- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a tápom egyik ága teljesen foglalt, vinyó + dvd + floppy... másik ágán van két molex. eből az egyik menne egy másik vinyóba ami satasra lenne átalakítva és ide az átalakítónak kell egy floppy. elosztó kábelem van is, és azt szeretném kérdezni hogy a másik maradék molexen menne egy inverterről két neon, plusz a ház plexijében lévő kis venti. erre még rá lehetne kötni a molex-floppy átalakítót? vagy tegyem a táphoz közelebbi molexre, szóval egy csatin lenne azzal amelyikről menne a vinyó?
azért kérdem mert elektronikában nem vagyok annyira otthon, és nem szeretném ha a neon nem kapna elég áramot vagy valami...
bocs ha láma kérdés (amúgy régen tapasztaltam olyat hogy a plexis venti lassult picit mikor neont felkapcsoltam, de csak kicsit lassult becsak ekkor nem tudommi hova volt kötve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest