- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
66100 - 66001
68862 - 68001 68000 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 65901 65900 - 65801 65800 - 65701 65700 - 65601 65600 - 65501 65500 - 65401 65400 - 65301 65300 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
-
MC Pite
veterán
Sziasztok, anyámnak vissza kell váltania lakosságiba/valamibe, megszűnt a vállakozás.
Most yetteles, de nyitott lehet másra is, a Yettel Start nem túl olcsó. Mi még flottában vagyunk, így nem veszem a nevemre.
Mostanság a virtuál szolgáltatók maradtak mint alternatíva, amiből ha jól rémlik mind vodás? Kevés telefonálás, még kevesebb net kell neki.Unitas még megy, kötnek újat?

-
Long1
csendes tag
Sziasztok,
létezik most olyan flotta ahol van csak netkártya + adatmegosztó + esim? Meg persze belépni is lehet oda

-
4Grider
félisten
Nyilván nem véletlen, hogy a másik kettő nem ugrott rá a multisimre, a Telekomnak sem véletlenül szálltak el a net árai az elmúlt 7 évben (és ment le a net sebessége egy csomó helyen). A magyar ui. leleményes, rengetegen használnak multisimet modemekben és routerekben, többek között én is. És ezzel analóg módon nem véletlen, hogy vagy 4 éve a yettel is megszüntette az adatmegosztót korlátlan net csomagjai mellé.
-
zoltaneger
tag
-
zzola
titán
-
Exodius
őstag
Azok a a Yettel-es flotta tarifák (IT Services meg Üzleti Flotta) meg leírások olyan jók, kár hogy hónapok óta nem lehet bejutni.
Nincs valami belsős szivárogtató, aki el tudná mondani, hogy mikor indulna újra?
TARIFA-3 nagyon szimpatikus mindenben, olyan nekem tökéletes lenne, mert a jelenlegi SZTE-s flottában (ősrégi Vodafone) 2 GB csak a net és külön van 5 GB-os SIM-em +mobilnetre (One). Elég lenne a 4 GB is, csak a 2 túl szűkös.
Azt akarnám kiváltani meg egyesíteni.
-
trec12
addikt
-
zzola
titán
-
ittakary
nagyúr
összeollóztam valamit Telekom honlapon, 19ezerre jött ki
akkor nem lesz multiSIMem...elmehet a p1csáßa a yettel és a voda, hogy 7 évvel ezelőtti Telekom bevezetés óta képtelenek voltak rá. szánalmas.
persze mell verős reklámokra van pénz, hogy ilyen meg olyan lefedettség meg sebesség van... -
trec12
addikt
Ha jól néztem hivatalosan 6890 lenne a Telekomnál 5 GB nettel egyéb Telekom szolgáltatás nélkül. Ha nem ragaszkodtok a Telekomhoz van a KÜF Tarr Aktív csomag (One hálózat) 4 GB nettel igaz nem korlátlan de van benne 275 perc beszéd ami ca. 4,5 óra/hó. Ha ez elég lenne akkor ennél olcsóbbat hirtelen nem tudok ez jól 4e alatt van úgy, hogy hűséget sem kell aláírni. Ha elfogyott a keret ca. 8 Ft percenként utána a hívás díja. Meg kellen nézni mennyi a tényleges kimenő hívás és aszerint érdemes dönteni....
Netfone az 6e de ott full korlátlan a a beszéd + 4 GB net tehát a Telekomnál jobb ajánlat a fentiek alapján. -
tototos
addikt
-
4Grider
félisten
-
ittakary
nagyúr
Még a Kedvező Üzleti Flotta Yettel EU Aktív-jában maradtam (jelenleg 9.052 Ft 1 db net osztóval), kb Milyen jó árú Telekom-os flotta van, ami a következőket nyújtja:
- NEM kell korlátlan beszéd - alig telefonálok
- NEM kell korlátlan net - 50GB van jelenleg, ekörül keresek - ez EUn belül is leforgalmazható
- multiSIM - jelenleg adatosztóm van Cellular iPad számára
- multiSIM - Cellular Watch számáraKöszönöm

-
4Grider
félisten
-
csacsi67
addikt
-
webshark
csendes tag
üdvözletem,
Nekem is van pár napja egy küfös számom,
5G /4G megy de lassú és ha valaki tölteni szeretne akkor még éjjel se lehet vele hasítani. Csak nagyon nehezen lehet észlelni hogy a voda az anyaszolgáltató>>ONE
ha kell egy két telefonra megosztás arra jó. -
adam1400
tag
a yettel appba az előfizetőnél már nem iqpro kft van hanem vmi ingatlankezelő ez mi?
-
T0mBd1gg3R
veterán
-
zzola
titán
Menj vissza az üzletbe és kérd, hogy írják jóvá. Amikor én hosszabbítottam másik flottánál, nekem külön szóltak, hogy lehet lesz rajta kötbér, de akkor menjek vissza és lenullázzák. 1 próbát megér.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok!
Auchan flotta, októberben kötöttem, aláírtam valami nem túl sok, talán 9 vagy 11 hónapot nem emklékszem, mert nem vettem telefont és hogy olcsóbb legyen a havidíj.
Bementem, hogy lehetne-e venni telefont, persze, előleget kértek, nem baj, erre most a számlával jött hogy kötbért kell fizetnem "Havidíj kedvezmény miatti hűség felmondási díja" jogcímen, 8486,78 forint értékben. Erről egy szó ne mvolt a boltban, és nem is értem hol érte őket kár, Telekomnál ilyenekre nem vonnak le, hosszabbítják a hűséget és kész.
Illetve a telefon törleszőjét ilyen jogcímen vonja le:
"Fizetendő összeget módosító tételek" -
qltsar
veterán
-
zzola
titán
-
martongunar
aktív tag
-
törölt tag
Én nem kaptam anno sms-t. Hívni hívtak, hiába volt letiltva a megkeresés...... Szóval bullshit ez a kapcsoljuk ki és nem keresnek!!!
-
martongunar
aktív tag
-
4Grider
félisten
Véletlenül nálad nincsenek letiltva a szolgáltatói megkeresések? Mert akkor nem annyira érdekes, hogy nem próbálnak drágább csomagokba átterelni...
-
martongunar
aktív tag
-
tototos
addikt
-
4Grider
félisten
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Édesanyamnak keresek csomagot. Ami kellene neki: Telekom irányban korlátlan beszélgetés és legalább 4Gb internet. Melyik flotta tudja ezt a legolcsobban?
-
törölt tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
Soma01
veterán
-
SztiviVander
addikt
Eleve nincs ilyen fogalom hogy "atsorolas". Aki meg hivott az nem yetteles ugyintezo hanem csak egy gatlastalanul hazudozo, a yettellel valoszinuleg csak szerzodott uzletkoto (vallalkozo). Majd ha a yettel maga kozli irasban hogy megszunik a csomagod akkor foglalkozz vele, addig kuldd el a p..ba az ilyen mindenkit hulyenek nezo legalja formakat.
-
devast
addikt
-
zzola
titán
-
ssarosi
tag
Üdv. Én is a régi KÜF-ben vagyok még, de 2 héten belül már 3x is hívtak a Yetteltől, hogy váltsak csomagot. Azt mondta az ügyintéző, ha nem választok másik csomagot, akkor átsorolnak ők. Mennék a Tarrhoz, de mint kiderült, csak magán előfizetőket fogadnak, nekem meg 4 vállalkozói előfizetésem van. 2 hét múlva megyek külföldre, és addig valószinűleg nem tudom elintézni a 4 telefon átírását magán kártyásra (Yettelnél hivatalos határidő max 15 nap), plusz a számhordozást a Tarrhoz. Azt hittem csak írásban mondhatják fel a meglévő csomagot 60 nap határidővel. Ennyi idő már elég lenne. Megtehetik, hogy átsorolnak, vagy megszüntetik azonnal a 4 előfizetésem?
-
Baltazár123
őstag
Most, hogy a yeti flottakínálat beszűkült, a küf lesz megint a sztár
Pedig ősszel át akarom én is kicsit kavarni és a fogyasztáshoz igazítani a meglevő csomagokat, de alig maradt ajánlat a yetinél én meg maradnék a yetinél, ha lehet. A bestfleetnél van 275perc + 13gb, yettel hálózat, 4905ft, de ide nem lehet yetteles számmal menni, nem írod, hogy milyen van neki most. Picit drágább, mint a küf/tarr és kb ugyanazt tudja, de ha preferálod a yeti hálózatot és most nem yetinél van édesanyád, akkor jöhet szóba.
A te mostani igényedre nem lesz olcsó megoldás, főleg ha a közel 2e forint különbségre azt írod, hogy nem jelentős. Az auchannél össze tudsz legózni 220 perc beszéd +101GB net, de ez már kb 8e forint és jóval kevesebbet tud ez a csomag, mint a mostani küfös, ami van neked.
Úgy néz ki, a legjobb döntés, ha maradsz a mostani küf csomagban, amíg erre lehetőséged van.
-
robag93
aktív tag
-
Doky1988
senior tag
-
Mikulásbá
nagyúr
Én nem bántanám a régi Yetteles KÜF csomagot a helyedben, jó lehet az majd később.
Nekem csak a Bumm van, de azt ajánlották többen is, hagyjam amíg csak meg nem szüntetik, nincs jobb náluk sehol máshol ilyen csomag.. Pedig én sem használom ki a korlátlan beszédet-de ez bármikor változhat, ha meg beszélnem kell, nem aggódok, hogy meddig lehet még elég. -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Édesanyámnak keresek flottát/csomagot. (Vodafone-nál van, valamilyen nagyon alap csomagban), de kevés neki az internet és a lebeszélhető perc is, többre lenne szüksége.
Jelenleg a KÜF 12GB-os Aktív Tarr csomagja tűnik a legjobb opciónak.
12GB net, 275p lebeszélhető, 4510Ft-ért.
Ennyi net azért kellene. Van más flotta, ahol ezért az 5000Ft körüli árért többet kapna?Illetve én még az ex-KÜF-ös korlátlan Yetteles csomagomat használom.
Havi 9300Ft körül van a havidíj. Kb 50-60GB havi adatforgalmam van, viszont a korlátlan hívás nagyon nincs kihasználva.
250p körül már bőven elég lenne. Érdemes lenne valamilyen más flottának a csomagjába átmennem? (nyilván érezhetően olcsóbb havidíjért)?
Látom van Aktív Tarrból 100GB-os csomag, 7450-ért, de félek a Voda hálózatától és az árkülönbség sem annyira nagy.
Számunkat mindketten meg akarjuk tartani, tehát csak a számhordozás+szám saját néven az opció.
Válaszokat előre is köszönöm
-
simpley
őstag
-
4Grider
félisten
-
kbela365
tag
-
yanna
addikt
-
Soma01
veterán
-
robag93
aktív tag
-
Zssom
tag
Nem kell túl spilázni, megy az, csak határozottak kell lenni. Nekem simán kettőt is sikerült egyszerre hordozni, engem csak azzal bágyasztottak, hogy nem éri meg, mert kártyánként 4 ezer az ára. Kitartottam végig az ügyintézés során, mondtam, hogy nem baj, nekem fontosak a számok. A végén persze kiderült, hogy csak 990 Ft darabja. Valóban, sokmindennel próbálkoznak, arra mennek rá, hogy hagyod, merr sok a macera vele. Ki kell tartani. Nekem a maglódi auchanban sikerült elsőre
-
Lauda
titán
-
zzola
titán
-
robag93
aktív tag
Naív kérdés: nem lehet csak itt megrendelni ingyen és átvenni, majd utólag kérni rá számhordozást?
Ja látom, a számhordozás eszerint csak személyesen mehet?Számhordozás
Hívószámod megtarthatod, ha új Domino feltöltőkártyás ügyfelünk szeretnél lenni. Keress minket személyesen üzleteinkben
-
gabor9991
addikt
-
kbela365
tag
Vajon ha X üzletben hazudnak esetleg akkor az feljogosít-e engem is arra hogy hazudjak? És ha igen akkor csak ott vagy máshol is esetleg, feltételezve hogy mindenhol hazudnak. És ha már így teszek akkor vajon meg kell-e lepődni azon ha valaki más hazudik nekem? Mondjuk az X üzlet ügyintézője. És vajon mivé lesz a világ ha mindenki hazudik? Nagy filozófus kérdések ezek.
Manapság hasonló látható a politikai életben. X volt vezető valamit csinált amit mi rohadtul elítélünk és ezért megvetjük őt. Például hazudott. Utána mi is hazudunk, de úgy gondoljuk hogy erre megvan az erkölcsi alapunk, hiszen a másik is ezt tette. Pedig ezzel semmi mást nem teszünk mint 1) szembe köpjük magunkat mivel olyat tettünk amiért mást meg ettünk, lesüllyedünk az ő szintjére és eggyé leszünk vele mindörökké. Még nagyobb filozófikus kérdések... -
Soma01
veterán
-
zzola
titán
-
Soma01
veterán
Szerintem az is elég ha megkérdezed hogy tudsz e most itt Dominó előfizetést kötni. Aztán hozza a kártyát, te meg mondod, hogy számhordozással kéred. Vagy ez így nem jó? Legalább nem kell hazudni.
-
vacs
veterán
Telekom Dominó kártyát nem szeretnek az ügyintézők adni (azt hazudják, hogy nincs), mert arra nem kapnak jutalékot (ezt többen írták Telekom topikban)!
Megoldásra egy tipp:
Bemész a boltba. Azt mondod van egy domino előfizetésed és dobálja a hálózatot a sim, több telefonban is. Hátramegy, hogy hozzon egy "nyers" domino sim-et a hiba orvoslására. Ezt követően közlöd, hogy annyira nem is fontos az a szám, mert csak másodlagos. De ha már van "nyers" domino sim, akkor inkább csináljanak erre egy számhordozást.
Tátva fog maradni a szájuk...hogy nem tudnak hazudni arról, hogy nincs "nyers" sim. -
Soma01
veterán
-
kutyko
újonc
Tegnap próbáltam az Auchan flottához csatlakozni, de a Pólusban lévő Yettel üzletben kijelentette az ugyintezo, hogy lejar a szerzodes es most nem lehet. Valakinek volt hasonlo tapasztalata?
-
Cyberbeni
addikt
-
zzola
titán
-
Bitlisz
aktív tag
exKÜF Yetteles vehet/aktiválhat roaming adatjegyet? 2-es kéne Törökországra.
(utazó Net Balkán-félsziget... adatjegy 2GB/3nap): 2990.-, vagy 5GB/7nap: 5990.-)3 is lenne ezekhez:
1x
BUMM!: Korlátlan+50GB (Flotta 1400): 6621,35 Ft
2x
Aktív 13GB:: 275perc+13GB (Flotta 1100): 4414,01 Ft -
AnonymusX
őstag
2)
Lehet szerencséd lesz, mint ahogy 1 hónapja Gloob fórumtársnak. A telefonos ügyfélszolgálat 5000 Ft-ot átírási díjat említett, amit végül tőle nem kértek el személyes ügyintézéskor (mindkét félnek jelen kell lenni, aki átadja és aki átveszi az előfizut). Itt 4790 Ft-ot írnak pontosabban.Ha számhordozáson töröd a fejed, akkor a Telekom és a One oldalán megtalálod a feltöltőkártyás SIM árát. Ezt minimum ki kell fizetned SIM-enként.
Feljebb írta #66030 Zssom, hogy Tekekomnál 990 Ft a SIM díja, viszont számhordozás csak személyesen lehetséges. One-nál 1500 Ft, de online is intézhető a hordozás (illetve utólag is telefonon). -
robag93
aktív tag
Akkor, ha jól értem Auchanhoz a saját számom be tudom vinni minden gond nélkül. Beballagok a meghatalmazással a Yettelhez, kérek egy csomagot. Eddig világos. Tegyük fel, hogy 2 hónap múlva szeretnék csomagot váltani.
1) Ezt tudom intézni már online, vagy minden ilyen egy út a Yettelbe?
2) Van még 3 Yetteles szám, amit majd be kellene vinnem, jelenleg mind az én nevemen. Ha jól értem két út van. Vagy átiratjuk mindenkinek a saját nevére, vagy mindet hordozni kell egy feltöltőkártyára máshová, majd onnan vissza. Egyáltalán nem vagyok tisztában ezekkel, melyiknek milyen díja van? -
4Grider
félisten
-
kbela365
tag
-
axioma
veterán
Nem tudom, mert most lesz telepitve (telek-epitkezes felugyelete, ezert kell mobilos megoldas)
De alapvetoen helyi eszkozre ment, es a net az csak arra kell, hogy ra tudjunk nezni (ha nem feltetelezett helyen mozgas van).
Lehet, hogy akkor ez jobb elsore, es ha gyorsan elfogy me'g mindig lehet valtani, koszonom! -
Cs.Tibor
junior tag
-
Zssom
tag
Ha feltöltősbe viszi, ott nem kell hűséget vállalni. T-hez hordozásnál 990 Ft-ot kell kártyánként fizetni, azért kap 80 percet és 1Gb netet +5 SMS-t, a másiknál nem tudom, hogy van. Amint megvan a hordozás, egy két nap múlva érdemes megpróbálni visszatérni, az ügyintéző azt nézi, hogy éppen melyik szolgáltatónál van a szám. Ha a rendszer átvezette, akkor onnan tud hordozni és megvan.
-
axioma
veterán
a ketszeri hordozasnal meg nem tud atmenetileg kedvezmenyes husegest kotni csak rosszabbat, plusz addig mindket fel tobbet fizet ha hivjak egymast, de persze mindenki a sajat hasznalata alapjan szamolja ki... en tuti megcsinalnam ha ezen mulna, mar csak az egyszerubb adminisztracio es a valodi allapotok papirositasa miatt is, ha anyagilag nem is erdemi elony
-
4Grider
félisten
-
axioma
veterán
-
4Grider
félisten
-
robag93
aktív tag
-
Tomi0703
addikt
Koszi utanakerdezek.
---
Nekem is kellene mobilnet. Jelenleg 4 gigas iqprot hasznalok, legtobbszor 3 het alatt elfogy (szerencsere csak lassitanak) igy valtanek nagyobbra.
Flottatelefonos 10 giga 1870-ert nagyon jonak nez ki, csak szunetelnek. Errol nincs valakinek infoja, hogy meddig? -
trec12
addikt
-
axioma
veterán
-
zzola
titán
-
axioma
veterán
Kamera eleresehez kellene mobilnet, nyilvan nem feltetlen flottas, es nem kell vegtelen [ha kritikus lenne es odamenni se tudunk, tolok ra bovitot]. A prepaid 3ho 5500 koruli sim-et emlegette valaki, de nem talaltam meg hogy mi volt az a csomag es melyiknel? Bp nem tul kulso kerulet, felteteleznem hogy mind1 a szolgaltato.
-
4Grider
félisten
-
zzola
titán
-
Lauda
titán
-
kbela365
tag
-
kbela365
tag
Bocs, én a Yettellel kapcsolatban idéztem. Azt nem tudom hogy a One környékén hogy mennek a dolgok. De nem kell mindent elhinni amit a TV-ben mondanak, az számít amit leírnak. Ha az az írás hogy "lakossági csomagok" akkor abba a flottás nem tartozik bele, legyen bárki is az előfizető.
-
Zssom
tag
-
robag93
aktív tag
Ex-KÜF károsultként mi a legjobb módszer Auchanba átmenni? Muszáj még számhordozni kétszer?
-
mucsgyver70
aktív tag
-
Lauda
titán
Hogy működik?
-
mucsgyver70
aktív tag
-
adika4444
veterán
Az Auchann-nál Flexi tarifák vannak. Az hangalapú előfizetés, a korlátlan net napi maximum 108 GB forgalmazást tesz lehetővé. A Bestfleet-et nem tudom, rá kell kérdezni, adatkártya-e amit adnak.
A Triconnect-nél viszont tudtommal adatkártyát adnak, ténylegesen korlátlan forgalommal (ha csak nincs más kitétel az oldalukon). Adatmegosztó nincs korlátlan csomaghoz, ezt még anno a Telenor elég hamar bezárta, mert túl jó deal volt. Aki jókor igényelte, kb. 8000 forintból van két korlátlan kártyája.

-
Lauda
titán
Nekem ezt küldte a one:
Ennek értelmében 2026. július 1-ig nem érvényesíti a 2025. májusától tervezett, 3,5 százalékban meghatározott inflációkövető díjkorrekciót lakossági ügyfelei esetében. Továbbá...
Attól, hogy flottás csomagom van, még lakossági ügyfél vagyok, mivel én szerződtem a céggel. -
kbela365
tag
-
Laca1212
őstag
-
Lauda
titán
-
z67
őstag
-
snooze
veterán
-
Cyberbeni
addikt
Nem jött ilyen sms?
Kedves Ügyfelünk! Az ASZF 7.1. pontjàban foglalt fogyasztòi àrindex mértékéhez igazodò dìjkorrekciòra 2025. àprilis 9. napjàval kerül sor. Ekkortòl a jelen hìvòszàmhoz tartozò, az ASZF 7.1. fejezet III-IV. pontjàban leìrt dìjak a KSH àltal 2024. évre megàllapìtott 3,7%-os inflàciò mértékével megegyezöen növekednek. Az ìgy korrigàlt dìjak és azok pontos összege megtalàlhatò a https://dijkorrekcio.yettel.hu/flotta/inflacio-mertekevel-modosulo-dijak weboldalon. Üdvözlettel: Yettel
-
Caldera
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
66100 - 66001
68862 - 68001 68000 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 65901 65900 - 65801 65800 - 65701 65700 - 65601 65600 - 65501 65500 - 65401 65400 - 65301 65300 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket

Pedig ősszel át akarom én is kicsit kavarni és a fogyasztáshoz igazítani a meglevő csomagokat, de alig maradt ajánlat a yetinél én meg maradnék a yetinél, ha lehet.

MADcat
Dr Bubo