Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
Új hozzászólás Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
#70869248 #2380 üzenetére
Őszintén szólva Kato halála utáni évben én nagyon megkedveltem Sete-t. Tetszett, ahogy megemlékezett az overálján a csapattársáról.
Nem tartom olyan nagy motorsnak, de ez a gesztus példa értékű volt számomra.
Azóta hozzáteszem ez a fajta szimpátiám átcsapott a másik irányba ( igazából nem tudom megmondani hogy mi okból), de az utóbbi időben ért szerencsétlenségek miatt már inkább sajnálom szegényt.
Pedrosa a jövő. Ez vitathatatlan. Óriási tehetség, de mint korábban már ezt is írtam, nem kedvelem igazán.
A Stoner gyerekből meg bármi lehet. Tavaly Pedrosa árnyékában volt, de kinőheti magát, és akkor ....!
Szóval elég sok egyéniség van most ebben a géposztályban, akik miatt érdemes nézni a versenyeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- DJI FPV Combo drón + Goggles V2 szemüveg
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest