Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
válasz gaben1117 #64440 üzenetére
A mi konyhánk ugyanígy néz ki, a konyhaszekrény ajtó felőli végében van a páraelszívó és kb dísznek jó csak Így vettük a lakást, nem mi raktuk fel, le is akarjuk szedni és a helyére egy szekrényt tenni, mert semmi értelme, mintha csak "átszűrné" a levegőt. Talán még az aknába se megy belőle semmi, ami egyébként is szabálytalan, ahogy most olvasom itt.
Sőt, nálunk a szellőző amit bekarikáztál, be van falazva Azt sem mi csináltuk, hanem az előző tulaj.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Kétszintes épületben az emletre vagy a földszintre érdemes a wifi routert tenni?
-
elistvan
őstag
válasz Bull Boss #64452 üzenetére
Ahol kevesebb tereptárgy árnyékolja le a gép és az eszköz közti utat. Szerintem attól függ, melyik a legtávolabbi pont a routertől ahol még használható jelet akarsz. (Falvastagság ajtók vastagsága stb..) Telefonnal kiméred.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
bnorci71
addikt
válasz Bull Boss #64452 üzenetére
nekem volt a lakás egyik végébe az emeleten ha jól rémlik 10évvel ezelőtt egy Edimax működött
most egy Tenda majd egy Tp-link van a földszinten a ház közepén az emeleten jó a jel nem szokott panaszkodni a gyerek, a pincébe már nem mindigde most tervezem az egésznek az átvariálását, hogy a garázsba is kiérjen
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
Lefty
addikt
Sziasztok. Valakinek esetleg egy keveset hasznalt Xbox One kontroller?
-
Argos
őstag
Ilyen kábelt - ~1.5m - szerintetek hol lehetne beszerezni?
(Egy USB-s klaviatúra kontaktos vezetékét akarom kicserélni.)...elmúlik...
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz Pttypang #64461 üzenetére
Na jah és ölje meg a vele egy kéményen lakókat mert oda tolja vissza a füstgázt...
Én épp ezért csináltam azt, hogy a szellőzőt felosztottam és nem csak kivezettem a páraelszívót, hanem mellette visszavezettem egy csövet, ami megoldja a szellőzést és raktam bele egy ventit, ami befele szívja a levegőt (ha szükséges), így amikor pl engedem a kád vizet a gyerkőcöknek, akkor itt bőven megvan a légutánpótlás (venti nélkül is) a gázbojler számára.
(#64462) Argos
Másik billentyűzet kábele nem jó hozzá?[ Szerkesztve ]
blabla
-
Argos
őstag
válasz WildBoarTeam #64463 üzenetére
Gondolom jó lenne, ha ilyen a bekötése és nincs ráforrasztva a nyákra.
Nekem ilyen nincs itthon, akkor már arra kicseréltem volna.Nem egy 20e Ft-os billentyűzet, de csak emiatt sajnálnám kukázni.
Elvittem szervizbe, de ott közölte a mókus, hogy 5800 az óradíj, így megköszöntem és viszlát... -.-'...elmúlik...
-
-
Argos
őstag
válasz WildBoarTeam #64465 üzenetére
Itthon két szekrény vacakom van, de ehhez még csak hasonlót se találtam.
(#64467) Teng:
Na, igen ilyesmi vonalon keresgélnék, csak a pöcsöléshez nincs nekem türelmem.
Gondoltam a kontaktos részt kivágom és összesodrom a vezetékeket egyenként. Aztán amikor ötödjére tört el a mozgatástól, akkor hajítottam a sarokba..
Ezért akarok olyat, ami készre van szerelve, csak rádugom és jónapot. Na, persze, nem olyan áron, amiből vehetek egy másik klaviatúrát....elmúlik...
-
caprine
senior tag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem.
- egy PC hangfal set sub ládáját szerintetek milyen messzire kellene/illene tennem minimum a NAS-tól?
- androidra kellene nekem egy lehetőleg ingyenes GPS progi, semmi extra, csak a távokat szeretném tudni amit megyek veleHa saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Argos
őstag
válasz WildBoarTeam #64469 üzenetére
Hazai pályán gondolkodok(-tam) első sorban.
De, épp most nézegetem a külföldi portálokat. Ami jó lenne, arra 2k+ posta rájön, az meg már nem oké.. :S
(Mondjuk a halál tudja, milyen keresőszavakkal kellene néznem.. Ezzel próbálom : 5 Pin Motherboard Female Header to USB Male Cable, nem vágom van-e más rövid neve. )...elmúlik...
-
senior tag
Sziasztok!
Az USB kábel polémiához; egy (fél) hátsó USB kivezetés és egy USB toldó kábel (apa/anya) házasságából már meg is van. Nem szép, de nem kell forrasztgatni. ...és van gyári is!"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Van két Dell notebook tápom. A kerek csatlakozós. Az egyik 3A-es a másik 4A-es.
Eladók, vagy az egyiket cserélném hasonló kapacitású HP tápra. Aminek ugyanilyen kerek csatlakozója van.Ajánlatokat pü-ben!
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
-
caprine
senior tag
válasz Depression #64478 üzenetére
És azt hova rakjam a lábamra tura közben?
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
derrik
őstag
Helios vagy Pentacon M42 csatlakozású objektívet kéresek! Típus/ár privatban
-
Jarod1
addikt
Akit érdekel az privit dobjon mert holnap utazom miskolcra és ha kell viszem..
Panasonic RP-WF810E-K fejhallgató
rádiófrekvenciás fejhallgató
863 MHz átviteli frekvencia
100 méter maximális működési távolság
40 mm-es membrán
18Hz - 22 kHz átvitelifrekvencia tartományintel E7300 2.6 Ghz
intel core2 6600 2.4 GZ
samsung '1 GB laptop ram ddr2
kingmax 512 Mb DDR2 533Mhz
-
benvolio
őstag
Sziasztok!
Ma ilyen villogással fogadott a router. Reset-re sem csinál mást ugyanígy villog. Szerintetek ez kuka lett vagy érdemes lehet javíttatni. (persze, hogy most nem rég járt le az 5év garancia rá, lehet tervezett elavulás ) -
bnorci71
addikt
válasz benvolio #64486 üzenetére
nincs topikja?
hátha ott tudnak okosat rá, én szoftver hibára gondolnék esetleg egy fw-t húzni rá
javíttatni szerintem nem 5e egy alap router, egy USB-s 3 antennás Tp-Link 1043Nd ami házi média szerverré modolható 12e[ Szerkesztve ]
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
LaciMc82
aktív tag
Eladó cuccok:
Gyári Intel hűtő 500 Ft
4* 1GB DDR2 800Mhz ram (2 Kingston,2 Kingmax) darabja 1000 Ft egyben az egész 3000Ft
Hibás Gigabyte GA-G31MF-S2 s775-ös alaplap alkatrésznek,dísznek vagy dobálni a kutyának hogy hozza vissza 1000Ft
Tiszta hülye aki nem normális
-
jFox
addikt
-
Diokhan
addikt
Hy. Nincs valakinek 120 literes vitrines hűtője eladó?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
PLaci58
addikt
Szerintetek ezt a telefont érdemes megvenni?
LEAGOO M8 2GB+16GB 8MP+13MP 2.5D IPS Corning Gorilla Glass 4 3G Smartphone 5.7""Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Diokhan
addikt
Szia!
Te valamelyik számtek boltban dolgozol Miskolcon? ha igen, szivesen be mennék személyesen is beszélgetni erről.
Ő megteheti, hogy az Avatarhoz választ nevet.
(#64495) PLaci58: Nem. A tesómat sem értettem amikor LeEco-t vett, mondtam neki, hogy baj lesz belőle, mert nem jók. Aztán el kellett kezdeni romolgatni, mert nem volt jó a play áruház, jött a kínai recovery probléma, blabla... Ha adhatok tanácsot, keress hasonló kategóriában értelmes androidops telefont vagy almát. Attól, hogy a számok jól néznek ki, egy rosszul optimalizált rendszer elég ahhoz, hogy tönkre tegye az egészet.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz PLaci58 #64495 üzenetére
Igen. Előfordulhat hogy mókolni kell vele de az esetek többségében nincs baj. Keresni kell róla tapasztalatot és fórumot itt prohardveren, mit mondanak a tulajok, esetleg dual sim topikban rákérdezni.
Diokhan: 1G RAM, gyenge akku és a többi...Jó vételnek semmiképpen sem mondható...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest