- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
REDeath #3263 üzenetére
Igaz, nekem is szállt már el Revoltec inverter, ráadásul egy olyan nagyfeszültségű kondi pukkant el rajta, amire a Lomex is azt mondta, hogy ilyet még soha nem látott.
De már ráálltam a Revoltec világításra, úgyhogy maradt. Meg aztán egy másik inverter évek óta működik... -
válasz
REDeath #3261 üzenetére
Az 1200 Volt az stimmelhet..., nagy feszültség kell ezeknek.
Akkor én inkább nem tenném a Coolink invertebe a Revoltec neont.Node miért nem vettél inkáb újra Revoltec cuccot, és akkor csereszabatos lenne minden alkatrész?
A Coolink kapcsoló nem tudom milyen, de a Revo elég masszív, szerintem az jó lesz. -
harry
veterán
válasz
REDeath #2859 üzenetére
Tudom, én is így csináltam, de ugye a vezetékeken több helyen is van tű, megvágni a csövet, pöcköket kiszedni. Jó talán nem nehéz de időigényes. A nehéz az volt, amikor 3 köteg kábelt vezettem át egy kis átmérőjű csövön (a tápból csak 1 cső jött ki, és egy 'elosztó dobozban' választottam el az ágakat).
És amúgy sziGszalag, mivel szigetel.
[Szerkesztve] -
SN2O
aktív tag
válasz
REDeath #2866 üzenetére
24pin-es lapok töbsége nem megy el simán 20pin-es tápcsatival, csak ha veszel hozzá 600Ft-ért egy átalakítót.
Az a 4pin-es csatlakozó akkor kell ha inteles géped van, AMD-s gépeknél nem szükséges.
Ha jól látom az adatlapodon neked AMD-s géped van, szóval az neked felesleges. Nekem Inteles gépem van, ASUS P5ND2-Sli alaplappal, ezen van egy külön csatlakozó ahova be kell dugni azt a 4pin-es csatit. Ugyanakkor 24pin-es tápcsati van rajta.
Ami nagyon fontos: ha veszel egy 24pin-es alaplapot, de a tápod 20pin-es, eszedbe ne jusson bedugni azt a kis 4pin-es csatit a 24pin-es aljzatba!!!!!!
Ugyan nem tudom, hogy egyáltalán bele menne-e, de az biztos, hogy nem tenne jó az alaplapnak
(Mire leírtam már lassan énis megkeveredek, pedig tudtam miről beszélek)
-
SN2O
aktív tag
válasz
REDeath #2861 üzenetére
Elméletileg az egyforma színü drótokat gond nélkül felcserélheted.
A színek jelölik, hogy milyen ''típusu'' kábel, pl.: a fekete a földelést jelenti ha jól tudom
Nekem van 3-4 képem amin le van rajzolva, hogy hova milyen drót megy. Felrakom gyorsan valahova és belinkelem.
De a google képkeresőjével biztosan találsz! -
-
SN2O
aktív tag
válasz
REDeath #2818 üzenetére
Részvétem, hogy nem jött össze olyat csinálni mint nekem!
Azt garantálhatom, hogy nem hü***séget írtam le mert nekem működik! (Videóval is tudom bizonyítani)
A kis csavarhúzóc megoldás nem jó! (Csak a 4-tűs csatikhoz jó)
1mm -nél vékonyabb szerszám fér csak hozzá azokhoz a csatikhoz. Régebben énis próbáltam gombostűvel is, de azzal meg az volt a baj, hogy nem tudtam egyszerre mindkét fém-tartót behajtani. Illetve 3-4 perc alat jött le egy csatlakozó! -
REDeath
őstag
-
válasz
REDeath #2752 üzenetére
Az már macerásabb dolog lesz! Tollbetét itt már nem játszik.
Egyszer valaki riogatott vele, hogy az első ATX csatiját 2 órán át pilinckázta, de bele lehet jönni. Én ettől már megijedtem.
Javaslom Neked, hogy elébb gyakorolj valami döglött táp kanócán. Aztán, ha belejössz meséld el a titkát... -
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
REDeath #2679 üzenetére
Zsugorcső nélkül is lehet celluxal, de az igénytelen nagyon. hidd el láttam már.
A zsugorcső azért kell hogy megakadályozza a foszlást. A cellux is megakadályozza csak azalatt látod a szétfoszlott harinya végét ami elég ronda. A zsugorcső viszont eltakarja. (zsugorcsövet kapsz bármilyen villamossági boltban kb 300ft-ért méterét(mondjuk az fekete, de szerintem az nem ronda, tény a színes szebb)). De nem kell szettet venned.
Én sem vettem. Elég 2db 3m-es és egy 1,5m-es csomag harisnya.
És akkor ezekbl még a ventiknek a kábeleire is jut, meg mindenre.
Nekem egyetlen kábel sincs a gépemben ami ne lenne beharisnyázva. Full király amikor ez UV-t kap.
A csatlakozókat muszály leszedni, mert nem megy át rajtuk a harisnya. Ezzel fogsz szívni a legtöbbet, mert van hozzá ilyen spéci leszedőke, de az 1000ft vagy mennyi.
Amúgy annélkül nagyon nehéz, én egy tollbetéttel (fém) csináltam, de 2 óra volt míg pont akkora lyukra tágítottam az alját amekkora kell, és úgy is nagyon nehéz.
Ha rámhallgatsz megveszed az anya molex eltávolító szerszámot. Ezt is lehet ott kapni a cmodban. Az apa molexet is tollbetéttel csináltam de azt még nehezebb.
Az ATX-es csatit viszont csakis szerszámmal tudod leszedni de az 2k- én anyit nem adtam ki érte, helyette vettem rá UV-s Spirált. egyszerűbb volt. -
God MonXter
tag
válasz
REDeath #2676 üzenetére
igen,nagyon éles ollóval jól lehet vágni!de egy 3-4cm-t hagyjál rá,mert táguláskor összemegy a harisnya!de egy egész szett kellene,vagy legalábbis ami a szettben van mennyiség,annyit rendelj meg!a második oldalon,amit linket mutattál,azon van a másik méret is!
de inkább olvasd el ezt:
[link]
[Szerkesztve] -
Ferdzsoo
addikt
válasz
REDeath #2663 üzenetére
Tehát akkor egy ''minőségi'' inverter az két 30 centissel is elboldogul ugyanolyan fényerő mellett?
Elvileg a gyári is elboldogul, mivel arra tervezték hogy kettőt vigyen, csak gyakorlatilag halnak meg.
Én úgytudom nem lehet kapni csak neont, de majd utánanézek, mert most nekem is csak neon kéne... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
REDeath #2660 üzenetére
Amúgy sem kell forrasztgatnod, mert sima csati van az invibe, miután egy pillanat alatt leszedted a fekete burkát, szóval egyszerűen ki kell húzni, majd az újba meg beledugni, amit meg szét sem kell szedned mert kívül van a csatihelye.
Amúgy meg te döntötd el melyik éri meg jobban, de nincs rá semmi garancia hogy az új revoltec invertered nem hal meg 1 napon belül.
Az összes 30cm-es fénycsőhöz adott inverter meghajt tudtommal bármilyen 30cm-es csövet.
Csak arra kell figyelni hogy 30cm-es inverterre ne rakj 10-es csövet mert a repül.
A coolink inverteren 2 neonnak van hely, és szinte mindegyiken kettőnek van hely.
Igazából szimpla invertert még nem is láttam.
De ha szétpattintod a mostani invidet, akkor sokkal tisztábban fogsz látni.
Egy pattintás.
[Szerkesztve] -
-
God MonXter
tag
válasz
REDeath #2618 üzenetére
vidd vissza garanciába!ez érdekes!
haveromnak lassan 2éve van revoltec fénycsövei és kiválóan működnek!még az a buborékos is!esetleg az inverterbe kukkancs bele!
mondjuk már azsem normális hogy bekapcsolod és pár másodperc múlva világít rendesen!
én bekapcsolom és egyszerre max fényerőn van!sztem kifogtál egy rosszabb példányt!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ArmA 3 - This Is War
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest