Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ráadásul b kulcsos sata a második, abba nem megy bele az nvme módú, ahogy írtam a g3-ban. A rövid slot. Legalábbis videókon, képeken úgy tűnik. Értékelésnél van aki m kulcsost írt rá- hogy újabb reviziókban már az van, de nem fotózta. Lutri.
Régebben én "használt" vagy "oem" rövid m.2 nvme kártyákat vettem. Hardveraprón is szokott lenni keveset használt, de némelyik számtech bolt is el szokta adni olcsón olyan rövid ssd, amit vásárláskor nagyobbra bővítős gépekből vettek ki. Régebben 5ezerért akardt 256-os és 10esért 512-es. De nem mindig ennyi. A nagyobbak meg persze drágábbak.
Hmm, ebben meg lehet jupmerrel állítani, hogy a wifi két pcie sávos vagy nvio legyen, úgy tűnik (bár nem biztos) [link] Bár ez csak nekem érdekes, mert régebben direkt vettem 2 sávos e kulcsos kártyát próbálgatni ilyet

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Lenovo ConnectX-4 Lx 2x25 GbE SFF NIC + 1m 10/25 Gbps DAC kábel
- HP ProDesk 400 G7 SFF
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Gamer PC - 13400f, RTX 3070ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Asztali PC , R7 5700 , RX 5700 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs