- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
killertibi
tag
Sziasztok!
Problémám laptop tápegységgel kapcsolatos. Egy compaq presario laptopom van, melynek a tápegysége ha bedugom a konnektorba, pittyegő hangot ad, és nem tölti a gépet sem. Az utánaolvasásból annyit tudtam meg, hogy valszeg zárlatos.
Első kérdésem ez lenne, hogy ennyi infoból meg tudja valaki mondani, hogy mi lehet a pontos baj? És lehet-e javítani valahogyan?
Másik kérdésem. Ez a táp max 90W-ot tud leadni, 19V és 4,75A a többi jellemzője. Van egy másik laptop tápom, egy hp 620-as gépé. Ez 65W, 3.5A, és 18,5V-ot tud. Természetesen a gépbe menő csatlakozójuk különböző. Ha megpróbálnám a csatlakozót kicserélni, működőképes lenne a régi táp a gépemmel? A mostani táp gondolom akkor ad le 90W-ot ha tölt+a gép is megy. Nekem az akksim már rossz, szóval elég lenne, ha csak hálózatról menne a gép mindig. Feszültségben ugye 0,5V különbség van, az még nem vészes, viszont nem tudom, mit befolyásol az, hogy a régebbi táp kisebb áramot ad le? Csak a teljesítményt, vagy más szerepe is van?
Összefoglalva tehát, javítható-e a tápom, vagy ha nem, megoldás lenne-e a csatlakozót áttenni a régebbi tápra? Elnézést, ha nagy marhaságokat kérdeztem, a segítséget pedig előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest