- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
60000 - 59901
68862 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 59901 59900 - 59801 59800 - 59701 59700 - 59601 59600 - 59501 59500 - 59401 59400 - 59301 59300 - 59201 59200 - 59101 59100 - 59001 59000 - 58901 58900 - 58801 58800 - 58701 58700 - 58601 58600 - 58501 58500 - 58401 58400 - 58301 58300 - 58201 58200 - 58101 58100 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
-
zzola
titán
-
Klown
aktív tag
-
Yahhher
aktív tag
-
Klown
aktív tag
Ugyanez van nálam is! Írtam Péternek is miatta, de csak a csoport linkjét küldte vissza, ahol ugyanúgy egy márciusi bejegyzés az utolsó! Szerintem valami ott nem smakkol a csoporttal!
Üdv: Klown
-
tome0001
senior tag
Tegnap hívtak engem is a Yetteltől KÜF ügyben, egy teljesen normális ügyintézővel beszéltem.
A KÜF-nél 7200-at fizetek a korlátlan beszéd+13GB netre, most a Yetteles ügyintéző korlátlan beszéd, 10GB net, SMS 40ft/db-ra ajánlott bruttó 7693 Ft-os havidíjat (Prime simple lakossági díjcsomag).
Azt mondta hogy a lakossági csomag 30%-os kedvezménye, addig megillet, amég ebből a csomagból át nem váltok máshová.
Persze nem fogadtam el, de ez azért nem a világ vége, persze én csak egy átlagos user vagyok, nem kell tíz/száz GB net, stb. -
evbalazs
csendes tag
Pontosítsunk: 132 településen 159 db. bázisállomást építettek. Ugyanebben az időszakban 131 településen 145 bázisállomáson modernizáltak.
Ez fél év alatt kb 300 bázisállomás építés vagy modernizálás. Nyilván az új építés több idő/energia/pénz, mint a modernizálás, tehát 300-600 modernizálás elvárható, ha tartják a tempót, ami 3-5 év alatt teljes modernizálás lehet. Ha gyorsítanak, akkor 2-3 év... És szerintem a bázisállomások 40-50%-a viheti a forgalom 90-95%-át. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
evbalazs
csendes tag
Nem egészen erre, de valami már alakul. Kerestem az elmúlt napokban és ezt találtam (EQ a KÜF "lánykori" neve). Szóval ha kint lesznek a tarifák és köthetőek a csomagok, arra a bejelentésre várunk. Remélem nem annyit, mint legutóbb (az igazsághoz tartozik, hogy akkor voltak más csomagok, tehát nem a "túélésért" mentek az új csomagok)
#37019 2018.06.05 EQ flottánál hamarosan jönnek új csomagok
#386212018.09.13 Péter kezdi szivárogtatni FB-n az új tarifákat (EQ flotta).
#40724 2019.02.25 Új hírek az " EQ " flottáról. Elvileg ma megszületett a megegyezés, márciustól lehet az új tarifákra előfizetni …
#44370 2019.10.23 Na úgy tűnik EQ-nál eljött az a bizonyos péntek, ami szombat: … Október 26-tól … Új tarifa lép életbe … -
zzola
titán
-
Avayasoft
aktív tag
Ugyanebben az időszakban 131 településen 145 bázisállomáson modernizáltak.
Szóval településenként egyet.. De nézzük azt, hogy kb 2.500 bázisállomásuk van. Ha félévente 150-et modernizálnak, akkor hány év múlva érnek a végére?
Yettel hálózata sem 1 hónap alatt lett modernebb,
A nagyja kb két év alatt lement.
Na de hogy várhatnánk el érdemi fejlesztést, ha két éve hitelből vették meg a céget, aminek hatalmas kamatterhe és törlesztője van. Emellett nincs keret modernizációra egy ideig.
-
SztiviVander
addikt
Az hogy mekkora számokat mondanak be engem tökéletesen hidegen hagy. Ahogy az is hogy hány bázist modernizáltak ha 5G-n is ugyanazt a kalap sz.rt tudják prezentálni mint 4G-n, vagy inkább mint régen a hsdpa-n. De modernizálták -állítólag- a crm rendszerüket is, az is milyen remek lett ugye? Na de igazad van, menjen csak szépen mindenki a vodához, legalább nem a yeti hálózat lesz agyonterhelve

-
p2pp
őstag
Nmhh oldalon tessék mán megnézni ki kapta a legtöbb Zengedélyt a Kocsordi Tanács részirül.
Igen a Vodafone rengeteget kapott!
Telekom meg szinte csak Száloptika Építés az 1-2 Mobil mellett. Ez is tisztán látszik. Nemcsak mifelénk. -
zzola
titán
Decembertől májusig 132 településen 159 db. bázisállomást építettek. Ugyanebben az időszakban 131 településen 145 bázisállomáson modernizáltak.
Júniustól augusztusig 27 településen 31 db. új bázisállomást telepítenek.
Szóval igen, nekiálltak és még nincsen vége.
Yettel hálózata sem 1 hónap alatt lett modernebb, de nyilván ezzel tisztában vagy...
-
zoli62
addikt
-
zoli62
addikt
-
SztiviVander
addikt
-
yanna
addikt
-
trec12
addikt
Igen az ár szinte elsődleges. Menni fognak sokan a KÜF-be a vodához ha jó áron lesz. Elindult a a 4iG a fejlesztéssel de az nem pár napos történet lesz.
-
snooze
veterán
csak odaát(face) nem igy gondolkodnak,csak követik a küf-t..🤔
-
barnih8
csendes tag
https://www.facebook.com/groups/488791081326012
-
T0mBd1gg3R
veterán
-
Baltazár123
őstag
Sok embernek nagy a szája, aztán amikor majd tényleg váltani kéne akkor csak azt nézik, hogy hol olcsóbb pár forinttal. A voda nettel lehetnek gondok én azért jöttem el tőlük, oda nem megyek vissza, ahhoz előbb fejleszteniük kéne. A tkom talán jó lenne, de ott meg magasabbak az árak, tipikusan (bár nem minden esetben).
A net minőségét amúgy nem könnyű forintosítani, de nekem legalább 10% árelőny kéne, hogy megfontoljam de még akkor is valahogy letesztelném előtte. Egy feltöltős kártyával + egyszeri net csomag például.
Telefont nem veszik a yetitől, a csomag változtatás jól jönne most nyáron, de akkor lesz belőle pénz a telekomnak. Ott értelmezhetőbb ára van az egyszeri csomagonak, főleg a nyári 1-3-7 napos korlátlanjaik pont passzolnak a nyaraláshoz. Egy hétvége vagy egész hét. Picit így persze drágább, mintha 50-re emelném a havi keretet, de csak emiatt nem fogok váltani. Főleg, hogy akkor ugrik az adatkártya is, ami most a gyerek telefonjában van, úgyhogy szinte garantáltan nem hoznám ki olcsóbbra, akármit is ígérgetnek.
-
snooze
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
nimfas
addikt
MA délután hívtak a Yetteltől, hogy a flottás díjcsomag így meg úgy. Mondtam, hogy egyelőre marad ahogy van.... De hogy előbb-utóbb ki fogják vezetni ezt a csomagot. Kérdeztem, hogy az mit jelent, erre nem tudott igazán felelni, csak annyit mondott, hogy lehet hogy 1-2 hónap, de nem tudja. Előtte 60 nappal úgyis értesítenek.
Ennyiben maradtunk egyelőre. -
snooze
veterán
majd modosithatja a sza.abbat,akkor meg azért fog majd sirni itt..🙂🙂 de igazad van,mindenki ugy csinálja,ahogy akarja..csak utána nehogy visszasirja majd azt is itt..🙂🙂
ja,és a mostaninál is csak hó végén volt érdemes változtatni,és ha elfelejtette,és kellett,akkor lehetett fizetni többet..
-
zzola
titán
-
snooze
veterán
én azt nem értem,hogy eddig a küf-höz szerzödtek,mert jo volt,most meg már nem jó a yetteles ami van változatlanul,és váltana..jo,nem lehet telefont venni,de eddig sem vettem szolgáltatotol mert drága,meg most nem lehet netadatot váltani..na,bumm..ha mégis kellene,akkor meg van alternativa..
-
lupus_l
aktív tag
És nem szabad elfelejteni, hogy a Telekom 5G elég lassúra sikeredett. Ezt a felhasználók nagyon meg fogják érezni a Yettelhez képest.
-
trec12
addikt
-
arnyjaro
tag
Azért mindenestre érdekes, hogy eddig bomba árakról beszéltek, most meg már szinte ugyanazok lesznek a díjak. Ebből én arra következtetek, hogy picit drágábbak. Persze Peti kikapcsolta a hozzászólás lehetőségét, nehogy valaki kényelmetlen kérdéseket tegyen fel
Szerintem én nem megyek velük, főleg mert ha tényleg Voda lesz, akkor felköptek és aláálltak. Biztos javult a Voda ügyfélszolgálata pár hónap alatt annyit, hogy szót sem érdemel már
Marad az Auchanos flotta mint lehetőség, persze csak azután hogy ha végleg kifut a díjcsomag, vagy nagyon szívóznának velünk. -
noorbertt
őstag
Nesze semmi fogd meg jól. Ezt már tudjuk, tényeket és pontos számokat a népnek.
Amúgy jól hangzik, mire számomra aktuális lesz talán ki is forrja magát. (Vagy bebukik…) -
snooze
veterán
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
trec12
addikt
-
snooze
veterán
levették a faceról?mert én nem látom..
-
zzola
titán
Tudjuk, sokadik ígéret, 100 szónak is 1 a vége...
-
cd930
senior tag
Megmondták, hogy pénteken, lehet, hogy ezen a héten?

Ha az ára ugyanolyan jó lesz, akkor inkább Voda valószínű vagy van még esély a Telekomra is?
-
WhiteWalker
nagyúr
-
4Grider
félisten
-
mark777
csendes tag
Szia
Nem küldtem emailt nekik, mert azonnal kellett.
Közben kitaláltam
(még a pranardi idejéből eszembe jutott, érdekes, fontos tananyagokat meg nem tudok megjegyezni.)
Jelszóval megnéztem, és van Vodafone alap meg korlátlan tarifa 6700-ért.
Az excel táblázat frissítésre szorul, ott Yettel van és 5400-ért.
Mondjuk emelés van mindenhol. -
Fehérsólyom
aktív tag
-
4Grider
félisten
Nem küldte meg az info@unitasflotta.hu?
-
mark777
csendes tag
Sziasztok
Valaki van az Unitasnál?
A weblapjukon a szolgáltató már a voda, a topicnyitó exel táblázatban Yettel van megadva.
Illetve meg van elégedve velük, ilyen gyors volt a váltás?kösz
-
trec12
addikt
A héten lesz részletes info. Ezt írják. Talán érdemes ezt már kivárni...
-
Fehérsólyom
aktív tag
-
Zola007
veterán
-
tamikomac
aktív tag
A külön megvásárolható szolgáltatások nem kötődnek hűséghez, jól gondolod.
Három csomag közül választhatsz, Basic, Plus, Pro, amik abban vannak beszélgetés és net azok minimum szinten maradnak is, és azt pakolsz mellé amit szeretnél, pontosabban ami a kínálatban marad, mert a Próhoz már pl. nem tudsz beszélgetést pakolni.
Flexiról biztosan lehet Próra váltani, 1220 vagy személyesen, de Próról nem fogsz tudni vissza ha van hűség, csak kötbér ellenében. -
T0mBd1gg3R
veterán
Auchanosba lépett már be valaki? A díjcsomagok variálása mennyire egyszerű?
Pl teszem azt kötök egy közepest (120 perc + 1GB) de rájövök, hogy kell nekem még adat, vagy épp perc, azok már nem hűséges árak ugye? Csak az alapdíj, ugye? Vagy épp utána kérek hozzá egy korláltan netet, de rájövök, hogy 16 giga is elég.
Illetve felfele lehet változtatni a havi csomagon? Pl kötök egy Flexi Plust és váltok később Pro-ra ha úgy van.Szerk:
Pl:
- most nyáron nem sok mobilnet kell a feleségemnek, persze azért ha elmegyünk valahova ott is elérhető legyen mobilneten. 1 giga elég.
- Augusztusban lesz kórházban, akkorra kéne a korlátlan net, vagy legalább egy 30-50 giga
- Szeptembertől viszi a gyereket suliba, elég összevissza engedik ki őket a suliból, parkolóban szokott várni fél-1 órát, simán elhasznál közben havi 5-6 gigát. -
vacs
veterán
-
Avayasoft
aktív tag
-
tamikomac
aktív tag
-
lupus_l
aktív tag
-
brumm
csendes tag
-
trec12
addikt
A hét második felére ígérték legutóbb. Valahogy mindig megy odébb az időpont....
De július elejét is írtak már.
-
qltsar
veterán
-
brumm
csendes tag
Igaz van valami régi Auchanos kártyám, de tőlem a legközelebbi Auchan kb. 45-50 km. Régebben olyan melóm volt, hogy rendszeresen arra jártam, de utoljára szerintem van vagy 4-5 éve, mikor ott vásároltam. Ezért az felejtős. De kösz a tippet, hátha valahogy megoldható.
Forensis felhasználó van itt? Mert jelenleg úgy néz ki, a voda a lassú net, meg a gyenge hálózat matt esik ki, a yeti meg mert jelenleg az vagyok, marad a telekom. -
INGJOKE
veterán
Ja valamelyik...
-
RoyalAirForc
senior tag
Péntek lesz ebből is...
-
yanna
addikt
De sajnos hétfő.
-
WhiteWalker
nagyúr
Elseje van! Semmi új KÜF infó?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
T0mBd1gg3R
veterán
Még egy kérdésem lenne az Auchanos flottáról:
Olyat tudok-e, és vajon kényelmesen appból, vagy csak személyesen, hogy átjövök a kicsi 0 perces csomagba vagy az egyel nagyobb 120 percesbe, arra kötöm meg a hűséget, aztán később ha szükséges váltok a korlátlanra? -
z67
őstag
Van esetleg valakinek tippje, vagy tapasztalata? Nem saját neves, de elhozható számmal, yetteles flottából mi az út az Auchan flottába?
-
gps76
őstag
Köszi az infókat, lehet futok még egy kört, hátha van valami kiskapu...
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Bestfleet belépés időigényével kapcsolatban? Hány nap alatt érkezik meg a kártya?
Jól értesültem, hogy nincsen hűség? Ha holnap nem lesz KÜF-nél valami ajánlat, akkor szerintem én a Bestfleet-nél előfizetek.Köszönöm szépen!
-
qltsar
veterán
-
brumm
csendes tag
-
4Grider
félisten
-
brumm
csendes tag
Üdv:
Régi, még telenoros előfizetésem van. Munka változás miatt már nem megfelelő a csomag. Szükségem lenne egy min. 300, de inkább korlátlan perc és min 13-15 G adat csomagra. Olvasgattam itt és jól értettem, hogy a bestfleet és az IT Services -hez nem lehet vinni telenoros(yetteles) számot? -
vacs
veterán
Sziasztok.
Korlátlan adatot tartalmazó sim kellene, hívás nem fontos, mert második sim lenne!
Telekom a fő kártya, ott 13 090 Ft a korlátlan net.
Melyik az a flottás csomag ahol van korlátlan 4G net?
A táblázatban IT Services-nél van 100 gb és korlátlan csomag is.
Várjam meg a KÜF-öt, elvileg jövő héten jönnek? -
sniper112
aktív tag
ott van az is a yettel flottas oldalon mikor beirod a auch500 kódot alul lesz olyan flotta készülék átvisz másik oldalra és ott a flotta flexi csomagot kell megnyitni és hozza az aktuális készülék listát.
-
zzola
titán
-
Laybee
őstag
Én azt szeretném kérdezni, hogy összesen 5 yettel számot nem is lehet átvinni?
-
tome0001
senior tag
-
qltsar
veterán
A leiras alapjan igen. Olvasd vegig a bizalomkartyas oldalon az informaciokat.
Nem hinnem, hogy csodaajanlattal rukkol elo a KUF Telekomnal, igy en hozzajuk fogok menni egy 120 perc + korlatlan adattal, de meg a teljes basic csomagon is gondolkodom, ugyanugy korlatlan adattal.
-
T0mBd1gg3R
veterán
-
T0mBd1gg3R
veterán
-
qltsar
veterán
- Kell igazolas - Bizalomkartya login utan toltheto a PDF
- Lehet huseg nelkul is kotni (akkor dragabb)
- Bizalomkartyankent max 1 Yettel hordozas / 5 Telekom / Vodafone -
sniper112
aktív tag
ugyanúgy tudsz mindent mint eddig is a yetteles appban vagy smsben , másikra a válasz igen 30 napig érvényes , ha lejár akkor újra letöltöd az igazolást és viszed kinyomtatva a yettelhez
sajnos küf ös ként nem lehet oda online belépni.
nem kell külön névre úgy jó ha 1be van úgy áthoznak téged a telekomtól a yettelbe. -
T0mBd1gg3R
veterán
Megtaláltam a honlapon az igazolás letöltését. Ezt letölthetem akárhányszor? Ha letöltöm egyszer eltűnik? meddig érvényes?
Illetve ha most van 3 előfizetés a saját nevemen a telekomnál, akkor ha át akarom őket hozni, ha jól értem itt külön névre kell ugye? De úgy elengedik, hgoy nem ugyan arra a névre?
-
T0mBd1gg3R
veterán
Még egy kérdésem lenne erről a Yetteles Auchan flottáról:
SMS-ben lehet vele parkolni? Azt elég gyakran szoktam, és tudom appból olcsóbb meg ilyenek, de nekem ez a legegyszerűbb -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Én is kaptam az egyik számomra ajánlatot e-mailben, de nem volt benne szó hűség lejáratról. És nincs is benne említés jogszabályi kötelezettségről.
-
zzola
titán
Kell engedély, ahhoz pedig Auchan kártya kell...
-
goop
őstag
A linkelt oldalt kellett volna átnézni rendesen, láttad volna, hogy minden csomag megy hűség nélkül is, persze drágábban. Igazolás az auchan oldaláról lesz.
-
T0mBd1gg3R
veterán
-
p2pp
őstag
-
kalapacsolok
senior tag
-
4Grider
félisten
Minden előfizetés 5G képes a yetinél. Multisim nincs, adatmegosztó előfordulhat, korlátlanhoz viszont tuti nincs. Az Auchan bizalomkártyások igényelhetik az előfizetéseket, a bizalomkártya oldalon ott az összes infó.
-
SztiviVander
addikt
Remek, de meg mindig nem ertem miert akadt be neked olyasmi amirol szo se volt. En arrol beszelek amikor ilyen hasonlo ajanlatokat kuldozgetett ki a yettel es senki se ertette miert, es nem azokrol az esetekrol amikor a nevenincs uzletkoto azert telefonalt hogy megszunt a kuf es akar e publik csomagra valtani.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Elolvastam az összefoglalót, az Auchan flottájával szemezek. De a linken nem találtam bővebb infót, ki jogosult rá? Kell X ezer forint vásárlás az auchannál? Hol lehet intézni, Auchan ügyfélszolgálaton kell igazolás? Honnan tudom, hogy 5G képes-e az előfizetés, illetve van-e lehetőség multi simre, ezekre ki tud válaszolni, Yettelnél bárki?
-
4Grider
félisten
Szerinted. A jogszabályi kötelezettség az írásbeli tájékoztatás. És ehhez nincs köze annak, amit a Yettel művelt a flottaszerződés felmondását követően.
-
SztiviVander
addikt
-
mucsgyver70
aktív tag
Pontosabvan kötelező ajánlaniuk határozott idejű szerződésre vonatkozó ajánlatot.
-
4Grider
félisten
A te eseted jogszabályi kötelezettség. A hívogatás nem az. Főleg nem azoké, akinek már régen lejárt a hűsége.
-
SztiviVander
addikt
Alábbi szöveg jelent meg a mai küf korlátlan netes számlámon. Írtátok többen hogy telefonon/levélben jöttek már ilyen ajánlatok a yetteltől és milyen vicces/szánalmas hogy sokkal drágábban sokkal kevesebb netet/beszédet tartalmazó publik csomagokat ajánlanak. Nos, nekem úgy tűnik hogy ezt nem (feltétlen) azért teszik mert át akarnának így terelni bármire, vagy mert ennyire hülyének néznek, hanem mert a hírközlési törvény szerint kötelező ajánlaniuk valami alternatívát. A publik csomagjaik meg ilyenek, másik flottás csomagot meg nyilván nem ajánlhatnak.
Tisztelt Ügyfelünk! Ezen elõfizetésének hûsége 2024.10.26-n lejár.
A szerzõdése határozatlanná alakul és tarifáját, szolgáltatását a korábbiakkal azonos feltételekkel, díjakon veheti igénybe, és melynek megszüntetése az ÁSZF 12.4. pontja (amennyiben nagyvállalati üzleti elõfizetõi szerzõdéssel rendelkezik az ÜÁSZF 6.2-es pontja) szerinti felmondás szabályai alapján lehetséges. Felhasználási szokásai alapján az Ön hívószámára vonatkozó legkedvezobb tarifacsomag ajánlat a Yettel Hordozható Internet 250 GB tarifa, melynek havidíja 11519 Ft. Az itt feltüntetett tarifacsomag kötelezettségvállalással nem járó, tájékoztató jellegû ajánlat, az Eht. 134. § (14) pontja szerinti jogszabályi kötelezettség. Az ajánlatokat minden esetben az elõfizetõ felhasználói szokásai alapján kalkuláljuk az aktuálisan elérhetõ portfólió tarifái szerint. -
gabor9991
addikt
Ezzel kapcsolatban már én is írtam egyszer mert ez szerintem is a szerződés egyoldalú és számomra hátrányos módosítása, de hasonló javaslatot kaptam csak mint amit most te, nyilván nem fogok venni havi +4800-ért +10GB adatot még 22 hónapig a 3800-as havidíjra

Én emailben kértem hogy számolják ki a fizetendő kötbér összegét, ha az meglesz még válaszban megírom nekik hogy ez így szerintem ahogy írtam is a szerződés egyoldalú és számomra hátrányos módosítása volt és majd az arra kapott válasz és a fizetendő kötbér összegének ismeretében eldöntöm hogy hogyan tovább.
Jó eséllyel Vodafone flotta basic+iQpro adatkártya kombó lesz ismét a legolcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
60000 - 59901
68862 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 61901 61900 - 61801 61800 - 61701 61700 - 61601 61600 - 61501 61500 - 61401 61400 - 61301 61300 - 61201 61200 - 61101 61100 - 61001 61000 - 60901 60900 - 60801 60800 - 60701 60700 - 60601 60600 - 60501 60500 - 60401 60400 - 60301 60300 - 60201 60200 - 60101 60100 - 60001 60000 - 59901 59900 - 59801 59800 - 59701 59700 - 59601 59600 - 59501 59500 - 59401 59400 - 59301 59300 - 59201 59200 - 59101 59100 - 59001 59000 - 58901 58900 - 58801 58800 - 58701 58700 - 58601 58600 - 58501 58500 - 58401 58400 - 58301 58300 - 58201 58200 - 58101 58100 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Metal Gear Solid
- Robotporszívók
- Anime filmek és sorozatok
- Éjszakai műszak
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

Szerintem én nem megyek velük, főleg mert ha tényleg Voda lesz, akkor felköptek és aláálltak. Biztos javult a Voda ügyfélszolgálata pár hónap alatt annyit, hogy szót sem érdemel már
Amúgy jól hangzik, mire számomra aktuális lesz talán ki is forrja magát. (Vagy bebukik…)
)

De július elejét is írtak már.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MADcat