Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
YxVs
senior tag
Sok szerencsét hozzá.
Küldöm üdvözletem én is nekik...
Decemberben én is játszadoztam egy Aubox-szal, igaz az Ryzen volt.
Nem ismerte fel az Oculinken csatlakoztatott eGPU-t. Írtam a supportnak, és a hivatalos fórumra is.
A professzionális válasz az volt, hogy keressek rá a Google, vagy Youtube-on.
Mondom köszi, ennél szakmaibb választ esetleg kaphatnék? Erre rögtön letiltottak a fórumról, és törölték a hozzászólásom...
A kattogó ventilárorról nem is beszélve, amit a buta BIOS-ban szintén nem lehetett konfigurálni, hiába állítottam a venti profilon bármit is, semmi nem változott.
Azért ha eljutottál valameddig az igazságszolgáltatás útján, azt kérlek majd írd le itt. Nem gondolom, hogy innen könnyű lenne egy kínai céggel felvenni a kesztyűt.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- HP ProDesk 600 G6 Microtower számítógép Akció!
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest