- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
HUN_Sector #60042 üzenetére
B650 mATX-ben sincs olcsón, vagy tévedek?
Egyébként tényleg vicc, nekem is kb. 3 konfigom volt ahol mITX házba nagyon kicsi mATX lapot tettem X évvel ezelőtt is mert kicsi volt a kínálat. Most szétnézek és esküszöm még rosszabb mint akkor volt. Elérhető árban mindenképp.Eggyel kisebb Jonsbo kockaházban is mATX lap volt bent. Aztán pedig pont erre a méretre váltottam, Sharkoon CA-M, ebben van most az A320M S2H.
De már ez is csak a HDD-k miatt kellett méretben a NAS-hoz. Amúgy annyira overkill, hogy ha bejön és nem menekülök el a zajtól akkor "normál" PC-nek marad a minipc a korábban felsorolt előnyeivel.A héten olvastam talán, hogy jöhet Phoenix (vagy újabb) APU desktop AM5-be végre. Felvillanyozott, de aztán végiggondolva a nagy méretet (és még innen váltsunk fel pluszban mATX-re...), külön ház, táp, lap árakat, elmaradó feature-öket (USB4, PD, TB...) és a szokásost: megint várni valamire. Inkább hagyjuk. Majd ha 1 év múlva racionális döntés lehet belőle, de ezt is kétlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- RAM topik
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kompakt vízhűtés
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest