Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
crocy
tag
akkor meg nem a bioson/uefin van tarolva a windows key chuwieknal.
a 15 eves hp laptopom kidobta a kulcsot azzal a paranccsal.
mivel cleanelted az ssd-t, a win telepitövel? mert lehet az nem lat mindent es lehet pont meghagyta az a reszt amin rajta van kulcs. de ez csak feltetelezes. -
5leteseN
őstag
Igen, az jó érték. ITT 4 évet írnak erre a pasztára.
Lehet, hogy érdemes lesz akár egy kicsit gyengébbre, de (sokkal-)hosszabb élettartamúra kicserélni, amíg benne vagy a szerelésben!Te tudod, hogy
A, 20fok-csökkenés/kb. 4 évre,
B, vagy "csak" a 15-fok csökkenés, "Az Idők végezetéig..."Nekem egy másik típusú "vasnál", hasonló melegedési problémát gyakorlatilag örök-időre megoldott, hogy az amúgy sem látható (alsó) részen megdupláztam a hűtőfuratok számát a gép-házon.
...de ezt egy és és esetleg garanciás vasnál nem erőltettem volna akkor én sem. Ezeket te látod, Te tudod(eldönteni).Az eddigi eredmény is szép-jó!
-
5leteseN
őstag
-
Nekem GMKTec K6 van, Ryzen 7 7845HS procival és Radeon780M IGPU-val.
Most ~3 hónapos, fórumozás közben egyáltalán nem hallatszik a ventillátor hangja, csak ha közel teszem a fülemet.
Cinebench teszt alatt viszont az elején beindul rendesen a terhelés hatására, ott van hangja, szóval a hang attól függ, hogy hogyan és mire használod.
-
azbest
félisten
ráadásul b kulcsos sata a második, abba nem megy bele az nvme módú, ahogy írtam a g3-ban. A rövid slot. Legalábbis videókon, képeken úgy tűnik. Értékelésnél van aki m kulcsost írt rá- hogy újabb reviziókban már az van, de nem fotózta. Lutri.
Régebben én "használt" vagy "oem" rövid m.2 nvme kártyákat vettem. Hardveraprón is szokott lenni keveset használt, de némelyik számtech bolt is el szokta adni olcsón olyan rövid ssd, amit vásárláskor nagyobbra bővítős gépekből vettek ki. Régebben 5ezerért akardt 256-os és 10esért 512-es. De nem mindig ennyi. A nagyobbak meg persze drágábbak.
Hmm, ebben meg lehet jupmerrel állítani, hogy a wifi két pcie sávos vagy nvio legyen, úgy tűnik (bár nem biztos) [link] Bár ez csak nekem érdekes, mert régebben direkt vettem 2 sávos e kulcsos kártyát próbálgatni ilyet

-
azbest
félisten
ha csak sata egy m.2, akkor általában a csatlakozó is más kulcsos. A gmktec g3 videón B kulcsos a rövidebb sata m.2 -je, szal abba m kulcsos fizikailag sem megy bele. Meg persze különböző hosszú slotok is vannak.
A 2.5 coloshoz az alján szokott lenni tartó vagy csavarozási hely, plusz az alaplapon áram és normál sata kábel aljzat.
Egyébként mini pcie és wifi slotba adapterrel rövidebb fajta nvme jó eséllyel belemegy, ha fizikailag elfér. Egyik router formátumú minipécémben játszottam ezzel.
Azt is érdemes tudni, hogy lehet x1 vagy x2 sáv van csak bekötve egy slotban, szóval nem érdemes csúcs ssd-t tenni bele, hanem átlagosat.
A firebat ak2 plus látszik videókon is ,hogy van normál 2.5" és gyárilag egy nagyon noname sata m.2 van benne.
Az előző 2-3 hétben jobb áron voltak hasonló minipécék.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, MSI-Z490, Lian-Li ház, 850W Táp
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL STAGE 2 9634
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Észben tartom, hátha egyszer szükség lesz rá.