- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
20100 - 20001
68858 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
4Grider
félisten
Az, hogy tök irreleváns, hogy a Vodánál milyen sim-et adnak. Itt dpi-ről volt szó. És a Telenornál még mindig nincs nano/micro sim egyben.
-
balazs1011
aktív tag
-
McSpy
őstag
Nekem a telekom-s micro sim-t ingyen cserélték nano sim-re
-
4Grider
félisten
Mázlid volt, nem nyereségérdekelt eladóval találkoztál. A horvát Telekom is három felé törhető sim kártyát ad. De nem tudom, ez hogy jön ide...
-
balazs1011
aktív tag
-
balazs1011
aktív tag
-
4Grider
félisten
Micro-ról micro-ra biztosan. Neki nano kell, ott már közel sem annyira tuti a technikai csere.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Ha tudod a Cintia elérhetőségét, akkor őt keresd!
A fórum nyilvános felületén nem jelent meg az elérhetősége, akiket érdekelt a dpi, azok privátban írtak Tomchy-nak. És ő privátban adta meg, hogy ki a dpi kapcsolattartója. -
balazs1011
aktív tag
-
balazs1011
aktív tag
Bemész a Telenorba, és azt mondod hogy rossz a kártya.
Többször is eldobálja a hálózatot, bontja a kapcsolatot,
és ingyen cserélik. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
zharkanyi
tag
Sziasztok!
DPI Hipernet 42 érdekelne korlátlan kiegészítéssel.
Kihez kell fordulnom?
Ehhez adnak valami eszközt, vagy nekem kell biztosítani? Hordozható a cucc, tehát pl. tudom autóban is használni, vagy nyaraláshoz magammal vinni? Milyen sávszélesség érhető el? (utóbbi nyilván ott, ahol megfelelő a lefedettség)Előre is köszi a válaszokat.
-
huliganboy
addikt
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
3800 vagy 3900 Ft körül szoktunk érte fizetni (utólag a számlán).
-
Zeki
nagyúr
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Pár hónapos DPI sim kártya hogyan cserélhető... micro helyett nano kellene... Illetve mekkora költséggel jár ez?
Köszi
-
4Grider
félisten
-
Zeki
nagyúr
-
4Grider
félisten
-
Taktoj
aktív tag
-
negroo
aktív tag
-
wallace
tag
-
Taktoj
aktív tag
-
szkorhetz
őstag
-
Taktoj
aktív tag
Drága sajnos egy 4g s mifi, ez a nagy bajom, a telót meg egyenlőre nem éri meg lecserélnem.. hasonló kaliberű 4g s telók még számomra drágák.
Valahogy az online apn el nekem jobban jöna net a net essel sokszor nincs vagy nem megfelelő az elérésem, bár ez lehet hogy a telefon hibája, majd még tesztelgetnem kell ezen részéthogy mennyi az előfizu azt nem tudom de mivel adatkártyát kértem annyi amenyi le van irva... az köztudott hogy számlázás kicsit körülményes az alfanal, ezt már korábban kiveséztük
-
wallace
tag
-
tudi13
aktív tag
-
zseko
veterán
Nem, szerintem a korlátlan böngészés az korlátlan böngészést jelent, nem pedig korlátlan netet. A netrádiók, youtube pedig nem böngészések, hanem streamek, a 'tölthetek le bármit' pedig végképp nem fog menni. Facebook az mehet, feltéve ha böngészőből van használva, nem pedig a programjából.
De mindez csak szerintem, majd jön más is és jól megmondja, hogy jót írtam-e
-
wallace
tag
Épp tegnap tesztelgettem ezt az apn dolgot, egy dpi-s 20 gb-os csomag és az alfa11 korlátlan adatkártyájával, nekem úgy tűnt, hogy az online apn picit lassabb válaszidőket és enyhén alacsonyabb sebességeket produkált, mint a net. Egyébként Bp 1. kerület, Tabán mellett olyan 66 Mbit le és 39 Mbit feltöltési sebességet tudtam elérni, laptoppal 19-20 ms ping mellett. Mobilokon Z3C és i5S-en lényegesen alacsonyabb értékek jöttek ki, nem egyszer a feltöltés jóval gyorsabb volt, mint a letöltés. speedof.me és speedtest.net-el ismételgettem a méréseket. Ja igen és egy TP-Link M7350 4G MIFI volt a teszt lelke...

-
McSpy
őstag
-
KTU
addikt
-
negroo
aktív tag
tisztelt tagok ha frondeo meg rendelem a korlátlan böngészést akkor ingyen nezhetek radiot youtubot es tölthetek le bármit es facbookozhatok? köszönöm
-
tudi13
aktív tag
-
McSpy
őstag
-
4Grider
félisten
-
KTU
addikt
-
McSpy
őstag
Alfa 11-n lehet voipolni?
-
zseko
veterán
-
GardenLeo
csendes tag
Alfa 11 adatkártya 4700 Ft/hó
Alfa 3g: 10/2
4G-hez (mivel nagyválalati előfizetés) az APN: net -
MPeter87
őstag
-
Taktoj
aktív tag
Megjott a korlatlan alfa, gyorsan rapillantottam a telenor app jara 4gb net egy ora mulva el is fogyasztottam s vazz le is korlatoztak egy gyors telefon s par ora mulva helyreallt a rend. Telefonrol osztom a netet - sajna csak 3g t- 3-4 eszkoz akadasmentesen elkezel. Allitolag a 3g nek 21 mbitet tudnia kellene de nalam a max csak 1.5MB/s de atlag inkabb 1.1. Vajon ez lehet beallitasi problema, valaki esetleg tudja is ezen reszet?
Jahh es valamiert en tudok oda vissza is telefonalgatni vele egyenlore
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Nagyjából 2 éves hírben ez szerepel: a társaság szerint "túlzott mértékű használatnak" minősülhet, ha az előfizető három egymást követő hónap átlagában 350 gigabájtnyi adatot tölt le az adott végponton ...
Az adatforgalom korlátozása egyébiránt nem a DIGI sajátossága, korábban több szolgáltató is alkalmazott hasonló megkötést (melyet az angol fair use policy-nak hív) a szerződéses feltételeiben. Így a Magyar Telekom, illetve a UPC Magyarország is használta (DIGI-énél jóval lassabb internetkapcsolatoknál) ezt a módszert a kábelnetes hálózat túlzott terheltségének a megakadályozására, ám ma már ezek a cégek sem korlátozzák a letöltésmennyiséget.Vezetékes interneten ez valóban teljesen átlagos forgalom.
De a mobilnet - sajátosságaiból adódóan - nem igazán alkalmas erre. És nem a szolgáltatókat sajnálom, ők jól járnak mindenképp. Hanem azokat a felhasználókat, akik emiatt szívni fognak. -
zseko
veterán
És itt csak egy játékról beszélünk, ami még csak nem is a legnagyobb. Egy nap alatt. Lassan 20GB-nál kisebb méretben nem is nagyon találni már újabb hype játékot, a régebbiek még 'beérik' 8-10-18GB-al. Ha csak annyit nézünk, hogy két gyerek, nyári/téli szünidő, két új játék, már túlléptük a 100GB-ot, egy nap. (persze nem minden nap van letöltve 50gigás játék, de azt hiszem ettől még a lényeg érthető).És akkor még hol van hozzá a youtube, netflix, twitch, stb. adatforgalma. Én sem nézek 1080p alatt videót, ha van lehetőségem azt nézni.
És ez egy teljesen átlagos használat, semmi torrent. Szóval, a vezetékes szolgáltató nem engedi az átlag használatot? Szép is lenne.Mobilnetnél persze érdekesebb a dolog, de akinek vezetékesen max 2-5Mbit van, az is sűrűn megszakadva, az inkább ne is használjon normális mobilnetet, 'mert szegény szolgáltató'? (az extrém használatot az agyba-főbe torrentel persze ne számoljuk bele, mert abban egyetértünk).
Peace
-
bwin.party
aktív tag
-
prtudi78
csendes tag
Szia!
Nem az ő oldaluk, de azt hiszem, ugyanilyen árakon volt a lista, amiből választottunk:[link]
Az asszony beérte egy Y5 hüvellyel... 20 ropiért már normális kijelzős telefont is vettem volna....off: családban már az 5. kiskutyát dédelgetjük (négy x5, egy x5s), kellemesen csalódtunk benne. Lányom egy A806-ot kért (az már 32, nem 20 ezres kat., de 8 magos), ill. most egy Bluboo Picassot rendeltem az unokahúgomnak, 22-ért (2/16GB).
Ja, és ez mind eu-s, 3-5 nap posta, no vám. Kínából olcsóbb, csak 2-3 hét (extrém 4-5), ill. nagy valószínűséggel vámkezelik (+sok ezer). -
GardenLeo
csendes tag
-
Statikus
senior tag
-
gabor9991
addikt
Ok, ezt olvastam én is, viszont az alfa11 üzleti tarifa, nem lakossági, így -elvileg- amikor a hálózat leterhelt, akkor a lakossági felhasználók lennének alacsonyabb prioritásúak szemben velem.Persze én is ismerem azokat a változásokat, amik a flottában történtek, így bármi lehet.Ameddig menni fog, addig használom.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Az Alfa-11 esetén több dologról kiderült, hogy nem úgy van, ahogy a flottakezelő gondolta.
Mivel a hálózatot az adatforgalomhoz a Telenor adja, nem a Netegyesület, ezért bármikor mondhatja, hogy nem ilyen feltételekkel adta a flotta-ajánlatot és szépen lekorlátozza.Egyébként a Telenor álláspontja itt olvasható.
-
gabor9991
addikt
Én is alfa 11 adatkártyát fogok hamarosan használni remélem, ezzel kapcsolatban megkerestem a flottakezelöt, megkérdeztem töle, hogy lassú és drága vezetékes szolgàltatás helyett teljes értékűen, tudom-e majd tartósan használni?Jelenleg havi ~200GB forgalom van itthon, ennyit minimum használom majd az adatkártyát is, azt válaszolta a flottakezelö, semmi baj nem lehet belöle, küld egy kártyát, próbáljam ki milyen.
-
NorbiG2
tag
-
tudi13
aktív tag
2 hétre le bontva ez durván 7gb/nap. Ráadásul nem csucsidoben.
Aki Egésznap otthon ül és nyomkodja a Facebookot is forgalmaz ennyit. (mellette youtube zene)
És kérdem én, ha ennyire korlátoznak, akkor miért van 150-200 meg több száz megabites net?
Azzal tisztában vagyok, hogy a mobilinternet milyen korlátokat bír. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
ha kell leszedem amit szeretnék
Nekem kb. 2 hete van Alfa-11 korlátlan adatkártyám. Ez ugye Telenoros. Azóta ~100gb forgalmat generáltamEzzel van a baj. Még vezetékes szolgáltató sem enged minden esetben ekkor forgalmat.
Ezért fognak szépen lassan megszűnni a valóban korlátlan mobilnet csomagok.
-
4Grider
félisten
A gond ezzel csak az, hogy ha minden felhasználó így viselkedne, akkor a mobilnet meghasalna egy pillanat alatt. Még 4G alatt is. Persze az tény, hogy egyelőre csak egy-két tucat ezer olyan előfizetés van, amiben a net korlátlan, és a szolgáltatók jól látják azt hogy nem is volna szerencsés, ha ez a felhasználói szám nagyon feldagadna.
-
tudi13
aktív tag
Én olyan helyzetben vagyok, hogy nincs más internetre lehetőségem. Nem terhelem egésznap a hálózatot, de ha kell leszedem amit szeretnék. Hétköznap "csúcsforgalomban" otthon sem vagyok, így forgalmat sem generálok.
Ismeretlenül pedig ne gyerekezzünk meg parasztkodjunk ha kérhetem. Én csak a feldobott témára írtam ezt. -
cincinatus
aktív tag
Ez attól függ. Saját néven vagy flottakezelő nevén legyen a számod. Telekomot vagy Vodafone-t szeretnél. Ha az ár-érték arányt nézzük, akkor nem kérdés, hogy a Frondeo a jobb.
-
Zeki
nagyúr
-
4Grider
félisten
-
Zeki
nagyúr
Majd ha minden süldő ráugrik a havi sokszáz gigás- terás forgalmakra, akkor jól beszarik a mobilnet, és alaposan be fogják korlátozni, mire lehet használni.
Persze most nagy az arc, most bírja, most vagányság van, csak te is azok között vagy , akik az első szöget verik a koporsóba. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Végre a Telenor is válaszolt.
Köszönjük, hogy megosztottad velünk.
-
tudi13
aktív tag
-
zseko
veterán
Na, úgy tűnik a Voda egyáltalán nem éri meg, és a Telekom tűnik 'minden-mindegy' alapúnak, Telenor meg köztes. De azért megnézném utóbbi kettőt mit szól a korlátlan net mellett, ha rá lenne engedve két-három 25-50GB-os játék steamen, meg mellette netflix,valamint youtube, és a többi általános dolog amit vezetékesen most is használva van.
-
Valdhorvath9
csendes tag
Melyik a jobb mobilflotta, a Frondeo vagy a Pránanadi?
-
kakuk.tamas
addikt
Telenor válasza:
" Kérdésére a válasz összetett. Több szempontból is megközelítem válaszommal.
Lehet internetezni készüléken amin van beszédforgalom és mellette lehet internetezni is (szolgáltatás), de megoldható egy modem segítségével is, melyben internetes tarifacsomag van (nem lehet normál beszédhívást generálni vele).
Mind szolgáltatásból, mind pedig tarifacsomagból többféle van. Eltérő feltételekkel, használati keretekkel. Ezeknél a lehetőségeknél eltérőek a korlátozási szabályok.
A forgalmazható adatmennyiséget, tehát hogy egy nap vagy egy hónap alatt mennyi adatot forgalmaz, nem korlátozzuk, csak az adott keret szab határt. pl. 2GB-os szolgáltatással maximálisan egy számlázási hónapban 2GB adat forgalmazható. (küldött+fogadott adatok mennyisége)
A fájlcserélést, fájlmegosztást több csomagnál, korlátozzuk úgy, hogy a heti 1,5GB nem támogatott adatforgalmat engedünk, majd 32kb/s sebességre csökkentjük, ha a forgalmazás nem változik.
Van olyan kiegészítő csomag, mely használatával éjszakai időszakban 100GB-ig lehet fájlmegosztást használni.
Miután igen sokrétű a kérdése, kérem, szíveskedjen támpontot adni, mire, és hogyan szeretné használni internet hálózatunkat, így pontosabb, relevánsabb ajánlatot tudunk rá adni.
A korlátozások alapvető oka, hogy a mobil internet nagy mértékben függ a hálózatunk kihasználtságától, kapacitásától. Ennek következményeként védenünk kell a többi felhasználót, hogy egy esetleges kiugró adatforgalom miatt, más előfizetőinknek is tudjuk biztosítani az internetezés lehetőségét elfogadható sebességgel."
-
tudi13
aktív tag
-
cincinatus
aktív tag
Agnatel EU1 és EU2 csomag, ha jól látom ugyanezt adja olcsomobilflottak is. De mindenképp rákérdeznék, hogy van-e korlátozás illetve ilyenkor már egy külföldi előfizetéssel sanszos, hogy jobban jársz.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
NorbiG2
tag
Sziasztok! Mi a jelenleg leglcsóbb díjjakkal rendelkező feltöltőkártyás csomag? Anyukámnak kellene áthordozni a számát.
Havidíjas flottákban ezekről tapasztalat, vélemény?http://www.olcsomobilflottak.hu/Privat_mobil_flotta_csomagajanlatok.html?gclid=CIb53M2Zk80CFRUTGwodLhYL_Q
-
balazs1011
aktív tag
Sziasztok.
A hozzáértőktől kérdezném.
Jelenleg DPI csomagom van elég rég óta.
Külföldre szeretnék menni dolgozni, és keresek bármelyik szolgáltatónál,
olyan díjcsomagot amely korlátlan beszélgetést tartalmaz magyarországra,
magyar számokra és van hozzá 2-3 GB net, és nem olyan mint a RED
hogy ami mennyiséget kint forgalmazol ugyan annyit kell itthon is használni.
Vagy külföldi EU-s munkavállaláshoz (kamionozás) melyik a leg praktikusabb.
Előre is köszönöm. -
cincinatus
aktív tag
Ha pár hozzászólást visszaolvasol elég pozitívak a visszajelzések. Dominóba kell átkérned a számot és onnan léptetnek át, az eddigi tapasztalatok alapján szupergyorsan.
-
Valdhorvath9
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mennyire jó a Frondeo mobilflotta? Könnyű a becsatlakozás ha számhordozással mész be a flottába? Nektek mik a tapasztalatotok ezzel a flottával kapcsolatban?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Pedig érdekes lett volna látni mindhárom szolgáltató hivatalos álláspontját.
-
kakuk.tamas
addikt
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A Telenor azóta sem válaszolt a nagy mennyiségű internetforgalommal kapcsolatos kérdésedre?
-
kakuk.tamas
addikt
Hát, ha a hónap első napján van a netcsomag fordulója, akkor valószínűleg igen. Sok esetben ugyanis nem egyszerre van a számla, és a szolgáltatás fordulónapja (legalább is a Telenornál régebben volt ilyen).
Küldj a 1730-ra egy G betűt, és kiderül aktív-e a havi kereted, vagy sem.
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Most álltam át frondeo-ra. Viszont a telefon minden híváskezdeményezésnél azt írja ki, hogy "Hívástovábbítás be feltételesen" Ilyen másnál is van? -
bostone
addikt
-
Tibee86
nagyúr
-
bostone
addikt
Abban tudna valaki informálni, hogy telekom netplusz előfizetés megkezdett hónapra teljes összeget számláz, ha lemondom? 6.-án van a fordulónapom.
-
Vangelis
félisten
-
Statikus
senior tag
-
bostone
addikt
-
vegyszer
addikt
-
Tibee86
nagyúr
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
A DPI flottához lehet részletre venni telót? Valahogy ez az információ nem akar kiugrani a Google által a felhők közül.
Köszönöm
-
dptrsk
addikt
"Picit zabos voltam, mert microsim-ből kitörhető nanosimet kértem. Szerencsére mobilbuzi vagyok, így találtam itthon adaptert."
A telenornál tudtommal jelenleg 2 fajta SIM van:
-mini-micro
-nanoNincs olyanjuk, hogy mini-micro-nano egyben, így nem is tudtak olyat adni, s mivel a nano a legkisebb, amiből bármit tudsz csinálni adapterrel, azt küldtek.
-
Taktoj
aktív tag
-
bostone
addikt
25.-én emileztem a a kft felé, pár nappal később megeresztettem egy hívást. Nem vették fel. 2.-án megérkezett a levél a szerződéssel és a nanosimmel.
Picit zabos voltam, mert microsim-ből kitörhető nanosimet kértem. Szerencsére mobilbuzi vagyok, így találtam itthon adaptert.
Jelentem a kártya működik, bár a speedtest kétszer nem produkált hasonló eredményt, ennek ellenére érezhető az lte jótékony hatása. Az oldalak pillanatok alatt betöltődnek. Azt kell mondjam, amennyire szkeptikus voltam, annyira elégedett vagyok az eredménnyel.
Próbáltam felhívni az új számomat, az automata válasza szerint az előfizető kérésére nem kapcsolható. Ez másnak lehet fontos információ, számomra sokadrangú lehetőség.
A számlabefizetés nem tudom még, hogyan történik. Ilyen irányú tájékoztatást hivatalosan nem kaptam.
Egyéb telenoros szolgáltatást igénybevehetek, mint a deezer vagy hbo?
Elgondolkodtam, hogy néhány rokonomat, ismerősömet beviszem valamelyik flottába, de legtöbbjük attól tart, hogy elvesztheti a számát. Ez valamelyest érthető, ha valakit 15 éve ugyanazon a számon érnek el.
-
elin
tag
-
Taktoj
aktív tag
Alfa11 es adatkartya igenyles: 5 sms 4 email 10 telefon - felvett- s meg semmi, ha uzletfelem lenne mar szajba toroltem volna.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Statikus
senior tag
IT servicesnél lehet készüléket is venni? Van erről aktuális árlista valakinek?
-
mike1334
veterán
-
dptrsk
addikt
-
mike1334
veterán
Üdv.
DPI-s kérdés. Új telót veszek, de nem tőlük, viszont az új telóba Nano sim kell, a jelenlegi kártyám meg nem az...csak a DPI-nél lehet cseréltetni, vagy sima telenoros üzletben is? Illetve ez gondolom fizetős móka lesz így ugye? -
ben-ga
tag
-
cincinatus
aktív tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
20100 - 20001
68858 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

MADcat