- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Aktív témák
-
farkas-j
őstag
Az Amiko tudtommal nem Magyar cég, csak talán a közép európai terjesztés megy innen.
Nem tudom hol gyártották a készülékeket, de ha nem felejtem el este megnézem. Így látatlanban Kínára tippelek
Magyarországon vettem a készülékeket a sat.hu-nál 2016 karácsony környékén. Nagy akcióik voltak ingyenes szállítással. Akkor rendeltem 3-at, majt kicsit később +1-et ami már egy ezressel drágább volt (13eFt). Sajnos most már csak egy-két helyen kapható mint elfekvő készlet. Csak a WiFi-s verziót szabad megvenni, mert a WiFi nélkülire sok panasz volt! Lehet, hogy van valami hardveres különbség is a WiFi-n kívül, mivel a WiFi-ssel nincsenek problémák. Legalábbis nem olvastam, és mind a 4 készülékem probléma mentes.
Nálam a WiFi stabil. A kódolt adások emiatt sosem szakadoztak (kártyamegosztás). Nekem egy betonfal van két box és a router között, a harmadik rálát. A WiFi az kényes kérdés mindenhol, mert nincs két egyforma hely és egyforma körülmény. A "Milyen routert" topikban is nagyon eltérőek a tapasztalatok ugyan annak a router típusnak a WiFi jellemzőiről. Ez mindig a helyszínen derül ki. Nekem a WiFi része megfelelő.
A Youtube-t csak kipróbáltam, probléma mentes volt. Erre nem igazán használom, mert elég macerás távszabályzóval bepötyögni a szöveget a kereséskor. Mindegy milyen SD vagy HD műsort nézel, a videokimeneten hibátlanul megjelenik minden.
Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest