- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
Tudom, tudom, már sokan leírták ezt. Engem most hívott a yeti ügyintéző. Mondtam neki, ne raboljuk egymás idejét feleslegesen, nekem a mostani csomag tökéletes, nem fogok változtatni. Próbált győzködni, hogy hallgassam meg, mivel udvariasan kérte, ezért én is udvariasan megismételtem az előzőeket.
Azt mondta érti és elbúcsúztunk. Voltak akik azt mondták/állították, hogy ők nem járultak hozzá és mégis átrakták őket. Meglátjuk, de kétlem, hogy ez alapján az ügyintéző át mer rakni. Ránézek azért pár naponta a my yettelre, ott mutatja, hogy a 2 számom flotta 1100 és flotta 2200-ban van. Amíg ezekben a csomagokban maradok, addig a díj sem változik.
royal: én már több éve vagyok egy megszűnt vodás net csomagban. mindig visszautasítom az ajánlataikat (amik rendre drágább csomagokról szólnak) és ennyi egyelőre. Telefonnal kapcsolatban még nincs ilyen tapasztalatom, de egy szolgáltató is pontosan tudja, ha ezt megteszi, akkor búcsút inthet az ügyfelei jó részének. Az lehet, hogy ők már tudnak valamit, hogy úgyse tud majd az ügyfél elmenni máshova, de ez a lebegtetett törvény még sehol. Ha a yeti most kirúgja az embereket a meglevő csomagból, akkor nagy részük, jó nagy részük talál most olcsóbbat, máshol. A jövő más kérdés, azt majd akkor lehet megbeszélni, ha lesz tényleg törvény. Inkább a paráztatás megy most, ha az ügyfelek 15-20%-t átterelik és ezek az ügyfelek elfogadják a drágább csomagokat, akkor a Yeti ezen nyert. A többi ügyfélről meg pontosan tudja utána, hogy tudatos ügyfelek és nagy a lelépési kockázat. Hacsak nincs valami vaskalapos üzletpolitika náluk, akkor szerintem hagyják az ügyfeleket, ahol vannak. akik nem mennek át önként a publikus vagy akármilyen megajánlott csomagba.
-
axioma
veterán
válasz
RoyalAirForc
üzenetére
Nem is ertem mit csodalkozik, a felmondas - megfelelo szabalyok betartasaval, ami jelenleg 60 nap felmondasi ido - mindig is rendelkezesere allt a szolgaltatonak is.
Raadasul me'g ha lejart, akkor is 30 napig igenyelheto a korabbi szam megtartani (mas szerzodessel). -
Baltazár123
őstag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Telefonon most nem használom már több éve, mert nagyon keveset beszélek egy ideje, hála égnek nem kell annyit behívnom, inkább chat van. Régen az inviteles neophone-t használtam (már megszűnt), mert akkor külföldre kellett sokat hívnom, megbeszélésekbe. Nem akarom elhallgatni, hogy volt vele gond, de akkor még a mobilnet sokkal gyengébb volt. Működött, de néha megmakacsolta magát, viszont a mostani netek már nagyságrenddel jobbak.
A 275 percet se fogyasztom le, amit a KÜF ad, ezért csak otthoni készülékben van voip, az ephone-t használom, hogy rokonokkal beszéljünk hétvégente. Havi 78ft az előfizetés, 3,68ft a vezetékes hívás, 15,67 a mobil (plusz áfa mindegyikhez). ephone-on belüli hívás az ingyenes. Az utóbbi két évben csak a havi 100 forint fogy, az előfizetés. Évente egyszer rátöltök 1500 forintot, aztán levonogatja havonta és még marad is egy kevés, ha mégis arról kéne valakit hívni szükséghelyzetben.
Ha átmegyek a mostani KÜF csomagról feltöltő kártyásra, akkor mondjuk havi 1 óra beszélgetés voipról, kb 800-1000 forintban lesz a teljes havi díj, attól függ milyen arányban hívok vezetékes vagy mobilt. Asszonynak van/lesz korlátlan beszélgetés, ha nagyon sokat kell beszélni, majd arról intézzük.
-
slice14
veterán
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Ha nem hónapfordulóval állították be az unlimited csomagot, akkor lehet hogy kiszámlázták a teljes havi 4GB-t és az unlimited netcsomagot is.
Én hónapforduló előtt hívtam őket, és mondta is a hölgy hogy fordulóval fog aktiválódni.
-
snooze
veterán
aki a hangfelvételt kérné ki, irják a facen,hogy egy szép levelet kap,hogy adatrögzitési hiba miatt nem áll modukben..🤔🤔🤔🤔 level egyébként csatolva a posztban..🤔🤔
-
theooracy
aktív tag
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Én amikor kötöttem a KÜF-ös szerződést, a Yettel boltban, halvány fogalmuk sem volt róla, hogy mi ez. Ilyen kondíciókkal nem talált az ügyintéző adható előfizetést. Vagy egy órát tökölődtek, telefonálgattak, de mikor mondtam nekik, hogy én úgy hallottam, hogy először teljes áron van a csomag, aztán majd jóváírják a túlfizetést a (ha jól emlékszem) harmadik hónaptól. Ekkor mondták, hogy ezt előbb is mondhattam volna, így már tudják miről van szó. Így is lett, szépen visszavonták a túlfizetést és beállt a kedvezményes havidíj.
Nem tudom, nálad is nem-e ez a helyzet? Szerintem várj még egy hónapot és ha már nem a kedvezményes áron kapod, akkor reklamálj feléjük. Szerintem ne levelezz, telefonálgass, be kell menni üzletbe, úgy egyszerűbb. -
4Grider
félisten
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Azzal tényleg nem volt gond, de sajnos beszántották.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Milyen voip-ot használnál?
Én sok éve a flotta előtt Reenger-t használtam és nem volt vele gond. -
qltsar
veterán
válasz
tamikomac
üzenetére
Így is olcsóbb, mintha magentában összekalapálnál magadnak egy előfizetést, bár ott korlátlan beszéd is jár, itt az S + korlátlan nettel számoltam, hogy kevesebb, mint a magenta 1 mobil és 1 vezetékes csomaggal.
Meglátjuk KÜF mivel rukkol elő állítólag pénteken, ha kedvezőtlen, és azon kívül sem lesz kedvezőbb másik flotta / publikus díjcsomag, akkor nálam bár nincs jó tapasztalatom, de nem vagyok hajlandó a dupláját kifizetni máshol, vagy Voda Mobilnet XXL + Feltöltőkártya, vagy viszem a netet is át hozzájuk és a mostani KÜF + Vezetékes internetemhez képest fizetni fogok kb. 800 Ft-tal többet / hó.
Nyilván ez annak is a tényezője, hogy meddig vár a Yettel a nem hűségidős, kivezetett tarifacsomagok beszántásával.
-
stuka20
senior tag
Tudtok ajánlani feltöltőkártyás simet, amin csak internet van? Menetrögzítő kamerába kellene.
-
tamikomac
aktív tag
-
Ricsii2001
tag
válasz
theooracy
üzenetére
Szia! Ez a második fizetendő számlám. Az elsőt április 22-én kaptam, azzal minden rendben volt, és ez most a második. Az első számlámon még nem korlátlan net volt, hanem csak a 4 GB-os net. Április 21-én kértem a korlátlan mobilnetet, és mivel két mobilnet szolgáltatás volt a Yettel appban, a "Start" szolgáltatást lemondtam, és az "Unlimited" szolgáltatást meghagytam. Aztán éltem az életem, és ma reggel láttam, hogy kaptam egy 25062 forintos számlát. Van egy 4000 forintos Yettel tv-m, ez rendben van. Közel 2300 Forintért volt mobilvásárlásom, ez is rendben van. A csomag 1800 forintos díja is rendben van. De a 17000 forintos mobilnet már nincs rendben, amit elvileg kedvezményesen kaptam meg. Jelenleg nincs lehetőségem 25000 forintot telefonszámlára kifizetni.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Ricsii2001
üzenetére
én nem csináltam még ilyen elállást, mert le szoktam gyorsan zárni a beszélgetést az ügyfelessel és így nincs "félreértés".
Az a fontos, hogy erre hivatkozzál: "Távollevők közötti szerződéskötés”. A google kidobott pár dokumentumot, de mind még a telenor idejében született. Ha van is frissítette a Yetinek, jól eldugták. Az ügyfélszolgálatot hívd fel, kérd ki a beszélgetést, illetve kérdezd meg, hogyan élhetsz a 14 napos elállási jogoddal a távollevők közötti szerződéskötés miatt. Illetve mert te a korábbi csomagban akarsz maradni és a mostani csomagod drágább annál, mint ami neked korábban volt.
Ha valaki már végig csinált ilyent, akkor többet tud neked segíteni. FB-on voltak, akik már belevágtak, mert behúzták őket a csőbe most és elfogadták az új csomagot, csak most meg rájöttek, hogy milyen kedvezőtlen nekik.
-
theooracy
aktív tag
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Üdv. Ez neked új előfizetés és az első számla? Mert ha így van akkor lehetséges, hogy ennyi. Elméletileg jóváírják majd a következő hónapokban. Nekem is így volt valahogy, aztán két hónspig nullás, majd egy töredék számlát kaptam...
-
Ricsii2001
tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
De mitől állhatok el ebben az esetben? Amikor a flottán keresztül (KÜF) kötöttem szerződést a Yettellel, akkor egy 11 hónapos hűségnyilatkozatról volt szó. Ez múlthónapban történt.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Ha 14 napon belül történt, akkor kérd az elállást.ez a legegyszerübb, de kérd ki a felvételt is, legyen nálad,
-
Ricsii2001
tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nem váltottam csomagot, engem nem hívott a Yettel. Se szó, se beszéd, kiszámlázták nekem a korlátlan mobilnet teljes árát, teljesen figyelmen kívül hagyva a kedvezményt.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Kikérheted a beszélgetést. Látod ezért nem szabad velük semmit beszélni. Le kell azzal zárni, hogy nem akarsz váltani, ha van nekik jobb csomagjuk, akkor meg küldjék el emailre az ajánlatot és majd megfontolod. Ennyi. A voda net engem rendszeres betámad, hogy lejárt a hűségem, kössek újat. Az előbb említett szavakat szoktam nekik ismételni és soha nincs félreértés, pedig próbál csőbe húzni az ügyfeles. Gondolom van neki "target", ha x embert átterel, akkor kap bónuszt.
Tudom, hogy mindenki próbál az ügyfelesekkel udvarias lenni, de minél többet beszélsz velük, annál több ponton lehet félreértés. Nem szabad, neki a célja, hogy rádsózza a csomagot, neked a célod, hogy maradj a mostaniban vagy egy még jobban. Annak az esélye, hogy jobbat tud ajánlani, kb nulla, ergó még a logika is azt mondja, hogy jobban jársz, ha villámgyorsan lezárod ezt az értelmetlen beszélgetést velük, ha felhívnak.
Azt fogja mondani, hogy te félreérthetően fogalmaztál, aztán most ki mondja meg, hogy nem? 14 napod van elállni és kérni az eredeti állapot visszaállítását, ez lenne a legegyszerűbb, mert akkor nem kell azt elemezgetni, hogy mit mondtál, ő hogy értette stb.
tamikomac: én gyerekként még vizsgáztam, hogy horgászengedélyt kapjak. Nem tudom, hogy most hogy van. Talán ez még nem horgászengedély, csak mohosz tagsági.Kíváncsi vagyok erre én is.
-
Ricsii2001
tag
Ha véletlenül elutasítanák a hibajegyet, akkor tudok hivatkozni valamilyen módon a múlthavi telefonbeszélgetésemre? Ott tisztán, és érthetően mondta a dolgozójuk, amikor felhívtam, hogy a mobilnetre 60 százalékos kedvezménnyel tudok előfizetni, ami 6000 forint (vagy hatezer valamennyi, nem tudom pontosan). És ha igen, akkor hogyan tudok erre hivatkozni? A dátumra emlékszem, 2024. 04. 21 volt. A többi tétel rendben van, ezzel nincs is semmi bajom, ugyanis a Yettel tv is szabályosan van számlázva a megbeszéltek szerint, a mobilvásárlással is rendben van minden, egyedül a mobilnetre nem érvényes a kedvezmény. És azért 17300 forint a mobilnetért szerintem picit sok. Igen, már ki van állítva a számla, és már lehet fizetni.
Vagy esetleg az bezavarhatott, hogy a Yettel alkalmazásban, amikor megrendeltem az "Unlimited" szolgáltatást, akkor a "Start" szolgáltatásra a lemondást nyomtam? Ugyanis akkor két szolgáltatás volt ott valamiért. -
Baltazár123
őstag
válasz
trec12
üzenetére
Nekem az okosvilág bejövős. 3 telóra korlátlan net. Nem sokkal több, mint most (12k vs 16k). Én átmegyek felöltő kártyásra + korlátlan net, voip, asszonynak lesz korlátlan beszéd + okosvilág és a gyerekemnek lesz korlátlan net, szintén voip + feltöltő kártyás. 2 év és beköltözik a pesti lakásba, mert tovább tanul. mindenképpen kell a korlátlan net majd neki.
Az igaz, hogy nem minden élethelyzetben jobb a tkom, de nekem úgy nézem, hogy éppen passzol.
-
-
trec12
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ez árban szerintem nem igazán tetszene a közönségnek...
-
4Grider
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
A telekom árai viszont nem versenyképesek, az aktuális hálózatához mérten főleg nem.
Vodánál lehet normális árakat elérni, de annak a hálózata sok helyütt olyan, amilyen... -
Baltazár123
őstag
válasz
trec12
üzenetére
TKOM lesz, megnézed a mohosz csomagot és kb már tudod is, mert nagyjából az lesz a KÜF is. Lesznek apróbb különbségek, főleg a hang csomagokban. A netben szerintem az okozhat maximum izgalmat, hogy benne lesz-e az okosvilág vagy nem.
Az én vállalati csomagom hangban kicsit más, mint a mohosz, de netben fillérre ugyanaz. Kérdeztem FB-n tkomos embert, valami más flotta, hasonló csomagok. Netben fillérre ugyanaz, a hangban vannak különbségek, mennyi perc, sms, ilyesmi. Abban van net különbség, hogy elérhető-e az okosvilág.
-
trec12
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nem is akarták. Azt írták akinek nem elég az 50 annak a 100 sem.
De ha így állunk egy 20-as csomag is lehetett volna pl. Netfone-nál az is van, Voda flottánál 25-ös is van ezek nagyságrendoleg ca. 6e Ft-ért. -
trec12
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nyugi, én sem hiszem hogy az "hamarosan" az tényleg az is. Ha bele gondolunk egy szerződést letárgyalni, lepapírozni, stb...nem egy pár napos dolog. Inkább hetek. De lehet tévedek és itt valami csoda lesz....
-
Caldera
senior tag
Jót tett a fórumnak a KÜF megszűnése. Felpezsdült az élet és nem a KÜF ajánlásáról és a BUMM csomagról szól minden 2. hozzászólás.
-
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Ha az elkészült számla összege lett magasabb, akkor sajnos, előfordulhat, hogy nem került beállításra valamilyen kedvezmény. A panaszod alapján ezt megteszik, és átszámolják a forgalmad, jóváírják a különbözetet.
-
zzola
titán
válasz
Ricsii2001
üzenetére
Huh, ez érdekes.

Elkészült a magasabb összegű számla? -
adika4444
veterán
válasz
Ricsii2001
üzenetére
A yeti app nem mutatja a kedvezményt, az majd a számládon fog megjelenni.
-
Ricsii2001
tag
Ezt hallgassátok meg!
Most van a számlázási időszakom, és gondoltam belépek a Yettelbe megnézni, hogy mennyit kell fizetnem, és amikor megláttam, akkor dobtam egy hátast, teljesen függetlenül attól, hogy amúgy is feküdtem! 25062 Ft. Mondom mennyi????? Azonnal hívtam őket, hogy ilyenkor mi történik, felvette egy csaj, aki azt sem tudta, hogy hol van. Kérdem tőle, hogy mi ez a 25000 Forintos számla? Aztán elkezdi sorolni, hogy a csomag alapdíja 1800 forint, vagy mennyi, aztán arra jön a flotta korlátlan mobilnet 17000 Forintért. Na itt szakítottam félbe a felsorolást, és mondtam, hogy miféle 17000 forint? Múlt hónapban aktiváltam a korlátlan mobilnetet azt hiszem 60 százalékos kedvezményjel hatezer valamennyiért. Ezt jeleztem felé, és közölte velem, hogy ő ilyen flottakedvezményt nem lát. Mondom neki, hogy márpedig én flottás vagyok, nézzen utána. Majd fél órán keresztül hallgattam a zenét, és visszajött közölni velem, hogy felvesz egy hibajegyet, majd kivizsgálják.
A kérdésem, hogy mire számíthatok? Vagy azzal, hogy megszűnt a szerződés a Yettel és a flotta között már nem élnek a kedvezmények? Ha ez így van, akkor bontható a szerződés a Yettellel? Ugyanis ha benyelik a flottás kedvezményeket, akkor mi értelme a csomagnak? 17000 forintos mobilnet? Ezek normálisak, de most őszintén? -
mb702
tag
válasz
eric.cartman
üzenetére
Ha Neked megfelelő a Vodafone hálózata, akkor van MOHOSZ V-s flotta is.
A kondiciók kb. az Extraflotta csomagjaival egyeznek meg. -
zzola
titán
válasz
eric.cartman
üzenetére
Regisztrálsz a MOHOSZ oldalán, befizeted a tagdíjat, megkapod a horgász kártyát és mehetsz vele a Telekomhoz...
-
Szemezek ezzel a MOHOSZ T-s folttával.
Én mint nem horgász, mit kell tennem, hogy a flotta tagja lehessek?
-
adika4444
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
2018 óta használok Yettel adatkártyát egy CAT6-os ZyXEL-ben. Valahányszor beszélgetés közben gond volt, az vagy a túloldali hálózatban, vagy szerver oldalon volt. Elenyésző esetben van gond náluk a nettel, tényleg betonstabil.
Terveztem venni egy 5G ZTE zsebroutert, de amíg bizonytalan a flották (iQpro) helyzete, addig ezt nem eröltetem...
Szerk: Ráadásul ennek a mifi megoldásnak van egy olyan hatalmas előnye is, hogy egy régi TL-WR1043ND-re raktam OpenWRT-t, így ha a vezetékes DIGI elesik, a teljes itthoni hálózatot át tudom rakni mobilnetre, csak bedugom a ZyXEL-t és hasít. Ugyan az ASUS RT-AX53U-n is OpenWRT van és USB, de ha mindenki ráakad a mobilnetre egy DIGI leálláskor, az emeleten nagyobb eséllyel akad rá távoli toronyra a mifi és egy külön VLAN-on vissza tudom adni a fő router WAN-jára a mobilnetet.
-
mogyoro42
csendes tag
válasz
trec12
üzenetére
Jó kérdés...
Ha te, vagy valaki tud részleteket , vagy tapasztalatot, azt szívesen veszem.
De azért vannak nehezítő körülmények: anyósom 460 km-re, gombos telefonnal, Yettel fiók nélkül, ügyintézési analfabetizmussal, a Yettel jóindulatával, stb...
Még a havi számlafizetést is a bankban állították be neki, az offline bankkártyájáta, nem engedte, hogy mi fizessük... -
Baltazár123
őstag
Akkor marad a feltöltő kártyás mobil + valamilyen net kártya és voip. Csak egészen extrém beszéd mennyiségnél jön ki olcsóbbra a korlátlan mobil tarifa. Ha meg bejön amit mondasz, a durván magasabb árszint, akkor 2 hét folyamatos beszélgetés kéne hozzá
ami még elméletben is nehezen elképzelhető.
Igaz, így a net minőségétől függ a beszélgetés, de ha 10 évvel ezelőtt már szinte tökéletesen működött, akkor most már nem lesz vele annyi gond se, mint akkoriban. Tartalék meg ott a feltöltő kártya, ha valamiért a voip nem megy. A hívásátirányítás is megy oda-vissza, szinte kompromisszum mentesen lehetett használni. A nettel voltak gondok 10 éve, de szerintem annyit már fejlődött a mobilnet azóta, hogy ez ne jelentsen gondot.Nem is baj egyébként, ha sok ember fel se fogja, milyen jó lehetőség ez, mert akkor könnyebb a radar alatt maradni és nem fogják törvénynek erejével "kicsinálni" ezt is.
-
Henri
kezdő
Itt teljesen egyértelmű az irány: a jelenlegi 2-5 ezer forintos sávból fel akarják tornászni a Digi előtti 5-10 ezres vagy most már akár a 10-20 ezres sávba is az árakat, és amíg nincs verseny a szektorban, fel is fogják tudni... még fentebb is. Vagy így, vagy úgy, de megoldják... A 2000-es években volt ez míg nem volt a Digi, hogy a 15 megás adsl-ért fizettünk tizen meg húszezreket... De ha nincs a Digi, máég mindig adsl-lel tolnánk vidéken valószínűleg...
Helló 21. század! Helló versenyképes piacgazdaság! -
mogyoro42
csendes tag
Anyósomat belegeltette a Yeti ügyfélszolgálat.
lejárt a flotta szerződés, (értsd: hűségidő...), amit én intéztem neki. Nem emlékszik a kódjára, újat állítok be, nagyon sokat beszél, stb...
Telefonbeszélgetés rögzítve sakk matt.
Bólogatott, mint egy iskolás, most meg majd fizet mint a katonatiszt... -
Oliverda
félisten
válasz
sniper112
üzenetére
Nem tudom, mit nézel, vagy milyen extrém igényeid vannak, de Magenta 1-ben a Mobil S + 15GB havi 3 830 forintra jön ki, ami mellé opcionálisan vehetsz havi 30 percet 590-ért vagy plusz 90 giga 5G netet 2590-ért. Illetve 24 órára korlátlan netet is aktiválhatsz havonta egyszer ingyenesen. Ennél jobbat aligha lehet találni publikus konstrukcióban.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Oliverda
üzenetére
nekem van telekomnál internet meg vezetékes csak mobil szolgáltató kéne és magenta 1ba lennék de nem jók a csomagok rögtön terelnek a korlátlan felé ami 14 ezer ft ra jön ki,
nincs lebeszélhetőség külön az is 37 ft / perc utána már a korlátlan beszéd, internet nél is 5 gb ,15gb , 60 gb , korlátlan -
Oliverda
félisten
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Magenta 1-ben már egész kedvező a lakossági mobil, csak hát ahhoz már kellenek vezetékes szolgáltatások is.
-
Oliverda
félisten
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ilyen árak mellett már ezzel sem érdemes foglalkozni. 21GB ~6300 forintért elég húzós...
CP111: Köszi!
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
kisputyintag2024-05-15 15:47:45#58554
Tegnap ígértem,hogy mai nap megkérdezem személyesen a Mohosz flottát. Voltam is bent a Kazincbarcikai Telekom üzletben. Igaz hogy emelték idén márciustól. Korlátlan hívás 6555ft+ korlátlan net 8415 ft . Tehát összesen 14970 ft. Csak a korlátlan kérdeztem , mert engem csak ez érdekelne. Sajna picit drágább mint ahogy tegnap telefonon az ügyfélszolgálat mondta. Így már elgondolkodtató nekem is. -
theooracy
aktív tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
A végén még kiderül, hogy milyen jó fejek!
Főleg, ha a lezárás után még békén is hagynák a KÜF - ös csomagjainkat....
-
tamikomac
aktív tag
Telemeteornál elérhető csomagokról tud valaki valamit?
2023-04-26-ig mentem vissza itt, sehol semmi.
Létszám alapján nem túl nagy cég, hátha van valakinek tapasztalata. -
theooracy
aktív tag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Még jó azért, hogy nem a kedvezmény nélküli alapárra, 17. 326 forintrara számolták ezt az emelést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LG LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)