- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scs
csendes tag
Na hát a következő képet kaptam az új v3-mal a Pannonnál:
Azt mondták, hogy előttem bontották ki a dobozt, biztosan új a telefon, és hogy a kép akkor kerülhetett rá, amikor tesztelték a raktárban. Ebben maradtunk, mivel tényleg zsír újnak néz ki a cucc egyébként.
Viszont azóta használom. Azért vettem, mert megtetszett a design-ja, most viszont már azt gondolom hogy ezen a telefonon a Motorolánál csak a designerek dolgoztak. Amibe eddig belefutottam, összehasonlítva az előző nokia alsóközép kategóriás telefonommal
- rosszabb a hangja,
- jóval hamarabb lemerül,
- nem olyan érzékeny, ez főleg azért szívás, mert melóhelyen épületben ahol ülök kicsi a térerő, a régi még mindig talált, ez pedig sokszor nem,
- ha elveszti a térerőt vagy megtalálja, csipog. Nem tudom kikapcsolni, csak ha lehallkítom, akkor viszont nem csörög; kávézás közben ezért pl. időnként csipogással boldogít a térerő szempontjából még gázosabb konyhahelységben,
- ha a flippen lévő gombbal akarom csendes üzemmódba kapcsolni (mert mondjuk bementem egy moziba és elfelejtettem), szintén ordít, ez is kikapcsolhatatlan,
- sim kártyáról vagy törlöm a telefonszámaimat (egyébként egyesével lehet), vagy nézhetem duplikálva őket, vagy melózhatok kategóriák kialakításával, amit kikapcsoláskor állítólag elfelejt, mert olyan nincs, hogy csak sim vagy csak telefon memóriát használjon,
- sms-t nem lehet ám elmenteni, csak elküldeni, tegnap fel akartam valamit jegyezni a telefonba, el kellett küldenem egy kamu számra, hogy megjelenjen az elküldöttek között,
- informatikához nem vagyok hülye, de nem sikerült beizzítani a cd-n kapott programot, szerencsére a frissített változat már működik.
Ennyi jut hiretelen eszembe. És tényleg zúg, a hangszóró környékén. A design viszont még mindig tetszik, és egy pozitívum még, hogy tölti magát usb kábelről.
Na mindegy most már egy darabig ez lesz, majd megszokom.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy XMG P406 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest