Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-07 08:51:53

LOGOUT.hu



Mobil flottát, de milyet?

Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.

Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!

Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.

Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58943) Ricsii2001


Ricsii2001
tag

Ezt hallgassátok meg!
Most van a számlázási időszakom, és gondoltam belépek a Yettelbe megnézni, hogy mennyit kell fizetnem, és amikor megláttam, akkor dobtam egy hátast, teljesen függetlenül attól, hogy amúgy is feküdtem! 25062 Ft. Mondom mennyi????? Azonnal hívtam őket, hogy ilyenkor mi történik, felvette egy csaj, aki azt sem tudta, hogy hol van. Kérdem tőle, hogy mi ez a 25000 Forintos számla? Aztán elkezdi sorolni, hogy a csomag alapdíja 1800 forint, vagy mennyi, aztán arra jön a flotta korlátlan mobilnet 17000 Forintért. Na itt szakítottam félbe a felsorolást, és mondtam, hogy miféle 17000 forint? Múlt hónapban aktiváltam a korlátlan mobilnetet azt hiszem 60 százalékos kedvezményjel hatezer valamennyiért. Ezt jeleztem felé, és közölte velem, hogy ő ilyen flottakedvezményt nem lát. Mondom neki, hogy márpedig én flottás vagyok, nézzen utána. Majd fél órán keresztül hallgattam a zenét, és visszajött közölni velem, hogy felvesz egy hibajegyet, majd kivizsgálják.
A kérdésem, hogy mire számíthatok? Vagy azzal, hogy megszűnt a szerződés a Yettel és a flotta között már nem élnek a kedvezmények? Ha ez így van, akkor bontható a szerződés a Yettellel? Ugyanis ha benyelik a flottás kedvezményeket, akkor mi értelme a csomagnak? 17000 forintos mobilnet? Ezek normálisak, de most őszintén?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.