Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ráadásul b kulcsos sata a második, abba nem megy bele az nvme módú, ahogy írtam a g3-ban. A rövid slot. Legalábbis videókon, képeken úgy tűnik. Értékelésnél van aki m kulcsost írt rá- hogy újabb reviziókban már az van, de nem fotózta. Lutri.
Régebben én "használt" vagy "oem" rövid m.2 nvme kártyákat vettem. Hardveraprón is szokott lenni keveset használt, de némelyik számtech bolt is el szokta adni olcsón olyan rövid ssd, amit vásárláskor nagyobbra bővítős gépekből vettek ki. Régebben 5ezerért akardt 256-os és 10esért 512-es. De nem mindig ennyi. A nagyobbak meg persze drágábbak.
Hmm, ebben meg lehet jupmerrel állítani, hogy a wifi két pcie sávos vagy nvio legyen, úgy tűnik (bár nem biztos) [link] Bár ez csak nekem érdekes, mert régebben direkt vettem 2 sávos e kulcsos kártyát próbálgatni ilyet

Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Bittorrent topik
- Synology NAS
- BestBuy topik
- PH! Darts
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest