- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
hello belló mindenkinek.lett egy új szerzeményem intel nuc 12 ,i5,1240p procival.
Azt vettem észre hogyha az intel turbót kikapcsolom ,a windowsnál akadások vannak az animációkat illetően. (nem tudom miért ,win 11...) lényeg a lényeg, visszakapcsoltam a turbót, minden megy rendesen mondhatni, viszont a procin 1-2 mag van hogy felugrik 95 fokra is egy egy pillanatra. venti csöndesre van téve, mert amúgy üvöltene. Noctua nem létezik ide, passziv ház egy vagyon. Kérdésem: 100 fokig jók a procik, gondolom az is folyamatos terhelés alatt. Lehet bármi gond így nálam ha néha felugrik? gondolom oylanra hogy elhajlik az alaplap pl? gondoltam prochotot leszabályozom, de az adott programban ez inaktív, nem igen lehet csesztetni. köszönöm a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Vicces képek
- Mikrotik routerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest