- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
pini1020 #2208 üzenetére
Az MBK miért jobb? Ugyanaz, mint a Yamaha, csak Franciaországban gyártják. Minden csavar megegyezik bennük. Maximum akkor jobb, ha az árról beszélünk. Az MBK olcsóbb, bár ezt a kereskedők nem mindig veszik figyelembe. Sőt, inkább rámondják az MBK-ra, hogy az Yamaha, és ugyanannyiért akarják eladni.
-
Kígyó
senior tag
válasz
pini1020 #2153 üzenetére
Hi!
''de én is így szeretném eladni!''
Ezt arra írtad, hogy 50-esként? Egyébként mindegy, mert olyanra gondoltam, aminek még nem nyúltak a blokkjához..
Már kezdek lemondani a 125-ös rendszámosről. Tegnap voltam pl 2 kereskedésben szétnézni, egyikben volt egy 180-as runner, külföldről behozott 10000km-rel. 400E Ft, plusz olyan 130E mire rendzsáma lesz, az 530E. Lehet 50-es lesz a vége, láttam pl egy Generic Cracker robogót, elég pofásan nézett ki, azt mondták Aprilia gyártja, nagyrészt Aprilia alkatrészekből, a blokk pedig osztrák. Újonnan 250E 3 év garival. Szerintem nem hangzik rosszul, ti tudtok róla valamit? Ez még jó lenne a nagymotor mellé is, ha veszek jövőre, ezt a szezont meg csak kibirom ezzel is.
üdv,
Kígyó
Szerk: Erről lenne szó:
[link]
Mondjuk azt nem teljesen értem miért írnak mindenhol 2 év garit, nekem tuti 3-at mondtak..
[Szerkesztve] -
etnies
senior tag
-
bagesz
csendes tag
válasz
pini1020 #1506 üzenetére
a robogom 60-al tud menni,de nagyobb lejtőn lefelé 75-ig kimegy a mutató,de ott már az áttétel vége.a kipufugót már szét szedtem a torok csonkba belevan hegesztve egy jóval kissebb átmérőjü cső,gyárilag,gondolomez lehet a fólytás,csak eddig nemmertem hozzá nyulni.meg úgy vettem észre mintha nem pörögne igazán.addig is köszönöm a segítséget.
-
Josh
tag
válasz
pini1020 #1416 üzenetére
Amire én használnám, az késő tavasztól kora őszig mennék vele. Naponta kb. 5-6 km-t. Így azért elég nehezen jön össze a 27 ezer km. Azért kellene, hogy jól menjen, mert szeretek cikázni az autók között (
), meg sajnos főúton megyek vele, ahol ha nem tartod a 60-70 városi tempót akkor letúrnak az útról..... És kicsi kerekű motorral az útpadkán menni eléggé balesetveszélyes.....
-
-
sharpapa
senior tag
válasz
pini1020 #1356 üzenetére
Szíííívás. Engem meg a tesóm majdnem meghúztak, mert a kocsikat a szülők lenyúlták, tehát azzal nem tudtunk menni.Ott van az Aprillia, két személyes az, DE NEM PAPIRON!
De nem problémáztunk, ugrás a gépre, 90-el végig a fél korányin, jobbra le, kis sikátorokban padlóval, azt pont elértem a sulit időben, ő meg tovább ment. Este mondta, hogy amint leugrottam, 5 mp-re rá felbukkant a rendőrkocsi mögötte, na mondom az kemény, legközelebb inkább elkések, de nem kockáztatjuk a jogsikat. -
vtechun
veterán
válasz
pini1020 #1340 üzenetére
keeway és kymco nem egy kategória, nem kicsi motorgyár a kymco, és nem is gagyi, attól, hogy olcsó attól még lehet jó, én csak mások tapasztalataiból sejtem, hogy nem lehet rossz. Az sem rossz pont, hogy 30% részesedése van a Honda-nak a Kymco-ban. Szal attól, hogy eddig erről a márkáról még nem nagyon lehetett hallani, attól még lehet igazán jó. De majd kiderul, ha megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Trackball/hanyattegér topic
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest