Hirdetés
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Párommal új helyre költöztünk, ahol egy kisebb problémába ütköztünk. Egy társasházba jöttünk, ahol egy központi Router van, csak egyenlőre nem tudom, hogy hol, annyi, hogy valamelyik szomszédnál. A lakásba, ahol lakunk, van wifi jel az alábbi helyeken: folyosó, konyha, nappali, fürdő/wc. Viszont egy helyen nincs, az a szoba. Mivel vastagak a falak, elképzelhető, hogy a router pont az ellenkező oldalon van, és mivel az emeleten, így nem igen jön át ide a jel. Gondoltam már arra is, hogy veszek egy jelerősítőt, hogy legyen itt internek a szobába. Viszont arra is gondoltam, hogy előfizetek valami szolgáltatóra, SIM kártyás megoldással, és akkor lenne internetünk. Ahova majd hasznánli szeretném, az a okosTV, laptop, Xbox, tehát kell hozzá internet. Ezek függvényében, mivel én egyenlőre tanácstalan vagyok, ki mit ajánl? Akár havi előfizetéssel ( kábeles megoldás nem jó, mert nem a saját, csak béreljük egyenlőre ) SIM kártya + router, vagy pedig a jelerősítő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Politika
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- Mazda topik
- Mercedes topic
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest