- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Sziasztok!
Van egy haf 932 plus házam, az oldalát szeretném kivágatni és átlátszó plexit tenni rá, mert így baromira porosodik ilyen porszűrős megoldást oldalra meg nem akarok, olyan helyen van hogy bele látni.
Nem csináltam még ilyet, viszont nem vagyok egy ügyetlen
, szerintem ha tudtok pár dologban segíteni itthon meg tudom csinálni. A kivágást lyukakat illesztéshez csináltatnám, mivel szerszámom nincsen hozzá, úgyhogy azzal sokat nem kell foglalkozni.
Tudtok esetleg valami jó leírást, bemutató, ami bemutat ilyen plexizést? Az sem baj ha angol. Illetve ilyen dolgokat nem tudok, milyen plexit érdemes venni, tudtok-e valami boltot, ahol neten lehet venni/vágatni?
Ragasztani szokták vagy valamilyen csavarozással?Kivágás, plexi illesztés után éleket mivel lehet zárni takarni? Valami ilyesmi végeredmény nem lenne rossz.
Köszi előre is. Ha esetleg nem teljesen jó a topik akkor bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest