Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golota
senior tag
Sziasztok,
Audio playernek keresnék windows-os mini PC-t. NEM kell filmeket dekódolnia, játékot futtatnia, stb. APO EQ, Spotify, Foobar, PLEX /Jellyfin player menne rajta.
Stabilitás, csendes és takarékos működés lenne a fő szempont. A noname kínai cuccoktól kicsit tartok (lehet indokolatlanul).
Ilyeneket nézegettem:
-Asus P62N (i3-10110U)
- ASUS VivoMini UN65U (i5-7200U)Ezek asszem 15W TDP-t tudnak, tehát nem annyira takarékos, de többynire sleep modeban menne a gép. Nem tudom mennyire csendesek, de a Gigabyte BRIX pont emiatt esett ki, mert a teszteken nagyon hangosnak tűntek.
Amit még néztem:
Azulle Access 3 Mini (ez passzív hűtéses)
Szívesen vennék tanácsot/tippet. Használtat néznék, mindenképpen 50K alatt. Egyáltalánnem zárkózom el egy kis PC építéstől, de maradnék windows vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest