Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
A lenyeg az, hogy kicsit jobb legyen azert mint a mosti konfigom, tavol all tolem a gamerkedes

Talan sejtem elore hogy ilyen es ekkora tudasu alaplapot sehol sem fogok talalni
Fokepp nem minipc-ben vagy mITX lapokon, bar szivesen fiztenek is erte, ha lenne
A proci az okes, akkor egy 10th Gen I3 mar jobb lenne, mint a mosti?
HA legalabb annyira kihajtja mint a gozgepem, nekem az mar jo
A tobbi meg cseletka amugy is, de ha nem szorulnek ra a windowsra mar regen elfelednem ezt az egesz mizeriat, hat a gepem fele eroforrasat megeszi
SunMount3r hat ezert se akarok egy 80 ezres procira kolteni, mert amugy is minek, nem tudom mennyivel lenne ertekelhetobb szamomra egy game, vagy akar egy videovagas, rendereles
bocs a sok offert sracok, de tenyleg nehaz a valtas pici gepre
es csak szeretnem megerteni, hogy ami regen jo volt az ma miert nem az?
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ELADÓ Gamer Konfig
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

es csak szeretnem megerteni, hogy ami regen jo volt az ma miert nem az?