Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Minden ami Mortal Kombat X.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
hát ez a kano az utóbbi jó pár challange leggyengébb hard bossa volt....elsőre meglett.
Flayer: csakis új pakk. kotalt ne vegyél, rettenetesen használhatatlan az összes kotal. vegyed a pakkokat, az a leggazdaságosabb, főleg amíg nincs pár 7-es gold karid.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Laraxior
titán
Talaltam egy franko triot.
Dark Liu Kang a wrath hammerrel, revenant kung lao es Dark empress kitana.
Liu kanggel inditok egy masodik spec tamadassal, utana a maradekot leveszem a dark kitanaval aki ugye felveszi az ellenfel alakjat...
Igy mindjart 3 es fel emberem lesz az elleneseg 2 embere ellen
Bhutális"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
GEIL
addikt
válasz Laraxior #4603 üzenetére
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
ayo
veterán
azért ne feledkezzünk meg erről se, mert rohadt izgalmas volt a döntő:
http://jateknaplo.blog.hu
-
törölt tag
Mitől lehet az, hogy eddig tök jól futott a játék ma meg semmi? Felugrik egy fekete ablak utána 2 másodpercen belül kilép. A flawless widescreent állítottam de anélkül se megy már :S
-
törölt tag
Egy ujabb halalos es egyelore verhetetlen trio.
Ermac X-ray-el kezd aztan 10mp-ig teljes ismetlen teljes vedelmet ad a csapatnak. Nem egyszer futottam bele olyan jatekosba, aki szinten x-ray-el kezdett, de mindig gyorsabb voltam es utana mar semmit sem ert el vele csak elpazarolta.
Tanya remek lett, nagyon jol leszedheto az enemy elete a lethal kepessegel, bar en ha ugy adodik megvarom a kettes bar-t, mert az az osszes ellen eletet szivja talaltkor. (Liu jobban tetszik szemely szerint, de remek a potencial a kis csajban)
Kano, hat igen Kano tudjuk milyen. eeees nem! Egyszeruen mar-mar op karakter amikor kabit es porog es kabit es porog es kest szor. Szinten remek lett.
Most fejbol nem tudom pontosan milyen perk-ek hasznalataval ertem el ezeket, de holnap beszurok par kepet roluk.Az elottem szolonak csak annyit, hogy szerintem nehez megmondani pontosan mihez kezdj, mert egyedi jatekot visz bele mindenki. Szoval tegy belatasod szerint es hidd el jo lesz az.
Szerk.: az elottem szolo Flayer neven vala itten fent.
Szerk2.: na gyors elottem a kepet.
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Hű, lassan el kéne kezdeni a Kano challenge-et. Kicsit takaréklángon „játszottam” mostanság.
-
Laraxior
titán
Igyekezz vele, mert mindjárt jön a dzseki
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Carasc0
őstag
Quick Match-en elvertek... Én fontolóra veszem a DELETE lehetőségét a szép AI CHEAT miatt.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
maestro87
őstag
válasz Carasc0 #4611 üzenetére
Milyen csapattal voltál?
Legalább egy darab, első spec. támadásában power drain-nelő karakterednek lennie kell a csapatodban, különben csak szenvedés mindegyik meccs, főleg az elején... És ennek a karakternek legalább közepes erősségűnek kell lennie. Mornful Kitana-m is amíg gyenge volt, sorba buktam el a meccseket hiába Ermac X-ray-jel indított... -
GEIL
addikt
az nem erősödés hanem csalás
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Carvus
senior tag
válasz Carasc0 #4617 üzenetére
Én azt utálom, mikor még be se jön kövi karaktere gépnek, én már a bent lévőre elnyomom a speckómat és nem elég h aki bent van az is rám nyom valamit, kiugrik, az enyém továbbra is csak villog és még aki bejön az is rám bassza a kettesét...ja meg amikor nálam mindent blokkol én meg hiába védekezek block breaker végig! g*ci egy játék az biztos!
Alap csapatommal én gyakran szoktam Fatalt nyerni! (Mileena+Mournful Kitana+Erron) Most megvettem a Tanyát, hogy felfejlesszem, de szenvedés és gyakran felhúz...
divi#2208
-
maestro87
őstag
válasz Carasc0 #4617 üzenetére
Ez nem hiszem, hogy csalás lenne. Faction Wars-ban az ilyen jellegű csalás eléréséhez a te gépednek kellene tartalmaznia a csalást, szerintem.
Velem is volt már hasonló, hogy kapott vissza 1 bar-t az ellenfél, de ez valami képesség lehet vagy valamelyik equipment kártya eredménye.(#4618) Carvus: Én azt vettem észre, hogy a beugrónak mindig elsőbbsége van spec támadásban.
Használj te is block breaker-t. Kitana legyezője pl. nagy eséllyel feltöri a védekezésüket.
Amúgy meg sokszor kiszámítható a játék:
- Például Quain Chi beugrásnál 1-2 mp után első támadással kezd ha van neki. Ez 100%-osan kivédhető.
- Erron Black szintén alád akar csúszni beugrásnál, de ez is védhető.
- Mornful Kitana sem sokat vár arra, hogy ellője már az elején a power drain-jét, így igyekezni kell, hogy te használd el először.
- Dark Raiden kettes támadásra rögtön egyessel válaszol, így az elején ütögetni kell kicsit, hogy a kettessel kinyiffanjon, vagy gyorsan karaktert kell váltani.
És még lehetne sorolni... -
törölt tag
válasz maestro87 #4619 üzenetére
Így igaz...
Amúgy nekem egy másik kedvenc trió (bár ellenben az Ermac-os team-el ezekkel már HARD-on meghalok azért néha-néha), de az a rakétás Jax, a második bar-os levegőből rakétás, majd csonttörő Cassie és J.Cage, amikor beugrik stun-ol típusa. Sry, de fejből nem mindnek tudom a nevét.
Null bar-al kezd mind három, de a megfelelő perk-ekel azért könnyedén felhúzom Jax-et, hogy ellőhessem a rakétát, ami teszem hozzá nem csak az éppen adott ellent sebzi, hanem a háttérben várakozó másik kettőt is. (Kold war sonya meg bekaphatja ilyenkor)
Így amikor ebből a kettőből hozza be valamelyiket ellenem, már nagyjából szépen le is szedtem az életüket.
(még ami jó, hogy én végzek mondhatni folyamatosan block törést az ellenre, DE ha éppen blokkol az még jobb, mert ha Jax-el vagyok a rakéta úgy vettem észre jobban odarobban neki, Cassie meg így is úgy is elvégzi a csonttörést, Johnny meg ugyebár lehúzza a bar-t hiába a block)Szó, mi szó jól döntöttem még pár hónappal ezelőtt, hogy nem ragadok meg 3-6karakternél és még ami szerintem fontos és saját hülyeség lehet, de nem igazán húzom/fúzolom VII-re a "népszerűbb" karikat, mert tudom, hogy azon a szinten szemét mód sorsol a játék és ott a player-ek nagy része szerintem azért tart, mert pénzt fektet be, ami én soha nem tettem és nem is fogok.
Nekem egy a lényeg, legyen meg a karakter és kész, aztán ha lehetséges challenge során, hogy fúzoljam I-re megteszem, ha nem akkor jó kőműves módjára, tehát "jóóó van az úúgy" elve szerint cselekszem és lesz ami lesz, ez csak egy játék, szórakoztat, de érdembeli hasznot nem húzok belőle, ergo pénzem nem lesz belőle, ha beleteszek. Huh de túl magyaráztam sry all...
-
Carasc0
őstag
válasz maestro87 #4619 üzenetére
Ezen kívül 5 millió szituációval találkoztam ami mind full csalás. Nagyon sok a panasz a játékra, nem baj ez is megy akkor majd a levesbe. Lealább is részemről.
Adex: Engem azért a csalás nem szokott szórakoztatni.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
törölt tag
válasz Carasc0 #4622 üzenetére
Persze nyilván, engem se és nem tudom ennél a mobil game-nél mi számíthat annak?
Mármint oké amiket leírtál én is néha találkozom vele, de szerintem ez nem feltétlen csalás, ha kikapok megnézem az ellen statisztikáit, segítő kártyáit és újra gondolom mit ronthattam el, hogy legközelebb megpróbáljam kijátszani azt.
Természetesen nem fogok rögtön emlékezni, de kb.-ra igen és az már éppen elég, hogy például kör elején megcseréljem a karikat vagy ne úgy használjak el bar pontokat, ahogy szoktam, hanem kicsit logikásabban.
Hát ez egy ilyen dolog sajna...
-
maestro87
őstag
válasz Carasc0 #4622 üzenetére
FW-ban nem lehet úgy csalni ahogy te gondolod. Persze te csalhatsz úgy, hogy pl. 3 X-ray-jel indítasz, vagy amit már láttam YT-on, hogy a power generation-nak adsz vagy 1000%-os növekedést, így 5 mp alatt a nulláról összejön az X-ray, de az ellenfélnél soha nem fogsz ilyet látni, mert a játék csak az ellenfél karakterének nevét, szintjét (level és fusion), és a hozzá tartozó kártyákat tölti le ugyanúgy level és fusion számmal illetve a spec. támadások szintjét. A többit a mobilodon futó játék rakja össze, már pedig az nem támogatja az 1000%-os equipment kártyákat. Pontosabban ő csak annyit tud, hogy pl. X fusion-ös Wrath Hammer az +20% attack-ot ad és nem többet.
Így a csalás kizárva. Csalni csak úgy lehet, hogy pl. berakod saját karakternek Kold War Scorpion-t VII-es fusion-nal, ami ugye még hivatalosan nincs is, de a mostani verzióban már benne van.
Ha valódi multiplayer lenne az FW, akkor már az előző fajta csalás is elképzelhető lenne, de valószínűleg ezért nincs is benne ilyen.És egy tipp Dark Emperor Liu Kang-hez: Wrath Hammer helyett adjátok neki Kitana legyezőjét és a saját gyűrőjét az equip kártyák közül, így 50% feletti esélye lesz az ellenfél blokkolásának feloldására, vagyis semmit sem fog érni a védekezésük. Tesztelve fusion I-es kártyákkal.
-
B1T3
addikt
válasz maestro87 #4624 üzenetére
Arra gondol, hogy az AI egy nagy hulladék, és ennek kompenzálásra úgy van megírva a játék, hogy lehetetlen szituációkat produkál az ellenfél (pl. védekezve ugrik be a harcba, vagy megnyomok egy speciális támadást, de ő ezután visszahívja a karakterét, majd amit kienged, az előbb csinálja meg a speciális támadását, mint az én egymillió évvel korábban benyomott támadásom), amelyek iszonyú idegesítőek és élményrombolóak.
-
Ziffalon
csendes tag
válasz maestro87 #4627 üzenetére
Ezen felül olyan is előfordul, hogy a támadási animáció elején az ellenfeled leengedett kézzel fut feléd, a végére pedig fel van emelve a keze, és persze a sebzés töredéke megy be. Előfordul block breakernél is, hogy a speciális támadás megtöri a védelmet, de a végére védekezik, szintén a sebzés nagy százalékát hárítva ezzel. Ezzel szemben gyakran hiába védekezel, az ellenfél (pl. egy Quan'Chi a Grand Skyfalljával) összezúzza a fejed, mert a te kar felemelési/védekezési animációd lassú, az AI-nak meg vágóképpel van felemelődve a keze. Mondhatnánk, hogy biztos block breakerje volt, de akkor szintén játék bug, hogy ezt nem írja ki, ha meg a védekezési animációtól függ, akkor a gép tényleg csal, mivel a karakterek felének a keze nincs a magasban, de sebzést hárítanak.
-
D4ni
őstag
Sziasztok ! Létezik hogy androidról iosre nem tudom átvinni a mentésemet? Wb acc ok, iosre belépve nem talál mentést . Kicsit cink mert durván régi mentést hagytam androidon..
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
GEIL
addikt
Nem megoldható....külön működik az ios és az android.......
-
Laraxior
titán
Elérhető a Dzseki cselendzs
Úgy látom semmi extra karakter nem kell hozzá, majd az utolsó oszlopra egy Ermac...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz #45378816 #4634 üzenetére
Nem szimpi a lotyó... Csak azért tolom le, hogy meglegyen, szerintem esetlen kis ribanc
Az a sárga Tanya, az viszont tud nem gyenge dolgokat produkálni...
Kíváncsi vagyok ki lesz a következő challenge, jöhetne már a Kold War Scorpion, az egy tökös karakter... Mi más lenne, ha már az avatarom is ez"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
Scorp es Vakshi még mindig a legjobb paros!
Ermac bacsim kapta szepen, de a ket lovag ellen eselye sem volt a Hard Dzsekinek. (X-rayt nem is tudott beadni ellenem, pedig normal-on 1x csinalta azert)
Huzom ezt a Kabát leanyzot, de lehet nem lesz az igazi, hiaba az a pajzsos erosito kartya is.
Carasc0: az a triod szep, de az ellen az tuti kamu. Essen le a karom, de en ilyet meg soha nem lattam eddig.
-
törölt tag
válasz #45378816 #4639 üzenetére
Kozben rajottem, hogy penzert vasarolhato pack-ok vannak. Szoval nem szoltam az elobb arrol, hogy kamu.
Még ha 5euro korul mozognanak, akkor lehet beprobalnek egyet, de horror arak vannak szoval...Van valaki tipp, hogy kikkel erdemes ezt a Dzsekis lanyt osszerakni? En egyelore valamelyik Sonya-t raktam be es egy Kenshit, hogy mind harman egy bar-al kezdjenek, de nem tetszik a dolog...
-
Laraxior
titán
Új videokártya, új rendszer, új háttérkép...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ez a future raiden megvan vkinek mobilra?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Laraxior
titán
Dark Raiden van csak es a sima Raiden.
-
Laraxior
titán
Nem konzolon vagy PCn kapod meg? Mert mobilon biztos hogy nincsen ilyen karakter. Legalábbis én nem tudok róla, pedig nekem mind megvan
-
Zsmester89
őstag
Ahoy srácok!
Lenne egy égető kérdésem, ps4 karral tolom a játékot, egyik nap arra lettem figyelmes, hogy a rendes ps gombkiosztást mutatja a játék. Most beléptem, megint az xbox gombkiosztás van és sehogy sem tudom behozni a ps kiosztást. Hogy tudnám beállítani?
--
Olvasgattam a fórumot, látom vannak skin-ek amiket csak telón lehet feloldani a pc-s játékhoz? (kriptában nem lehet őket megszerezni? Ha nem, akkor mennyi ilyen skin van?)A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
ayo
veterán
válasz Zsmester89 #4647 üzenetére
nekem anno automatikusan felismerte, próbáld ki be kapcsolni vagy valami, nem kéne semmit se tenned, ha ps van bent akkor azt jelzi, ha xbox akkor azt.
http://jateknaplo.blog.hu
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Ennek a DLC-nek van értelme vagy ha játszok a játékkal simán feloldhatom mindet?
Unlock all Krypt Items DLC
PC-n tolom az első Combat pakk megvan de 2 karakter nincs benne, ezeket érdemes megvenni?
Goro meg Sub-Zero[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott gamepadek: PS4, Xbox 360 / One, Logitech F széria
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest