Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Párommal új helyre költöztünk, ahol egy kisebb problémába ütköztünk. Egy társasházba jöttünk, ahol egy központi Router van, csak egyenlőre nem tudom, hogy hol, annyi, hogy valamelyik szomszédnál. A lakásba, ahol lakunk, van wifi jel az alábbi helyeken: folyosó, konyha, nappali, fürdő/wc. Viszont egy helyen nincs, az a szoba. Mivel vastagak a falak, elképzelhető, hogy a router pont az ellenkező oldalon van, és mivel az emeleten, így nem igen jön át ide a jel. Gondoltam már arra is, hogy veszek egy jelerősítőt, hogy legyen itt internek a szobába. Viszont arra is gondoltam, hogy előfizetek valami szolgáltatóra, SIM kártyás megoldással, és akkor lenne internetünk. Ahova majd hasznánli szeretném, az a okosTV, laptop, Xbox, tehát kell hozzá internet. Ezek függvényében, mivel én egyenlőre tanácstalan vagyok, ki mit ajánl? Akár havi előfizetéssel ( kábeles megoldás nem jó, mert nem a saját, csak béreljük egyenlőre ) SIM kártya + router, vagy pedig a jelerősítő?
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerBank ( Magsafe is ) /// Számla + 1 Év Garancia
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Katana GF76 12UE 17.3" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 Plus 9320 /i7-1260P/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- Boss RC505 Looper, szép új állapotban 1 hónap garanciával.
- Asus E402YA-GA002TS 14" HD laptop, AMD E2-7015, 4GB, 64GB, ADM Radeon R2, Kék (feketés)
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- Tefal EY801815 Easy Fry & Grill XXL
- 65" OLED 4K S95D Smart AI TV (2024) (azonnal átvehető, bontatlan, 3 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest