- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bendo
tag
válasz
#79335424 #1723 üzenetére
Na, nem küzdök vele tovább, feltolom rá a Neomode 2.0-ás új romját, azzal is teszek egy próbát, aztán feladom.
Biztos hogy van root. Az általad leírt módon "#" volt a válasz. Egy csekkoló programot szedtem le, a nevét nem tudom, ez két hibát talált, két xml lett javítva, de ez sem oldotta meg a gondomat, viszont így már engedett írni az eddig írhatatlan mappákba is (bár nem értem, hogy ha rootolt voltam, akkor mi az, hogy van hely, ahová nem írhatok?). Busyboxot kézzel telepítettem, már az is van...
A kütyü továbbra is felismeri mind a HDD-t, mind a Pendrájvot, de egyiket sem csatolja sehová, se kézzel, se automatán. 3 infós appot is átfuttattam a kütyün, mindenhol zöld pipák, meg OK-ék OTG, és USB ügyben, mind hardver oldalról, mind kernel oldalról, ergo f@szkivan
Azért köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest