- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Garancia teljesen nincsen. De ha nem veszed át, az is lehet veszteséges, nem biztos, hogy az adóra hivatkozva jogosnak tartják a pénzvisszatérítést a paypalnál, nem tudom.
Az a baj, hogy nincs úgy leírva a mostani oldalon, hogy ez tuti eun belüli. A régi oldalon rendeléskor nem tudom ott volt-e. De zűrös.Ezért is ódzkodtam eddig közvetlenül tülük venni. Bár aliexpressnél sem 100% a garancia, hogy nem küldik -e máshogy, de talán picit nagyobb esélye van gond esetén az alival, mint harmadik féllel egyezkedni. De persze ott is lehet rossz ügyintézőt kifogni, mert egy reklamációra csak másodperceket szánhatnak valsz. Meg persze utólag könnyű okosnak lenni. Előre nem lehet látni a tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Google Pixel topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs