Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz HookR #4669 üzenetére

Mind2 oldalra használt cpu-t vettem próbagarral :P De mivel ez kb az egyetlen alkatrész aminek meghibásodási esélye konvergál a 0-hoz, így kb mind1. Egyiknél se számoltam éppen gyári hűtőt, az a + 500ft-os tétel sztem nem oszt nem szoroz, én legalábbis ennyiért adom, meg ha kell nem is adok érte többet.
    Általad ajánlott lap legyen 32k, olcsóbban nem találtam, pretested sempron 10k oemként -ennyiért adtam el az enyémet pár hete-, 42k.
    GB lap 25k, apróról i3 18k, 43k...hűtő +500ft mindkettőhöz. Szóval kb egálban van a 2 elképzelés árban, de teljesítményben nem. Fogyiban kb egyeznek loadon, idleben az i3 jobb, az igp eszik többet, de az nálam nem mérvadó.
    Én így számoltam:) /+extraként újra GB lapom lehet, ami nálam még felárat is megért volna..intel v amd az meg végül is mind1/

szerk: Amúgy lehet egy darabig még marad a mATX am3 lap, ki kellene terveznem a házikót is..van 2 fasza FSP TFX tápom, ezért mernék belevágni itx gép építésbe, mert lapból GB, tápból FSP..még 1ikben se csalódtam:)

szerk: Tényleg ha már tápok, van egy delta TFX tápom is, 160W de jóval többet tud..viszont qrva hangos:D venticsere gondolom segíthet rajta, ha kell vkinek 2k+postáért viheti, akit érdekel pm :R

Új hozzászólás Aktív témák