Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Osibaa

senior tag

válasz Kingcold #11419 üzenetére

6670-esből az XFX árul 1 slotosat. Volt olyanom, jóféle, de GDDR3-as, ami visszafogja nagyon a karit. 7750-eset javaslom inkább 1 slotosban, GDDR5-tel, több gyártó is árul ilyet (VTX3D, Powercolor, Club3D), így befér Lian-Li ház helyett a jóval olcsóbb Chieftec BT02-esbe is. Drágább a vidikari, olcsóbb a ház, de cserébe a teljesítmény is nagyobb, szerintem ez jobb választás.

Alaplapban én is arra szavazok, amiket Pista0001 írt.

• Pista0001

addikt

válasz Kingcold #11419 üzenetére

A 6670-esek ha jól tudom javarészt dupla slotosak, tehát Lian-Li PC-Q11, PC-Q08 vagy Silverstone SG05, SG06 házak javallottak első sorban. Természetesen ízlés szerint keresgélhetsz még, de a dupla kártyahely neked szerintem mindenképp kelleni fog. Ha találsz szimpla 6670-et akkor a Codegen MX-31 ház nagyon kedvelt darab. Ha ezek egyike sem felel meg és más kifejezetten ITX ház sem jön be akkor mATX házak között érdemes tovább keresgélni, adott esetben olcsóbban megúszhatod, mert az ITX házak árképzése általában fordított arányban áll a felhasznált anyagmennyiséggel. Alaplap fronton nem túl nagy az FM1 kínálat, gyakorlatilag van az ASRock A75M ITX, meg ez az új Gigabyte alaplap pár hsz-al lejjebb. Nekem személy szerint az ASRock kialakítása szimpatikusabb, egyébként egyik márkát sem kedvelem.

Kicsit utánanéztem a 6670 kínálatnak, Asus-ból láttam olyat (esélyes más gyártónál is) aminek csak a hűtése dupla, a hátlapja szimpla, így a Lian-Li PC-Q07 is szóbajöhet, ha az alsó vinyóhelyet tudod nélkülözni, vagy bármelyik szimpla helyes ház ha megmoddolod kicsit. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés