az is jó de ez valahogy jobban megfogott!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest