- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Párommal új helyre költöztünk, ahol egy kisebb problémába ütköztünk. Egy társasházba jöttünk, ahol egy központi Router van, csak egyenlőre nem tudom, hogy hol, annyi, hogy valamelyik szomszédnál. A lakásba, ahol lakunk, van wifi jel az alábbi helyeken: folyosó, konyha, nappali, fürdő/wc. Viszont egy helyen nincs, az a szoba. Mivel vastagak a falak, elképzelhető, hogy a router pont az ellenkező oldalon van, és mivel az emeleten, így nem igen jön át ide a jel. Gondoltam már arra is, hogy veszek egy jelerősítőt, hogy legyen itt internek a szobába. Viszont arra is gondoltam, hogy előfizetek valami szolgáltatóra, SIM kártyás megoldással, és akkor lenne internetünk. Ahova majd hasznánli szeretném, az a okosTV, laptop, Xbox, tehát kell hozzá internet. Ezek függvényében, mivel én egyenlőre tanácstalan vagyok, ki mit ajánl? Akár havi előfizetéssel ( kábeles megoldás nem jó, mert nem a saját, csak béreljük egyenlőre ) SIM kártya + router, vagy pedig a jelerősítő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest