- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Yamaha Jog ZR-be mekkora guminyomás kell? 2 bar?
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Bogyó bá' #61804 üzenetére
Inkább arról van szó hogy nem használnám városon kívül, városba meg szerintem felesleges nagymotor. Napi 2x6km-t megyek külvárosi részből a belvárosba, ebben van egy kb. 2km-es rész ahol lehet menni 90-el, a többi 30-50-es övezet.
Robogón belül gondoltam én is olyanra ami nagytestű és elöl-hátul tárcsa
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz runner 125 #61800 üzenetére
Lemértem GPS-el, 90-et megy a kicsike. 70-ig érzem magam nagyjából biztonságban
Következő szerintem 125-ös nagytestű lesz, felette szvsz belehalnék előbb-utóbb annak meg nincs értelme
-
Motion_Blur
félisten
Elhoztam a gépet:
Egy mosás + gumi, műanyag ápolás ráfér, egyébként megy mint a golyó
-
Motion_Blur
félisten
válasz enginev3.0 #61719 üzenetére
Köszi.
Úgy tűnik hétvégén már el tudom hozni a gépet, milyen olajat vegyek neki?
Motul 710 2T-t néztem ki.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
100k környékén vennék robogót, már pár hónapja fontolgatom a dolgot. Városban kéne munkába járáshoz, napi 2x5km a táv.
Egy jóbarátomtól pedig ma tudtam meg hogy eladja az övét. Jó műszaki állapotban van mert mindenére nagyon vigyáz. Egy Yamaha Jog ZR lenne az áldozat, motorikusan teljesen felújítva, esztétikailag is nagyon rendben van ahhoz képest hogy 15+ éves. Minden eleme gyári.
Vélemény?
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2857 üzenetére
Csak a vezeték fáradt el (keményedett meg) és az repedt el. De csak akkor folyatott, és csak akkor látszott a repedés, amikor rugózott a motor.
Most ki lett cserélve egy 2x olyan vastagra, ami sokkal puhább
Ahogy mennek bele a kilóméterek, egyre jobban megye a robogóStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Topiccsendőr #2855 üzenetére
Megvan a hiba, holnapra készen lesz
-
Motion_Blur
félisten
Szakik!
Suzuki Sepia robogóm van, amiből 2 napja folyik az olaj! Illetve csöpög, de már tiszta olaj a hátsó kerék, a berugókar, a stander, és a sárhányó is! Nem tudom mi lehet vele a gond, fogalmam sincs, hol szivároghat, megnéztem rendesen, nem látszik semmi eresztés, szivárgás!
Egyébként most már nagyon jól megy, magától képes 70-re, kis dombon lefele 80-ra
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Topiccsendőr #2549 üzenetére
Na kimegyek és felírom egy papírra, amit látok
-
-
Motion_Blur
félisten
haverom rászánta magát robogó vételre, 150-et adna ki érte max.
milyet tudtok ajánlani?Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
3 éve vettem 60K-ért, de nam volt valami jó állapotban, szétment pár hónap alatt. Aztán elvittem egy ismerőshöz, aki darabokra szétszedte + amit kellett, vett hozzá. Összesen 5K-ba került a javítása, és most kifogástalan.
Talán egy új akksit még veszek beleStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Amióta generálozva lett, 2 nap alatt belenyomtam 60km-t a robiba. Eddíg nem nagyon használtam, de most nagyon nyomom És mindíg pöccre indul önindítóval
Fogyasztás olyan 2.8 l-re jött ki, és absz. nem füstöl
Jah, ez egy 12 éves Suzuki SepiaStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2492 üzenetére
Vazz nem találtam
-
Motion_Blur
félisten
válasz Topiccsendőr #2491 üzenetére
Köszi
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2489 üzenetére
Rájöttem magamtól, 90-es és hajdanán 6.8 ló volt benne
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2486 üzenetére
Erről a képről [link] mit lehet leolvasni? Esetleg egy gyártási évet?
nem az 1569-re gondoltamStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Topiccsendőr #2473 üzenetére
Csak egyszer megnéztem a végét (ami még nem volt a vége), tudom, nem kellett volna. Azóta csak tötyörgök vele
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2463 üzenetére
Már csak bukó kéne. Szfváron tudtok valami jó boltot? Illetve robogóra milyet ajánlotok? 10K-nál többet nem szívesen költenék erre
-
Motion_Blur
félisten
válasz Motion_Blur #2446 üzenetére
Na végre elhoztam!!
Ahogy tudtam behúztam a fejem és kihúzattam: 60ig van skálázva a km/h, ezt bőven kivitte, óra szerint kb. 63km/h a vége
Nem rossz egy régi Sepia-tól ugye? Ráadásul nem is ZZ, hanem simaStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Én még 70-ért vettem 3 éve, de sikerült jól leharcolnom szegényt fél év alatt. Azóta a garázsban állt, a télen vittem el megbütyköltetni.
Mielőtt megadta magát már csak 45km/h volt a végsebessége, egyszerűen nem mert többet, teljsen szétpörögte magát. Elkopott a dugattyú, nem volt kompresszió.
De most teljesen fel lett újjítva!Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Varga Csaba #2445 üzenetére
Az enyém is bejáratós lesz, mert többek között dugattyú is lett cserélve
A sisaktartó tényleg elég nagy, szépen kárpitozott és meg van világítvaStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Nekem egy ilyenem van, ma hozom el a szerelőtől, teljes felújításon esett át
-
Motion_Blur
félisten
Suzuki Sepia-ról (nem ZZ) tud valaki megbízható műszaki adatokkal szolgálni?
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz Topiccsendőr #2046 üzenetére
Nekem már 3 éve van rá kötve Allianznál Csak megkérdeztem. Kb. 3,5K.
-
Motion_Blur
félisten
Egyébként szoktatok kötni biztosítást a motorra? Ha igen, mennyit fizettek 1 évre és hol?
-
Motion_Blur
félisten
válasz Silencer83 #2039 üzenetére
Ez enyém sajna nem tárcsafékes és szerintem olyan 60-nál lesz a vége (még mindíg nem hozták )
-
Motion_Blur
félisten
válasz Silencer83 #2037 üzenetére
mennyi volt a végsebessége?
enyémen nincs semmi tuning, full gyári melyik évjárat volt a Tiéd?Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Silencer83 #2034 üzenetére
Suzuki Sepia Fekete, de most szeretném tűzpirosra lefújni (felnit meg feketére)
-
Motion_Blur
félisten
Elvileg ma hozzák meg a robogómat, amiben dugattyút, dugattyúgyűrűt, gyertyát, légszűrőt kellett cserélni. Egyébként hibátlan állapotban van, 3 éve vettem 3500km-el, most van benne talán 4300
Érdekesség: elöl sima majdnem slick gumi, hátul meg terep
Kíváncsi vagyok mennyi lesz a végsebessége
[Szerkesztve]Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Nekem olyan 3 litert evett (még anno, amikor faszán ment), hosszú távon is elég sokat mentem vele, olyan 60km/h-nál ehetett vagy 1,5-t
-
Motion_Blur
félisten
Nem kell papír a vásárlásnál (gondolom tulajtól vennéd), simán adás-vételi két tanúval. Utána köss rá biztosítást (1500/fé év) mert ezt nézik először a yardok. Rendszám nem kell
-
Motion_Blur
félisten
Nekem is van egy Suzuki 50cm3-is robogóm, elcsúszott a keverési arány (ette az olajat, erőtlen volt), és már olyan szinten elkoptak a dugattyúk, és a dugattyúgyűrűk, hogy nem lehet beindítani, kompresszió nuku. Jelenleg szerelőnél várja a szebb napokat