Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mortal Kombat X

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-05-05 21:24:51

LOGOUT.hu

Minden ami Mortal Kombat X.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4508) maestro87 válasza Carasc0 (#4507) üzenetére


maestro87
őstag

Az imént eltapsoltam 1,2 millió aranyat a kalapács reményében és kaptam cserébe kb. 5 kártyát, természetesen kalapácsot nem. Nem valami fair dolog. Ha ennyire nem adja, akkor hetente szerintem csak egyet fogok nyitni, vagy még annyit sem és megelégszem a 10% attack boost-tal. Ha most pénzért vettem volna az aranyat, akkor verhetném a fejem a falba... Mellesleg szerintem valamilyen szinten az is csalásnak tekinthető aki pénzért vásárol soul-t és koin-t, csak ez ugye egy megengedett csalás a cég bevételének növelésére. :U

Vegyél egy robbantós gold Sonya-t az olcsó és ad a többieknek +30% attack-ot. A-list Johnny-t nyitottál már Kard Pack-ból? Nekem ezek mellett még Balanced Kenshi-m van (+1 bar). Több gold spec ops-om nincs is.:) De úgy emlékszem te unlock-oltad Undercover Cassie-t. Úgyhogy már csak egy kell, hajrá.:)
A most következő Kung Jin-hoz meg gold Outworld karakterekre gyűjts. Ha megszerzed Dark Lord Kotal Kahn-t, akkor már csak kettő fog kelleni. Az egyik lehet gold D'Vorah is, úgyis kell majd az utolsó toronyhoz. A harmadik meg lehet Cutthroat Kano is, azt addigra ki is tudod maxolni ha még nincs meg.:)
De lehet legjobb lenne olyanokat venned akik egyszerre két kasztba tartoznak, ilyen pl. Possessed Kenshi, az erősebb is a Balanced-nál.:)
Amúgy ez az "only gold spec ops" stb. feltétel is az 1.8-as verzióval jött, eddig nem volt megkötve ennyire...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mortal Kombat X
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.