Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• scs

csendes tag

válasz scs #758 üzenetére

Na hát a következő képet kaptam az új v3-mal a Pannonnál:
    [kép]
    Azt mondták, hogy előttem bontották ki a dobozt, biztosan új a telefon, és hogy a kép akkor kerülhetett rá, amikor tesztelték a raktárban. Ebben maradtunk, mivel tényleg zsír újnak néz ki a cucc egyébként.

Viszont azóta használom. Azért vettem, mert megtetszett a design-ja, most viszont már azt gondolom hogy ezen a telefonon a Motorolánál csak a designerek dolgoztak. Amibe eddig belefutottam, összehasonlítva az előző nokia alsóközép kategóriás telefonommal
    - rosszabb a hangja,
    - jóval hamarabb lemerül,
    - nem olyan érzékeny, ez főleg azért szívás, mert melóhelyen épületben ahol ülök kicsi a térerő, a régi még mindig talált, ez pedig sokszor nem,
    - ha elveszti a térerőt vagy megtalálja, csipog. Nem tudom kikapcsolni, csak ha lehallkítom, akkor viszont nem csörög; kávézás közben ezért pl. időnként csipogással boldogít a térerő szempontjából még gázosabb konyhahelységben,
    - ha a flippen lévő gombbal akarom csendes üzemmódba kapcsolni (mert mondjuk bementem egy moziba és elfelejtettem), szintén ordít, ez is kikapcsolhatatlan,
    - sim kártyáról vagy törlöm a telefonszámaimat (egyébként egyesével lehet), vagy nézhetem duplikálva őket, vagy melózhatok kategóriák kialakításával, amit kikapcsoláskor állítólag elfelejt, mert olyan nincs, hogy csak sim vagy csak telefon memóriát használjon,
    - sms-t nem lehet ám elmenteni, csak elküldeni, tegnap fel akartam valamit jegyezni a telefonba, el kellett küldenem egy kamu számra, hogy megjelenjen az elküldöttek között,
    - informatikához nem vagyok hülye, de nem sikerült beizzítani a cd-n kapott programot, szerencsére a frissített változat már működik.

Ennyi jut hiretelen eszembe. És tényleg zúg, a hangszóró környékén. A design viszont még mindig tetszik, és egy pozitívum még, hogy tölti magát usb kábelről.
    Na mindegy most már egy darabig ez lesz, majd megszokom.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés