- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Hirtelen azt hittem, hogy Haydené lett a pole Laguna Seca-ban
Lorenzo-Stoner csata várható a futamon, 5 tizeddel verték meg a mezőnyt. Szegény Rossi, ha 1 tizeddel jobb időt fut, 6. helyett a 3. helyről rajtolna.. [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integra
titán
nem mondta, hogy érezte volna rajtuk, hogy kattognak, nagyon jó hangulat volt, stefano is csak vigyorgott
ez a moto2 történet meg.. kezdem azt hinni, hogy itt egyszerűen fejétől bűzlik a hal és a benevezett csapatok is csak szopnak[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
absz igazuk van.
ráadásul az új rsv4 blokkja miatt, meg hogy újra 1 literesek lesznek szabályok szerint, evidens, hogy gp felé kacsingatnak újra.
a cube az vicces történet volt, szegény colin tudna beszélni róla......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Az NSO friss infója szerint, tuti, hogy elhagyja a királykategóriát (Alex de Angelissel kötöttek szerződést) és a moto2-ben folytatja. Azt írják, több érdeklődő van, köztük komoly gyárak is.
...ez a hír (mármint a Scot csapat és a nagy géposztály elhagyása) max egy elvakult fanatikust lephetett meg, amúgy szinte biztosra vehető volt...Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
emre
veterán
Nincs szeződése, a Scott csak erre az évre szólt.
Szerintem túlbizták magukat kicsit hogy sikerül olyan eredményeket elérni amivel esetleg bevágódhatnak. Ez Takahashi addigi teljesítményét nézve reális elvárásnak tünt, mert ahogy emlékszek általában a 10-14 helyeket tudta hozni. Igazából nem érdemelte meg hogy kitegyék a csapatból. Persze eklőször nem is erről volt szó, hanem a sérülésére fogták amit a jenki nagydíj elött szedett össze. "Hosszúra nyúlt a kezelése".
Ráadásul ahogy a régi kollégái mentek a GP motorokkal (Kallio, Espargaro, mittudomén ki még) mind meggyőzőbb teljesítményt mutattak. Sajnálom a dolgot egy kicsit magam is.
Emlékszik még valaki Sebastian Porto nevére?
Hogy alázta az kpl. mezőnyt a 125-ben talán három éve, és most hol van?
Az egésznek már nem sok köze van a sporthoz, ez már inkább hidegháború.
Egy ideje én is szívesebben nézem az SBK futamokat.
Sőt néha az AB Motors nevű francia csatona leadja a MAN szigeti versenyt is. Na az nagyon ÁLLAT."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Integra
titán
mindenki csak találgat.
várni kell. lehet, hogy van, lehet hogy nincsen. és a hrc bármikor felülbírálhat.
a scot-nak a mol pénze angelis mellett is jól jönne, és úgy tűnik hogy de angelist sem annyira akarják pénzzel tömni, mert eléggé furcsán veszi ki magát, hogy recesszióban egy állam így megszponzorál valakit.. teljesen érthető....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Face8814
őstag
Az m1 sosem adja. Valamikor még a futam is csúsztatva ment! Stream-en néztem. Ott mindig lehet látni a bemelegítő és időmérő edzéseket is.
Az m1 színvonalától pedig ne várj csodát. Örüljünk hogy a futamot adja! ( bár volt hogy azt is inkább stream-en néztem )Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Integra
titán
-
Integra
titán
félreidéznek.
azért ez a sok digitális kütyü, meg személyes kíséret, hogy mindig mindenkor pontosan tudják, szó szerint, hogy ki mit mondott. és ugye elég sok magyarázás volt talma és takahashi és a váltás körül, talán ezért is gondolom, hogy ehhez a témához nem véletlenül ezt a képet rakták be.roli: szerintem a 800-as gépekkel pont hogy sokkal többet estek mint a literessel, mert utóbbi sokkal kiszámíthatóbb, felnőttebb motor lett az évek alatt mint a 800-as. leporolják a literes gépeket és végre újra keményebb lesz a mezőny.
-
Integra
titán
"Digital recorders, notebooks, and face-to-face interviews...and STILL, riders complain of being misquoted."
az ugye ott szegény takahashi és gyanítom valami sajtós csóka a scot részéről.
elég cinikus szöveg tartozik a képhez szerintem, de csípős is....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
Talmácsi Gábor nyilatkozata:
„Csalódott vagyok, hogy nem sikerült befejeznem a versenyt, főleg úgy, hogy a motor jobb volt, mint a reggeli edzésen. Az egyik kanyarban minden előzmény nélkül egyszer csak hirtelen elment a motor eleje, esélyem sem volt, hogy kivédjem az esését. Szerettem volna pontot szerezni, de ez most nem sikerült, ez tovább motivál a következő versenyekre. Jó irányban vagyunk a beállításokkal hamarosan eredménye is lesz ennek.”150-nél
-
glutamin
őstag
Időmérőn már megvan a 2.85s lemaradás ami ugye már 3s alatt van. De ha így halad, néhány verseny múlva 2s alá is be tud menni akár. Azzal az eredménnyel pedig már versenyben lehet a hátsó bolyban.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
törölt tag
Nagyon kevés számít...egyszerűen túlléptek a határon..esetleg felhordott valami homokot a szél (LAguna Seca-n előfordulhat). De a saját véleményem az az hogy sok volt..Lorenzo századokért harcolt,..századokért, itt nagyon kis dolgok számítanak.
Rossi viszont nem fog meghalni egy pole-ért..élvezi a kűzdelmet szvsz, de a mezőny legtöbb nyerő tudásával a fejében tudja hogy mindig és minden felül a verseny számít.
Legyen meg az első sor (az sem akkora dolog nála, de azért az nem árt). -
glutamin
őstag
Erről van szó. Nagyon szépen fejlődik Talma. Hamarosan 2s-en belülre verekedi magát. Amíg tart ez a lendület, szerintem egy rossz szavunk sem lehet.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
ALI_G
veterán
érdekesek a köridők.
Imi 2:14-eket megy a 15. helyen,
Balázs 2:22-ket megy a 20. helyen
az élmezőny 2:10 Pasini a Toth mocival, plusz mínusz 1 másodperc a többiek. Imi és Balázs is javíthat még pozíciót mert vannak közvetlen előttük.mod: balázs hirtelen 17. lett
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sztem Balázs egész jó választás, ..de nem biztos hogy helyt tud állni, mert a tök tudja mi a helyzet most azzal a motorral. Könnyen lehet hogy kirakatembert keresnek és ebben a szituban nem jó lenni.
Talma-nak azért van neve, és eredményei...még a versenymérnök sem biztos hogy marad.
-
Integra
titán
én egy picit másképp gondolom.
stefanóval ketten felküzdötték magukat. eddig nincsen gond.
aztán megszerezte stefano valahogy a média jogokat mo-ra.
ekkor csinálta meg azt a céget, amin keresztül talmát a médiának eladja és hozzá folyik be minden pénz, még azért is pénzt követelt, hogy talmát lefotózhassák, vagy hogy megnézzék, hogy pisilt..
jött a 250-es csapat, nagy titkolózás, valami nem stimmel. de valami nagyra lehet számítani, susmorognak valami magyar csapatról.
balatonring, sávoly, a balatonring team etc..
a pénz elfogyott, vagy egyszerűen nem úgy állt rendelkezésre, mint tervezték, de gáz volt, ez a lényeg. jött egy új spanyol befektető, aki egy valag pénzt beleölt és mint új góré bármit tehetett volna. de talmát akarta továbbra is, mert úgy gondolták, hogy magyar csapat, magyarország, magyar pálya.
de...
nem ingyen a semmire ölte/öli bele a milliókat, kellett neki vagy részben, vagy egészében a médiajog. mint tudjuk, a média jogot aspar tulajdonolja, csak valahogy valamiért steafno kibulizta/kiénekelte/kitárgyalta a szájából. mindegy, nem számít.
stefano ezt nem akarta visszaadni, mert bedőlne a kieső pénz miatt, ami felett ezután nem ő diszponál. a lízinges ferrari számomra csak megerősíti a gondolatmenetet, hogy amikor megszerezte a jogokat, elszállt és nekiállt kiköltekezni. hogy emberileg ez milyen, hogy ő odaállít a sajtótájékoztatóra az autójával.. nos, ő sem egy agytröszt.
hogy talma mennyire költekezhetett ki, vagy sem, passzolom, de az, hogy talma egy szaros forddal nyomja, miközben ő meg... azt sem tudom, hogy stefano mennyire, de egy ferrari, ami lízinges.. számomra csak azt mutatja, hogy tovább nyújtózkodik valaki, mint ameddig a takaró ér.
hogy talma ennek mennyire van/volt tudatában, passzolom, gőzöm sincsen. tuti jó lelke nem engedte, hogy hátra lépjen hármat és onnan szemlélje e dolgot.3 variációót látok:
1. igazam van és pusztán stefano elszállt anyagilag és bebuktatja emiatt talmát is, hogy a saját seggét védje, nekiállt hazardírozni, hogy majd martinezt megzsarolja talmával
2. valami van stefano tarsolyában és sbk netán gp motort kerít talmának
3. talma szakít stefanoval és visszamegy martinezhez
jelen pillanatban én az elsőt gondolom még mindig a reálisnak azok alapján, amit láttam, olvastam ebből az egészből....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Motion_Blur
félisten
Ha igazak az eddigi cikkek, az látszik hogy Martinez szeretné megmenteni a kapcsolatot. Hogy milyen célból azt nem tudom, de úgy néz ki hogy fontos neki Talma. Kár, hogy nagyon sok infot nem tudunk, ezért nem is lehet véleményt alkotni az ügyben. Az eddigiek alapján az jön le, hogy Stefono miatt borított fel mindent Talma. Ne így legyen..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
st.hubertus
tag
Nem értem, hogy mi ezen a reklám. A mo**** tv közvetíti egyedül kis hazánkban, ők is csak online, ez tény.
Gondolom azért nem ingyen, mert nekik is pénzbe kerül. A HBO is fizetős csatorna, mégsem háborog senki emiatt. akinek kell, megveszi, akinek nem, az meg nem foglalkozik vele. Végülis, azokat a filmeket is le lehet tölteni. PR cikk nem csak itt található, nem egyedi jelenség. Tavaly - ha jól emlékszem - a Superbike magazinban volt kód., bár ez már nem olyan fontos infó.Más kérdés, hogy valóban "szégyen", hogy egyik csatorna sem közvetíti itthon.
-
S W A T
senior tag
Igen ha annyíra szívügyük a MotoGP miért nem nézheti mindenki ingyen....
A dorna valahol érthető a kérdés az az hogy ők nem akartak jogot adni az MTV-nek vagy a tv-nek nem volt pénze.
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
S W A T
senior tag
Nem valószínű.
Irreális volt hogy ennyí idő alatt pályát csinálnak oda....
nem lepődtem meg.
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
S W A T
senior tag
A sportklub-on nem lenne rossz helye sztem tisztességesen közvetítenék .
-
Integra
titán
márpedig nem fognak.
a dorna az országokkal közvetlen állapodott meg, mert így minden ország a saját reklámját tolja, és nekik is nagyobb reklámbevételük lesz.
hogy julianékkel mi lesz, azt meg nem tudni..
kemény......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
S W A T
senior tag
Arról letehetsz. Nem fog az Eurosport egy ideig MotoGP-t adni.
A hónapokkal ezelőtti hír a motogp hírek.hu-nAmi érdekes a számomra. Időközben megkezdődtek a tárgyalások Franciaországban és más jelentős európai országokban
Az MTV mint jelentős csatorna ???
Biiztos tud valaki angolul köztetek. Nincs kinn a dorna honlapján jövőre is az MTV kapta a jogot A magyar közvetítésre.
[ Szerkesztve ]
-
quby
őstag
Kallio nekem egy kicsit unszimpi mert ö is egy olyan versenyzö mint Faubel akit nyomnak csak nemtudom miért??középszerüek és szvsz azért tatranak ott ahol... mert valaki nagyon akarja. ilyen helyztetben nem lehet hibázni, de ö már soxor megtette. lásd 2005 csak ott eccerübb volt Talmára kenni...Faubel? kikapott Wilarot-tol
Integra: hát kallio nem a képességei miatt lesz a motogp-ben
[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
-
Face8814
őstag
125 RACE 04:00
250 RACE 05:15
MotoGP RACE 07:00Ez szerintem tuti nem jó, ugyanis Ausztráliában 1 órával korábban "van" mint Japánban. Ezek az indulási idők amiket írtál megegyeznek a múltheti Motegi futam rajtidejeivel ( persze magyar idő szerint ) ami ugye nem lehetséges az 1 órás különbség miatt.....
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Vasárnap Pepiék annyit mondtak, hogy 2:45-kor kezdődik a közvetítés és 3-kor indul a 125-ös futam.
Szerintem valami anomália keletkezett az általad olvasott "műsorújságban".Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Mivel Ausztráliában lesz a következő futam, így magyar idő szerint vasárnap hajnalban lesznek a versenyek.
Legjobb tudomásom szerint az Eurosport élőben adja reggel 3-tól a 125-öt, majd pedig következik a 250-en és végül 6-kor rajtol a 800. Legalább is a múlt versenyen ezeket az időpontokat mondták Várhegyiék ( az időeltolódást figyelembe véve helyesen ).
Az ezt megelőző nap hajnali programja szvsz az időmérők közvetítése.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
S W A T
senior tag
Ezt te honnét vetted
19:15
Motorverseny
Nagydíj, Indianapolis, USA, 125cc időmérő - élő
19:45
Motorverseny
Nagydíj, Indianapolis, USA, MotoGP időmérő - élő
Itt más van.
Talmácsi elindult törött kézzel is
* MTI/Index
2008. szeptember 13., szombat 18:15 | Frissítve: 17 perce
A 3. szabadedzésen sérülten lett 29., valószínűleg motorra ül az indianapolisi második időmérőn is.Talmácsi Gábor kézsérülése ellenére rajthoz állt a gyorsasági motoros világbajnokság indianapolisi versenyének harmadik szabadedzésén, ahol a 29. helyen végzett. Az Aprilia világbajnoki címvédője pénteken négy kört tudott menni az időmérőn, mivel az edzés elején elesett, megsérült, eltört a bal kezében a sajkacsont. A tréninget az olasz Andrea Iannone nyerte.A második időmérő magyar idő szerint este negyed nyolc előtt öt perccel kezdődik.[
Ne vegyétek rosszmájúságnak de én már előre tartok Vörös Csaba drámázásától.... jajj Talmácsi így+úgy....
De sajnos az M1-nek nem olyan fontos a Moto GP hogy tisztességesen közvetítsék.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A szelepvezérlése 'pneu'...azaz nem kell meghajtani a főtengelyről egy vezértengelyt...mivel az akár lánccal, akár szíjjal, közbenső fogaskerékkel..stb történik mindenképpen teljesítményvesztés (fordulatvesztés), és persze kevesebb mozgó tömeg.
rengeteget számíthat...persze most nem tudom, bár felhajthatnék képet a Yamaha pneumatikus szelepvezérléséről ha lenne időm, szal nem tudom milyen részegységekkel oldják meg, és az mennyi és milyen tömegű, de egyszerű ésszel belegondolva sztem kevesebb.
De az hogy a főtengely szabadabban foroghat az egyértelmű előny.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
de, már rajtnál is feltűnt, hogy mintha piros pöttyös lenne, de nem figyeltem hogy milyen motoron van, meg aztán mást csináltam és mondom magamban hogy magyar nincsen 250ben elől szóval nem lehet.. barberáról meg elfelejtkeztem
úristen hogy néz ki ez a szimoncselli
mint egy bányarém...[ Szerkesztve ]