Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz DrojDtroll #64751 üzenetére
A WiFi gyakorlatilag használhatatlan, mert régi és nem ennyi eszközre van tervezve (tervben van a csere, de sok milliós összegről van szó). A vezetékes 100/100 és minden szobában van elég végpont, de engedélyezett saját router használata is (akár saját WiFi hálót is csinálhatsz). Vannak tiltott oldalak és tiltott portok, mert nem igazán bírtak magukkal a fiúk korábban. Egy éve lett kicserélve minden épületben az aktíveszköz-állomány, szóval nincsenek sávszélesség gondok. Amit írtam az az E/1-E/6 épületre vonatkozik, az Uni-Hotelről nincs részletes infóm. Ami még fontos lehet, a kollégistáknak korlátlan és ingyenes a használata.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
wwenigma
Jómunkásember
Keresek 1T 2,5" notivinyot, nem akarok apros postazasra várni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
PLaci58
addikt
Meghülyült az új telefonom. Már egy napja állandóan 55%-on van az akkumulátor.
Mit állíthattam el, tilthattam le?"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz Diokhan #64759 üzenetére
Ne haragudj, de a Myaudio tabletet ismerem, az a legalja mindennek, meg amennyire tudom a többi termékük is.
Ez a teló egyelőre szupi.Már megoldottam. Tegnap kikapcsoltam a Google alkalmazások hozzáférhetőségét a telefonhoz.
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
F.B.I.
veterán
Autó tisztításról: elvittem a kocsit a Crystal Car washoz, a Búza térnél. Kértem egy teljes kárpitot, meg egy külső mosást, cakkpakk 14K volt. Az eredmény: a kárpitozás tiszta, azonban nem tudom, hogy ha kárpitot kérek, akkor nem porszívóznak? A könyöklőben és a kéziféknél, konkrétan kavicshalom, porral együtt, sajnos nem tudtam a helyszínen nagyon megnézni, mert estére kellett érte mennem és siettem melóba.
Konklúzió: a kézi mosás megéri, a belsőt legközelebb magamnak csinálom.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
-
bnorci71
addikt
válasz Pttypang #64766 üzenetére
persze a gép kiszívja, de nyirkos marad, főleg ha rendesen a ki akarod takarítani akkor nincs mese meg kel áztatni
vagy csak hab+porszívó takarítjákén itthon géppel szoktam üléseket kiveszem asztalra kényelmesen aztán adj neki
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
F.B.I.
veterán
válasz bnorci71 #64764 üzenetére
Beraktak egy számítógépet, meg a benzinemen csapatták a klímámat, hogy kiszáradjon, természetesen a hátsó ülés fullra felhajtva, hogy a csomagtartó ne tudjon száradni. Értem, hogy télen nem kell de olajfoltos és cigis volt. Sajnos a cigin még ózonozással együtt se segített eddig semmi...
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
PLaci58
addikt
válasz DrojDtroll #64765 üzenetére
Hosszabb távról még nem tudok nyilatkozni és nem látok a jövőbe. Bármi lehet. Amit leírtál az nekem akksi hibának tűnik.
-
Penndragon
tag
Sziasztok,
Miskolcon keresnék albérletet. (jófogás és ingatlanos oldalakat már folyamatosan nézem.) Főleg Belváros / Avas érdekel, lehetőleg bútorozva. Nincsenek nagy igényeim. Kérlek PM-ben jelezettek.
A kreativitás csak a tudás pótlása improvizációval.
-
gvass
tag
válasz F.B.I. #64769 üzenetére
Mi most vettünk kocsit, az elég koszos volt belülről, ott nem a cigit hanem az autóillatosítót szívta magába a kárpit meg a többi belső műanyag. Nálunk a teljes kiszerelés (ülések, ajtóborítások), kárpit leszedés, majd folttisztítós áztatás, majd mosógép 40 fokon, majd visszahúzás ahol kellett ott visszaragasztás játszott.
A műanyag elemeket Cifes szivaccsal (nem a dörzsis oldalával) átdolgozni, majd műanyagápoló (vagy babaolaj vékonyan) következett. Igaz két napos meló, de most tisztaság és öblítő illat van, vagyis csak volt mert a gyerek összecsokizta a hátsó ülést két nap múlva...A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval. - Winston Churchill
-
Diokhan
addikt
válasz bnorci71 #64779 üzenetére
Na ez jogos
MÁS: Nincs valakinek a szekrény mélyén egy Xperia Z telefon amiből az akkut el tudná nekem adni??? Naaaaaaagyon kéne
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz Wiz Khalifa #64781 üzenetére
Te tudod a legjobban, hogy sem ebay accountom nincs, sem paypal de még magyar bankszámlám se...
És egyébként sem bízok az ebay-ben... Meg nem tudok várni hónapokat amíg megjön.[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
PLaci58
addikt
A József A. úti Auchanban már nincs Telenor üzlet!
-
bnorci71
addikt
válasz Spancer RE #64789 üzenetére
tudod van aki szereti hogy nem a pénztárcába kel köteg pénzt tartani meg előre kiszámolni mennyi legyen nálad a hasitasiba hanem azt a kis plasztik kártyát csak odaadja és máris annyi van nála a boltba pont amennyit vásárolt, igaz ezért az a gonosz bank pénzt kér, de hát Krisztus koporsóját se őrizték ingyen
mondjuk én hozzájuk a lábam be nem teszem, de ez más kérdés
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Spancer RE #64791 üzenetére
Mert lehet PayPal nélkül MasterCard-al is fizetni amihez a magyar bankszámlaszám kell.
Smoke some weed nigga!
-
diablo1984
veterán
Eladó P4es gép:
- Epox ATX-es alaplap 478-as foglalattal+DDR1-es memória támogatással
- intel celeron 2,4-es 478-as foglalatú processzor
- 512mb DDR1 memória
- 40Gb-os HDD(+egy 10 vagy 20gigás)
- geforce 2 64mb-os AGP-s vga
- Fehér(sárgás) ház+atx-es DTK táp
- DVD+CD olvasó
- hálókártya
jól működik, internetre, szövegszerkesztésre, filmnézésre(nem HD, meg mkv formátumra) még így is jó.
ár: 3,5k
Eladó cuccaim:
- XFX Geforce Fx5200 128Mb AGP vga - 1,5k
- Asus HD7770 1Gb GDDR5 PCI-e vga - 16k
- intel core2duo E8300 - 4,1k
-Asus radeon X1950 Pro 256mb-os vga - 4k -
bnorci71
addikt
válasz Spancer RE #64791 üzenetére
bankszámla nélkül, hogy fizetsz?
-
Depression
veterán
válasz diablo1984 #64793 üzenetére
Komolyan, az ilyeneket honnan kukázod?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
üszök
őstag
válasz Wiz Khalifa #64792 üzenetére
Ez így ebben a formában szerintem nem igaz. Bármilyen nemzetiségű számláról fizethetsz ha van hozzá kártya,és nem csak mastercard jó.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
diablo1984
veterán
válasz Depression #64796 üzenetére
melyik részét? ha a gépet, az sógornőmé volt, az lett cserélve és itt nálam porosodik egy ideje, de hátha valakinek még ér valamit alapon megszabadítana tőle!
ha a vga-kat és a procit, azzal mi a gond?
-
Wiz Khalifa
veterán
Smoke some weed nigga!
-
jFox
addikt
Eladó holmik:
ABIT KN9 Ultra + ATHLON64 3800 +2x1Gb DDR2800 - 7k
Intel DN2800MT ITX lap - 8k
Samsung SyncMaster 940 NW - 11k (frissen szervizelt. 1 hó gar. nálam, Patika állapot)
Asus A3F noti 15" Pentium M1.8Ghz, 1Gb RAM, 80Gb IDE HDD, DVD-RW - 10k
IDE csatis Notebook DVD-RW - 1,5k
L6058 nano/pocket drone quadrokopter - 4,5k
Érdeklődni PÜ-ben!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest