Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Őőő... a kínai állami szintű megfigyelés nem azért van, hogy lenyúlja a 9 számjegyű összegedet, hanem hogy megfigyelje a földlakókat. Igen, az összeset. Márpedig ha a kínai gyárilag installált wint használod, nagy az esély rá, hogy a ferdeszeműek titkosszolgálatai ránéznek a gépedre. Én még a bios/uefi/firmware frissítésektől is tartanék...
(Amúgy nem nagy kaland, amikor eladtam a nagyszüleimtől örökölt budai lakást, én is elmondhattam - volna - magamról, de ahogy a közmondás is tartja: farkad hosszával, bankszámlád nagyságával ne hencegj!)
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Garanciális! GAMER PC! R7 5800X RX 7700 XT 12GB 32GB 3600MHz Aorus Elite Seasonic 850W Gold
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Lenovo Thinkcentre M720S SFF PC i3-8100
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, HP EliteDesk 820 G2 Tower PC i5-6500
- Komplett Asztali Számítógép Konfiguráció, Dell Optiplex 3050 SFF PC i5-7500
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest