- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
Nem egészen. Előztem, és a velem azonos irányban haladó autó a kereszteződésnél lefordult balra, azaz keresztezte utamat, és röppályára inditott.
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
Hali! Emlékeztek még a szeptemberi balesetemre ugye :[link]
Most jött meg a rendősrégi végzés. Engem csak figyelmeztettek mivel zebra előtt kezdtem előzésbe, az autóst megbüntették 40ezerre, és kapott 3 pontot. Elég meglepő volt mivel én ugy gonodltam pont forditva lesz... Ja nem válaszoltam azóta se Etnies-nek a Leonardot illetően. Ez 125-ös, alapból a fojtás 90-ig engedi, hosszabb egyenesben elmegy 100-110ig. Előző tulaj mondta hogy egyszer kivetették belőle a fojtást, két felnőttel 140-et téptek vele az autópályán (svájcban, ott még rendszámmal futott...). Nagyon jó gép"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
Az kéne még nekem hogy minden autós engem anyázzon...Anélkül hogy ált nem vagyok bunkó hidd el jól megyek ha kell, nem vagyok versenymotoros (a Leonardo nem is arra való nem 60 kilós pöcsrobogó), de ki tom használni a moci előnyeit amennyire csak lehet...Pl egy átlagos 50-es kétütemü robogóval (aerox, sr, runner és társai) nem tudsz 70-ről kigyorsitani ugy h pl egy 75-80al haladó buszt rövid idő alatt megelőzhess. (ne érsd félre nem téged kritizállak csak bemutatom hogy miben jobb a nagyobb robogó). Viszont ez nem veszi ugy a kanyarokat, és nem olyan fürge, de én jobban szeretek ezzel menni mint a haverok robogóival.
Ja egyébként a kérdésedre felelve:bukó, farmer, póló+bőrkabár, bőrkesztyü. Télen kabát alá még pulcsi ill sima cipő helyett acélbetétes bakancs."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
Hy!
Bejelentem h kicsit több mint egy évvel az első után újabb balesetem volt, ám ezuttal sokkal nagyobb, és sokkal kevesebb sérüléssel úsztam meg.Ezuttal én voltam a hibás, mert rohadtul siettem és előztem ahogy csak tudtam, késésben voltam edzésről nem is kicsit...
Na szóval egy kereszteződés előtt olyan 50 méterrel még előzésbe kezdtem, gondolván hogy vissza tok sorolni...Egy Mercedes Vito volt előttem amitől egyáltalán nem láttam mi van előtte, ezért nem kellett volna előzni.Index, padló, 30ról gyorsitottam ki olyan 60-ig amikor egy nő lefordult elém, én meg bele a bal első ajtóba. Átszáltam a motorház fölött, aztán meg földet érve csusztam tovább a motor után. Mikor nekimentem, sokkot kaphattam, mert az ütközéstől kezdve addig hogy felállok, mintha órák teltek volna el.Mikor megálltam a csúszásban, valami gyengéden hátbavágott, hátranéztem, a kocsi kereke volt az.Akkor még nem fogtam fel hogy alatta is végezhettem volna, hanem az jutott eszembe csak, hogy apa motorját törtem össze, uristen mit fogok ezért kapni, na el is adom a gépemet, az árából fizetek amit csak tudok (később közölték hogy a biztositó álja a javitásokat). Szóval felugrottam, odarohantam a motorhoz, felállitottam (mint Jani), felraktam sztenderre, aztán mentem a nőhöz hogy tudom én voltam a hibás nyugodjon meg, csak szegény még sokk alatt volt, azt hitte kilapitott...Na a pali aki a nő mögött ment, hivta a rendőrséget azok meg azt mondták hivja a mentőt is, a mentők jöttek meg hamarabb, vittek is. Megúsztam jobbcombcsont-zúzódással, meg egy nagyobb arcolással amit a kulcs húzott mikor leestem a motorról, meg egy kissebb horzsolással.Viszont felül semmi bajom, pedig a szemtanuk szerint hatalmasat száltam és estem.Mégpedig azért mert indulás előtt agyltam hogy felvegyem-e a kabátot (motoros bőrkabát, nemrég vettem), aztán gyorsan felkaptam de mégcsak be sem cipzároztam. És milyen jól tettem, mert ha az nics rajtam most a jobb oldalom végig lenne horzsolva.Na szóval beértünk a kórházba, semmi különös megállapitották ugyanazt mint a mentős, közben felhivott egy robogós barátom hogy hallotta a rádióban hogy motoros baleset volt a városban, be is ment rögtön, és most a rendőrrel beszél, akik mondják neki hogy valahogy vigyük haza a motort.Báttyám bement érte, hazavitte a saját ''lábán'', és megállapitottuk hogy a felét (jobb első idomok, első villa, hátsó rugózás, tükör, fékkar, pufó) cserélni vagy javitani kell, aztán eladni és Svájcban veszünk egy másik ugyanilyet csak frissebb szériát.
A rendőrök engem hoztak ki hibásnak (helyesen), valami bünti lesz, vagy lerakják a jogsimat hűlni ez még kérdéses.
A legszarabb az, hogy alapból normálisan közlekedek, nem szokásom ugy menni mint egy átlagos bunkó robogós (sorokközt elhuzni, jobbról előzni, mindenen átvágni), mikor pedig egyszer szükség miatt ugy megyek ahogy csak lehet akkor meg szívok...Nembaj tanultam ebből is, ahogy az elsőböl is azt megtanultam hogy ''védőfelszerelés +10000 fokban is'' (idézet persuader-től).
[Szerkesztve]"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
válasz vtechun #1469 üzenetére
De nyiregyi vagyok. A Kimco jól néz ki, csak annyi hogy kínai.Gondolom négyütemü mint mongyuk az Amerigo.
[Szerkesztve]"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
-
sharpapa
senior tag
válasz pini1020 #1356 üzenetére
Szíííívás. Engem meg a tesóm majdnem meghúztak, mert a kocsikat a szülők lenyúlták, tehát azzal nem tudtunk menni.Ott van az Aprillia, két személyes az, DE NEM PAPIRON!
De nem problémáztunk, ugrás a gépre, 90-el végig a fél korányin, jobbra le, kis sikátorokban padlóval, azt pont elértem a sulit időben, ő meg tovább ment. Este mondta, hogy amint leugrottam, 5 mp-re rá felbukkant a rendőrkocsi mögötte, na mondom az kemény, legközelebb inkább elkések, de nem kockáztatjuk a jogsikat."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
Én addig megyek a mocin, amig nincs méteres hó, és amig a motor megy benne.Csak egy jó Columbia kabát, és nem fázom (a lábam nem érdekel), csak akkor lessz baj ha elüt egy autós mert nem tud megálni....de nem baj, tudok én vigyázni magamra.
"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #1273 üzenetére
Ha azt megtalálják....Egyébként a Slyder van 70kg, a Dio legfeljebb 50. Éreztem magamon is.
RAM:Ha vagy olyan bika, akkor sima ügy.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #1266 üzenetére
''Majd jól elkapnak a yardok téged is kópé ''
mert melyik zsaru nem hiszi el hogy ez egy régi, csak svácban kapható négyütemü sr50? Papirok szerint az. ."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
Hát egy Dio megvan 40 kilo, meg másfél méter.
Egy Sr50 (a régi) majdnem 100 kilo, és két méter, holott mind2 50-es."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #1268 üzenetére
Áááá, mondtam neki hogy rosszul megy, asszongya az összes uj Sr ilyen.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #1266 üzenetére
Már tuningolt volt, viszont a barátom régi sr-je még szűz.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #1264 üzenetére
Mondom sokkal szarabbul megy mint a régi sr50-ek, nagyon kicsi, lábam a nyakamban van, és nagyon eszik.
Na itt az enyém, magam fényképeztem:
[link]
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #1261 üzenetére
Igen, először az enyémmel, aztán meg a barátom sr-jével hasonlitottam össze, és nemcsak a fényezés más, hanem az egész.
Na itt az új:
És a régi:
Meg mint mondtam teljesitményben is nagy a külömbség.
Szerk.:és az enyém:
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #1258 üzenetére
Barátom 3 évs Aprillia sr50-je, leirt dolgokban jobb, mint az általam kipróbált 2005-ös sr50, erre mondom hogy az új modell csak visszaesés.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #1240 üzenetére
Jó akkor elmondom hogy ha a barátom 3 éves Ditech-je szintén odaveri kényelemben, gyorsaságban, gyorsulásban. De most komolyan szerintem az új modell csak visszaesés.
-
sharpapa
senior tag
Tegnap a verébavatón beállitott néhány mamapénzelt keménygyerek, hogy gyorsuljunk (a Leonardo-val voltam). Mondom ok, oda is vertem mindet, azt leléptem. Végén mielőtt mennék el, még mindig ott áltak, az eggyik felajánlotta nekem hogy próbáljam ki az Sr-50-jét, hasonliccsam össze az enyémmel.Eredmény:
1. 0-30-ig jól gyorsul, 30-80-ig tetü
2. Jobban lehet dönteni (nem csoda, ez egy sportrobogó)
3. lábam a nyakamban volt, holott a Leonardón két személy is kényelmesen nyújtott lábbal mehet
4. A design teccik.
Ez egy 2 perc volt.Szal összességében én maradok a mostaninál, és ez az Sr50 legfeljebb ingyen kéne hogy rögtön el is adjam."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
''Inkább vegyél 100K-ért egy biciklit... Az egészségesebb is és marad egy valag pénzed! ''- ééés lassabb, meg kényelmetlenebb, meg kipurcansz (40-es tempónál)
-
sharpapa
senior tag
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #1168 üzenetére
És mikkel mentetek, ill. a rendőrök mivel voltak, hol, milyen terepen stb...Mindenre kiváncsi vagyok.
-
sharpapa
senior tag
-
sharpapa
senior tag
válasz golyani #1169 üzenetére
És mikkel mentetek, ill. a rendőrök mivel voltak, hol, milyen terepen stb...Mindenre kiváncsi vagyok.
-
sharpapa
senior tag
válasz zippofcy #1165 üzenetére
Há mittudomén.Én még nem buktam le.Egyébként nemcsak a motorok miatt, hanem csak látni azt a helyet, már csak azért is nagyon megéri elmenni!
''Az NSR nagyon jó moci, csak az a baj vele hogy nincs az a hülye rendőr aki elhiszi hogy 50es.''
De szerintem a motorosokat leszámítva nincs az a rendőr aki el is kap vele. Van rendőr ismerősöm, és mondta, hogy olyan nincs hogy utána mennek egy motorosnak, legfeljebb szokott dudálni eggyet és kész."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
Hát én ismerek svájcban egy magyar használtmotorkereskedőt, vele nagyon megéri cuccolni:az előbb leírt körnek a számlálya kb ennyi:
-Leonardo:120E (3 éves)
-Mtx: !32E! (12 éves, rossz volt benne a gyertya)
-Spacy:64E (5 éves,aksicsere)
Szóval baromira megérte, mindeggyik gép a mai napig fut, és nagyon jó állapotuak, ninacsenek széthajtva.Mellesleg halomba voltak ottan 125-ös endurók 50ezrekért, volt ott hibátlan Honda NSR125 160E-ért, továbbá egy halom 125-ös négyütemü robogó, legtöbb 100-ért."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
Feltétel: Elég nagy hely neki (kisbusz, utánfutó), egy jóóó nagy takaró amivel lefeded, megy egy halom cuccal körberakod és kész.
szerk.:Én ezzel a módszerrel egyszerre három gépet hoztam egy kisbuszban, svájcból.Egy Leonardo-t (amivel jelenleg járok) , egy Honda Mtx 125-öt (el lett adva), meg egy Honda Spacy-t (haver rendelte).
-
sharpapa
senior tag
válasz Papa-Georgo #1141 üzenetére
Jövök én is feltéve ha nyiregyen lessz.És ha enduroval megyek az baj?
-
sharpapa
senior tag
Mért mindenki a jogra meg a diora kap? Tapasztalatból mondom, veszélyesebbek, instabilabbak mint valami nagyrobogó, vagy bármi más tipus.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #944 üzenetére
Most veszem észre kvázi-tag lettél, és csak ide irsz..
-
sharpapa
senior tag
Nézem annyian akartok robogót, na tessék ez az enyém, minden le van irva:Bővebben: link
Egyébként a sebeim szépen gyógyulnak, kötéssel már cipőt is húzhatok.Tegnap mentem át a forgalmi vizsgán, ezzel szemben a havert (akinek a motorjával borultam) meghúzták, nem engedett át egy olyan gyalogost aki már lelépett az úttestre (én megáltam)."Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
Az ilyeneknek meg Volvo-kat ajánlanék, ami auto kihangositja a mobilodat, ha a zsebedben van is. Ha ezt valahogy nem lehet (túl régi, nem kompatibilis mobil), akkor meg a konzolban van a simkártyatartó, oda berakod a cardot, és szintén van hangositás, sőt hivhatsz is a kocsik saját mobilján.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #897 üzenetére
Az efféle bal..szoknak be kéne mutatni néhány ilyet. ÉLŐBEN.Bővebben: link
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #895 üzenetére
Azer van mindenki ilyen hülyén, mert az ilyen mamakedvence hülyegyerekek akkneki a legdrágábbat és csakis a legjobbat veszik a picinyüknek, nem szeretik, ha péld a bukó elnyomja a zselés halyukat, vagy mert a motorosruha nem olyan menő mint a rövidgyatya, napszemüveg, strandpapucs, rövidujjú. Általában én is fel szoktam öltözni, de most úgy mentem, hogy megyek azzal a szarral egy kört, azt mondom hogy jó (örüljön nkei), azt megyek is haza. Még a bukó is a motortulajé volt (annak nem lett semmi baja).Ez a durva, hogy most mentem először védőcucc nélkül, és most kell borulnom. Faterom szerint (ősi motoros) az nem motoros aki egyszer az életben nem borul. Neki is csak egy volt, szintén 5 év volt a háta mögött, a Javajával átment egy mélyebb tócsán aminek az aljában volt egy jókora kavics, azt a motor minden előzetes nélkül kiment alóla.Hasonlóan sérült ő is....Remélem nekem is ez volt az első és utolsó eset.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #888 üzenetére
Igen, kilenc évesen kezdtem, ha érdekel autót is 3.5 éve vezetek (vectra, 300D-s merci, Pezsó 206), és amit biztos hogy nem hisztek el, kamiont is vezettem, de csak kétszer.de most vissza a motorokhoz.Először babetta, aztán simson, amerigo, honda spacy,honda mtx 125, Leonardo...megvoltak a fokozatok, persze ezek közül nem mind az enyém volt.Amikor még én motoroztam nem volt sikk motorozni, tehát engem nem a birkaszellem hajt a dologra.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #882 üzenetére
Mellesleg még nem is lehet kocsim, 14 vagyok.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #882 üzenetére
Amig nincs kezemben a jogsi, addig csak tanfolyamon vezetek, aztán fojtatom. Nem akarok leszokni róla, csak most már sokkal óvatosabb, és ennyivel okosabb vagyok.
-
sharpapa
senior tag
Ezt meg kell hogy írjam:
Haverom hívott. hogy nézzem meg a Dio-ját, elmentem. Gondoltam, hogy ha egy 200-kilós döggel járok, és négy-öt éve motorozok, az elég ahhoz, hogy semmi bajom ne legyen. Rövidnadgrág+rövidujju pólóban felültem mentem egy kört, és amikor meg akartam álni, az első kerék pont egy kb 1.5 négyzetméternyi homokra futott, fékeztem, és 30-cal hatalmasat estem, majd 10-15 métert csúsztam. Van egy jókora mély seb a bokámon (kb 10-10cm), a karomon, a tenyeremen, nagylábujjamon a körömből egy kicsi letört, térdemen könnyebb horzsolások. Nem hittem el, hogy egy ilyen kicsi motorral, ilyen kis sebességnél, ilyen rutinnal és tapasztalattal ekkorát tudok esni.
Nem tom mikor ülök legközelebb motorra,egy ideig nem is akarok, ezt fel kell emésztenem, gyógyulni kell. Mindenkinek ajánlom, hogy halgasson az ilyen óvatoskodó emberekre,mert legtöbbször legyintünk eggyet ''persze, te tudod'',és hülyének nézzük. Én is jól megszívtam mint a torkosborz. Csak ennyi"Mi a különbség köztem és Mark Zuckerberg közt? Én privát információkat adok vállalatokról nektek ingyen, és gazember vagyok. Zuckerberg a ti privát adataitokat adja vállalatoknak pénzért, és ő az Év Embere." (Julian Assange)
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #874 üzenetére
Ok, ezt én is tudom, de ezeket figyelembe véve mondom.Még mindig a két hülyénél vagyok leragadva,hogy motort csak láttak, és ők az okosabbak...
-
sharpapa
senior tag
Uh képzeljétek, most jövök rutin vizsgáról (átmentem), egy Yamaha Sliderrel mentem, amit már azelőtt is rühelltem, hogy ráültem. Van két haverom akik meg bele vannak buzulva, azt még motoron se ültek.Mondom nekik mekkora sz@r, azt elkezdik ''ó még pont te tudod, mert most nagy cucc hogy mentél vele''. Egyszerűen kényelmetlen, szar a hangja, szarul néz ki, (bocs ha valakinek ilyen van, ez az én véleményem egy Aprillia után).Csak ez a két gyerek akkora lol, hogy ezt meg kellett mondanom. Ahogy már Adris említette, egy darab kővel el lehetett volna intézni a dolgot.(mér nem tettem)
-
sharpapa
senior tag
Ezekről a kínaiakról, meg olaszokról stb csak annyit tok mondani, hogy egy használt Aprillia- ha még drágább is -sokkal jobban megéri mint pl egy vadi új Keeway, vagy Cpi, vagy bármejik ilyen ''dögös'' kínai. Saját bőrömön is tapasztaltam.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #804 üzenetére
''Szerencsére az én baráti körömben is van egy Keeway, már több, mint 500 km van benne, a srác azt se tudja, eszik-e vagy isszák a robogót. Nem tudja, miért van benne olaj. Csak csőgázzal megy vele. Eddig semmi gond.''
Eddig. 500 kilo még semmi, bár ismerősök között ahhogy észreveszem a a kínai robogók közül a Keeway-nak van a legkevesebb baja.Már két éves,3.5E km-t futott, és mindössze 3-szor! volt szervizben (ami egy kínaitól már csúcs), kisseb bajokért, szóval az nekem is bejön, csakhát nem megy valami sasul.
-
sharpapa
senior tag
válasz oceanearth #805 üzenetére
Amikor báttyám vett egy Amerigo-t, az én faterom ugyanezt csinálta, és semmi baja nem lett tőle, sőt talált benne olyan hibákat, hogy a tömitőgumi egyszerüen csak !szét van rohadva! a vadi új motoron. Kínaiaknál nem árt szétszedni és átnézni minden csavart, mert többnyire trehány össszerakásuak.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #800 üzenetére
Van új modelja? Na mindeggy, az aktuális modell CPI Oliver volt.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #798 üzenetére
Neked kevés, amit láttam nekem elég volt, láttam szétszedve, nem szép látvány. biztos hogy jól volt ápolva, a fater ért a dolgokhoz, rendszeresen olajozta, miután kihozták a szalonból szétszedte, és átkente. Annyira méjen nem értek a motorok belsejéhez hogy a leírás neked is elég legyen, viszont az ilyen egyébb kínai motorokkal saját tapasztalataim is vannak, pl amerigo, City Hopper, Keeway. Ezekkel járta meg az ismeretségi köröm többsége (nameg a báttyám is), és nem hinném hogy mindenki hülye, mert az tény, hogy a kínai motor, szar motor!
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #795 üzenetére
Magánügy. Én a saját szemeimmel láttam, és hallottam is, megesküdtem, hogy ha ingyen adják se veszek olyat.
-
sharpapa
senior tag
válasz oceanearth #794 üzenetére
Amikor egy Aerox, Runner, Slyder,Katana, sr50, Cpi-t látok, akkor nem lepődöm meg ha egy mamakedvence (nem a PH!-s user) mindent megkapó kinyalt hülyegyerek ül rajta,fekete plexis grex sisakkal, műszerfal mögé lapuló fejjel, és széttett térdekkel. Ezért szeretem a Leonardómat, mert az ilyen 60-al repesztő barom el kezd keménykedni, azt félgázzal odaverek neki. Jut eszembe, eladó a kicsike:Bővebben: link
-
sharpapa
senior tag
válasz oceanearth #792 üzenetére
Az már az ő dolga....Amúgy is egy nagy bunkó, úgy kellett neki, bár azt az sr50-t sajnálom alá, mert állandóan csak keménykedik vele.
-
sharpapa
senior tag
válasz oceanearth #790 üzenetére
Kérdezd őket. Nem biztos hogy CPI szalon volt, nyiregyen van néhány ilyen minden motor kereskedés.
-
sharpapa
senior tag
válasz oceanearth #788 üzenetére
Szétajtotta bizony, de még egy Keeway sem sül meg fél év alatt! Garanciát meg nem adtak pedi szalonból jött.
-
sharpapa
senior tag
Az aktuális motor tavaj márciusban lett megvéve, szalonból. A fél év alatt voltak kissebb problémák, nem emléxem mi, de a gyerek havonta mondta hogy ''azon a kacaton'' (őt idéztem) már megint van valami baj, és a szervizben általában egy hétnél hamarabb nem csinálták meg, amikor meg igen akkor is ugyanolyan szar volt mint azelőtt, úgyhogy hősünknek a faterja buherálta meg minden szerviz után, az éppen feltűnt bajok meg is oldódtak, csak így havonta legfeljebb 2,5 hetet használhatta, vagy még annyit se mert néha inkább elvitette magát a szülőkkel. Fejből nem tom pontosan milyen problémák voltak, konkrétan csak arra emléxem hogy először a váltó purcant ki, és két hónap után fojamatosan zörgött valami benne. Ez ment 6-7 hónapig, amikor novemberben a blokk is megsült, szervizben azt mondták, hogy kicserélni nem lehet, mert a motor egy jó része is tönkrement tőle, mittomén hogyan .Azóta nem használja, eladta valakinek, aki azt mondta hogy ő meg tudja magának csinálni.....azóta se hallottunk róla. A volt CPI-tulaj most egy használt (2 éves) sr50-nel robog.
boccs a helyesírási hibákért
szerk.ermészetesen kivetette a fojtást, asszem úgy talán már elérte a 60-at is, de csak egyszer.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #778 üzenetére
A blokk megsült, váltóban is kihullott vmi...mittomén nemigen kéreztem, szememmel ennyit láttam belőle.
-
sharpapa
senior tag
válasz Topiccsendőr #776 üzenetére
Csörög kattog, havonta szét kellett szedni, fél év után a blokk kiégett belőle, és 50 volt a csúcs, szakadékba hátszéllel.
-
sharpapa
senior tag
Jól néz ki, de semmiképpen se vegyél CPI-t! Maradj távol tőle azt ajánlom! Haver is csak ezért vette meg mert jól nézett ki, de motorilag egy nagy rakás SZ@R. A derbi nekem is tetszik, de ha ennél a márkánál járunk akkor a GPR 50 Nude a király. Bár 850-ért nyugodtan húzhatnak a ...-ba, oda ni.
-
sharpapa
senior tag
Ma találkoztam motorozás közben (Leonardo125) volt osztálytársammal, épp a frissen szalonból hozott Sr50-jét nyúzta. Besszarás milyen szép hangja van ahhoz képest hogy kétütemü. Digit kijelzők+fordulatmérő nagyon szép, sportos, meg úgy az egész királyul néz kiBár azt a 4 vagy 6 kilot nem adnám ki érte....
-
sharpapa
senior tag
-
sharpapa
senior tag
Én személy szerint nem ajánlanám a robogókat, egyrészt a hangjuk miatt, másrészt egy olyan robogó ami jól megy, már 400.000-es magasságban forog (lásd: Aerox, Katana, Sr 50). De ha nagyon tartod magad a robogókhoz, akkor már vegyél inkább 4 üteműt. Jobb hangjuk van, több a nyomaték, és gyorsabbak. Pl.:Amerigo:90-et mentem vele, a hangja majdnem egy Burgman....csak annyi baj van vele h kínai.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...