- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
Hú... ez még a 2008 elején megjelent típus, szóval volt ideje így elhasználódni a kék VFD szegmenseinek. A lepasszolt sajátom is egyre sötétebb az egyik kollégánál. Most egy kicsit designosabb ACE típusom van, de ez is ugyanúgy amortizálódik.
Amely szegmensei a legkevésbé vannak használva, azok a legvilágosabbak.Én nem kötöttem be a hőszenzorait, szabadon lóbálóznak az asztal mellett, egyik az asztalon van, így általában 20°C és a pár fokkal afölötti értékeket mutatja. Láthatod, hogy az egyes alsó szegmense mennyire világos, mert ritkán világít.Ja, most látom, hogy a két képen ugyanazon a kijelzőn ugyanaz az érték hol sötétebb hol világosabb.
Mi változott a két állapot között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest