Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
He-Nike
aktív tag
Én úgy tom mindhárom szolgáltató (matt)fekete színben árulja ezt a készüléket!
De sajnos olvastam (nemtom hol lehet pont ebben a topicban), hogy szoftverfrissítésnél max csak egy újjabb T-s szoftvert tesznek a tellóra, de nó para a vodafonnál is csak egy újjab live-os szoftvert frissítenek attól függően, hogy milyen szolgáltatónál vetted a tellót...
Pannon az egyetlen amelyik nem túrkál bele a szoftba...
Szerk.: a színnel kapcsolatban az előző hsz-ből ítélve tévedtem... (bocsi)
[Szerkesztve] -
-
He-Nike
aktív tag
Ha a garancia nem annyira számít (bár ahogy olvasom neked számít), akkor vedd meg a tellót és dobj rá egy stock V3-as szoftot és máris eltüntek ezek a magnetás mizériák...
Ha viszont a gari is fontos akkor még van az a lehetőség, hogy lemented a t-mobile-os szoftot felrakod rá az eredeti motorolásat, és ha esetleg vmi hibát észlelnél a tellóba vissza a régi és mehet a T-hez gariba elvileg észre sem veszik hogy babráltál a szoftban (de ebben a témában inkább Napalm GSM-el konzultálj, ő ezt keni-vágja)...
Na jó ez csak egy megszálott telefonbuheráló ötlete volt...ha követted a fórum Hsz-eit rájössz nekem volt az a v3-am (azaz még van is és működik töretlenűl
)amejik a boltbol való kihozatak után köbö 2 nappal már elvesztette a gariját, de hála ég még máig sincs semmi baja...
-
orkester
őstag
Mármint nem a v3mat bánom, hanem néha az előfizetést, ha félreérthetően írtam volna. A szoft szerintem jó. Én kifejezettem szeretem a Motorolák !gyári! szoftvereit. (Most is egy v620asom van) Egy problémám volt csak a készülékkel, hogy nem állt a kezemre...ezért is sikerült egy óvatlan pillanatban leejtenem mikor vettem ki a zsebemből.
Kicsit talán rövid az üzemideje, de nem vészes, azért nem kell minden este a töltőre dugni.
A memória sem túl nagy, de ha nem akarod mp3 lejátszóként használni, akkor bőven elég. Egyéb hiányosságot én nem találtam.
-
orkester
őstag
Hello!
Szerintem nagy esély van a magenta menüre, mert láttam, a logójukat rányomatták a készülékre. De ezt talán a Tmobile ügyfelesei biztosra megmondják Neked. Én anno a Vodánál vettem, ott se logó, se live menü nem volt. Gyári dobozban adták, még azon sem volt semmi szolgáltatóra utaló jel. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest