Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabir
aktív tag
Üdv,
megválnék az egyik LEDes lámpámtól. Amit tudni lehet róla: T6 tip. CREE leddel szerelt, melyből 3 darab is helyetfoglal benne. Kisebb utcát bevilágit
3 db akkut (18650) és egy töltőt is adok mellé. Helyben megnézhető, kipróbálható, szivesen megmutatom.
Részletek az apróban. -
Gabir
aktív tag
Üdv, nekem Optoma pk 101es volt, akksis , mobil nagyságú, 10 lumennel (úgy emlékszem) Méteres képátlóig nézhető még pici fény mellett is. Nyilván nem terem megvilágitásra van fényes nappal,(csak ezt hajlamos
mindenkia többség elfelejteni). Ledes, nincs mozgó alkatrész és az árához, méretéhez képest igenis jó darab.TV adáshoz(nem HD), divx filmek felbontásához tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Akkor viszont Acer K sorozat, pl 10-11, csak hát több lesz,mint 20e..
Erről tudok csak tapasztalatot megosztani
A 11est ajánlanám, nagyobb a fényereje(200lm-t irnak) és HDMI-s , emiatt drágább is.A 10-es 100lm, vga és kompozit video bemenete van.
A ventije hallható (1m-ről hallgatva), de ha magasra rakod, nem zavar. Magyar menüje is van.
Ami az általad mutatottról nem tudok nyilatkozni, Hd-nek irják, de kb vga felbontásu, vaterán is felbukkan)
Én inkább a használt, de márkásabbat választanám.És hogy hirdessek is: a projektortól már egy ideje megváltam, nem vetitek, de a vászon megmaradt(régi irásvetitő vászon 1-2 hibával..2e Ft-ért odaadom.
120x120as - akit érdekel[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Üdv,
nem egészen idevág, de tudnak vhol itt a kisvárosunkban Iphone 4-t függeleniteni?Egyátalán lehetséges?
A gevey sim-es megoldás eléggé gyatra..(egyszer találta meg a hálózatot, utána nem.)
Köszi előre is.[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Tudom, elnézést is kérek, de már az ideg öl meg, amiért nem hajlandó fellépni...(eredetileg nem hazai a készülék)
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Powerbook G4 fehér töltőm elcserélném G3 töltőre.
-
Gabir
aktív tag
Én tartom az ezeret
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Eladó lett ismerősöm PC-je.
Amit tudni kell róla:
- fekete MODECOM ház szép állapotban
- alaplap: ASUS K8V-XSE
- processzor: AMD Athlon64 3000 Socket 754
- memória: 1 GB DDR400 memória (2x512)
- tápegység: BeQuite 470W Active PFC
- HDD: 250GB Samsung
- VGA: 256MB Sapphire Radeon 9600Pro (AGP)
- SB live hangkártya
- Samsung Writemaster Multi DVD
- Terratec TV/rádió kártyaÁra: 20e Ft
Miskolcon kipróbálható-átvehető[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Sajnos elég ha bárhol a városban hallható a komolyabb zene, rendszámot leolvassák, utána már nem nehéz a dolog.
Vagy ha hangosabb zenehallgatással állsz meg, akkor is tudni mit tartalmaz az autó.
Sajnos ilyen világot élünk.
(és lehet a garázs sem ad sok biztonságot)[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz PLaci58 #38916 üzenetére
Szívesen, csak nem értem az okát.
Látsz elhaladni egy autót, bömböl a zene, látod a rendszámát..később egy parkolóban látsz egy hasonlót (tegyük föl, tucatauto), de ismerős a rendszám, fogod tudni, hogy nem gyári a zene benne)
/ És ha vannak negatív szándékaid, nem is kell tovább menned /Utaztam én is buszon úgy, hogy a pirosnál megállt autóból kiáramló zenebona a busz karosszériáját is rezonáltatta.
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz kicsitrash #38920 üzenetére
A matrica a plusz lóerők miatt van
A sziréna hangja szerintem jól elkülöníthető a zenétől, anno én mindig meghallottam, pedig felcsavartam párszor a hangerőt. (vagy nem volt elég komoly a rendszer )
De tény és való, hogy sokkal figyelmesebben kell közlekedni, ha valaki az átlagnál hangosabban szereti a zenét hallgatni és hallatni másokkal. -
Gabir
aktív tag
válasz PLaci58 #38926 üzenetére
Számolni nagyon is tudnak, ha olvasni nem is.
Nekem - valószínűleg - a kalaptartón lévő két nagy ovál miatt törték föl, azt akarták elvinni, csak hát a csomagtérben más is volt még bőven, így az egész autót próbálták elkötni, de a rendőrök szerencsére gyorsabbak voltak. Másnap én pakoltam ki mindent. (kíváncsi lettem volna arra, amikor 1-2 napon belül visszaküldte a haverját a cuccért, mert szinte biztos, ugyan vajon mit gondolt, amikor az üres autót meglátta ) -
Gabir
aktív tag
válasz kicsitrash #38929 üzenetére
Burundi Köztársaság nemzeti ünnepe (forrás: Wikipedia)
-
Gabir
aktív tag
válasz elistvan #38954 üzenetére
Érdemes lenne megnézni más városokban lévő boltok árréseit.
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy Hévízen a főtéren a nagy parkolóban 7:30-11:00-ig szóló parkolójegyen 300 (!) Ft szerepel.
2012 őszi parkolás, jegy megőrizve.
Itthon a bérház előtt egy órát sem lehetnék ennyiért..
Inkább a "kolduson lehet a legjobban meggazdagodni" elvet látom ebben a térségben.[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz scapegt #38957 üzenetére
Azért azt hozzátenném, hogy helyi bolt esetén a garanciális, jótállásos történet egyszerűbb,mint egy távoli webshoppal, bolttal szenvedni.
Főleg, ha a termék küldését sem állja az eladó cég.
És szerintem egy 150-200 ezres dolognál egy tízezres többlet talán megéri a helyi képviseletet és ügyintézés lehetőségét.
Ha 20-30 ezernél lenne ilyen, az más téma. -
Gabir
aktív tag
Üdv,
van valakinek 24 kg-os Kettlebell eladó a környéken?
-
Gabir
aktív tag
Jeleztek már vissza valakinek?
Én csak egyet rendeltem, ne tűnjek kapzsinak[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz PLaci58 #40009 üzenetére
Abba is bele lehet(ne) kötni, hogy 3315 volt most pedig 33147..(és nem 33150)
Egy nyugat-európai cég valószínűleg ilyenkor leküldené a "téves" áron megrendelt darabokat már csak a pozitív reklám miatt is.
Bízzunk benne, hogy hasonló lesz itt is, ha mégse, legalább egy kedvezmény kupont vagy vásárlási utalványt felajánlanak.
Akár egy nyereményjáték is lehetne[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz WildBoarTeam #40023 üzenetére
Ha jól gondolom, én sem vagyok köteles tartani magam a szabályokhoz, tehát ezek után ha ő fölkínálja a drágább áron a terméket és igent mondok rá, utánvéttel megkérem és nem veszem át, nyugodtan tehetem?
"Bocsi, de NEM-et akartam mondani Igen helyett a telefonban, biztos félreértettük egymást" címszóval kvittek vagyunk?Tegyük föl, most megkapom a megrendelt árumat, kedvesek, korrektek, elképzelhető, hogy a következő gépcserénél őket választom...szerintem nagyságrendekkel többet költenek reklámra(nem konkréten ők, hanem úgy általánosságban értem az ilyen eseteknél, mint ami most hiány lenne, vagy ahogy korábban is említettem, nyereményjáték is lehetne.)
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Egy q6600os konfig, 2-3 HDD-vel, normál VGA-val, monitorral(LCD), 200W körül eszik nem játék közben.(a fogyasztásmérő alapján)
Elviekben egy alap tápnak el kellene vinnie a rendszert. -
Gabir
aktív tag
válasz kicsitrash #40076 üzenetére
Egy félkilowattos tápnak vígan bírnia kell, még egy 400asnak is.Ha jó a táp, minőségi darab, enyhe túlterheléstől sem térdel le.
-
Gabir
aktív tag
Üdv
Frei Tamás könyveit keresem megvételre.
- A Bankár
- A MegmentőElőre is köszönöm!
-
Gabir
aktív tag
Szép estét!
10 db 256MB DDR (266-333-400mhz)modul egyben 5e Ft-ért vihető!!!!
(pl. Infineon,Samsung,V-Data,Siemens)
Érd. privátban -
Gabir
aktív tag
válasz WildBoarTeam #40871 üzenetére
Azt láttam, de van, aki nagyobbat használ..
-
Gabir
aktív tag
Szép estét!
Eladó egy WIX WP9146 tip. pollenszűrő. Téves vásárlás miatt csak kibontva lett, de nem került beépítésre.
Bővebb info itt, kompatibilis modellek:
Audi(A3, TT),Seat(Alhambra, Altea, Altea XL, Leon),Volkswagen(Caddy, EOS, Golf V-VI, Golf Plus, Jetta III-IV, Passat, Sirocco, Sharan, Tiguan, Touran, Transporter V),Skoda(Octavia, Superb, Yeti).
Ára: 2800 Ft
Érd.: privátban[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Üdv,
5x108as felnit keresek 1 DB-ot FORDhoz pótkeréknek a gyári defektjavító szett(ami durrdefektnél annyit ér,mint a választási ígéretek) kiváltására. Kb 10cm-es vastagságú fér el a gyári tartóban. 15-16" méretben.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Szép estét!
Eredeti bontatlan XEROX tonerkazetta beszámításból eladó!
Típusa: 006R01182
Megfelelő:
- Workcentre Pro 123/128
- Workcentre M123/128
- Workcentre C123/128Kapacitása: 30.000 oldal
Cserét nem kérek, postázom ha szükséges!
Érdeklődni: privátban!!
Bolti ára 25-30e ft
[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
Üdv,
Eredeti bontatlan XEROX tonerkazetta beszámításból eladó!
Típusa: 006R01182
Megfelelő:
- Workcentre Pro 123/128
- Workcentre M123/128
- Workcentre C123/128Kapacitása: 30.000 oldal
Cserét nem kérek, postázom ha szükséges!
Bolti ára 25-30e ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest