Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Mit szeretnek csinalni?
Egy olyan kis itthoni gepet, ami mondjuk kiszolgal 2 vagy 3 masik TV box (vagy szamgep de az tokre mind1) file serverkent
es ha neha kedvem tartja akkor jatszanek is rajta nehany jatekkal es persze en is filmezni szeretnek elsosorban rola es persze zenet hallgani flac formatumban
Eddig volt/van egy kis serverem Linuxxal ahol ment egy torrent, es ott voltak rajta az elerheto fileok, ez ma is mukodik jol, de regi a gep valami J-s intel proci van benne
Ugyanez a bajom a mosti gepemel az I7-tel, nagyon regi, mi lesz ha marnem tudok win10-et mukodtetni rajta..bla bla
Ezer cserelni szeretem valami ujabbra hogy legyen windowsos gepem
Szeretek jatszani az ETS2 meg hasnlo jatekokkal mint pl SnowRunner..az is teherautos szallitos
Es nagy neha megnezek egy egy ujabb jatek is de csk szorakozasbol mer ugysem tudok jatszani veluk
Ilyen FPV gamekrol beszelek, nekem az I7/Radeon parossal szinte egyikkel se volt kulonosebb bajom, tetszett szepen futott (nem gamer szemmel nezem ezeket)Amugy meg tetsznek a kis kocka gephazak is
Nincs nagy igenyem, azert kerdezem ezeket, mert az uj dolgokba mar nem vagyok nnyira jaratos, fel eletemben szamtechkel foglalkoztam, de mar vagy 7 eve abbahagytam, meguntam
azota sok olyan ujdonsag van, amiket nem ertek mar, de ha valaki leirja nekem erthetoen, ahogy az elozoket is leirtad akkor megkoszonom azt
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hardcore café
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Entware topik
- Mobil flották
- Amazon Prime Video
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- Mini-ITX Beast: i7-14700F / RTX 4070 Super / 64GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Honor 200 pro
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyen FPV gamekrol beszelek, nekem az I7/Radeon parossal szinte egyikkel se volt kulonosebb bajom, tetszett szepen futott (nem gamer szemmel nezem ezeket)