Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• sityupityu

Topikgazda

válasz csongi #66334 üzenetére

"Augy kisebb koltsege van egy hezagolt vegsebesseg korlatozasnak, mint az elektonikaba bujtatni."

Ez kétségtelenül így van, és logikus is. Csak azért érthetetlen számomra, mert az én esetemben egy teljesítményfokozó variátorról volt szó. Én azt sejtem egyébként mögötte, hogy mivel az adott variátor (és most konkrétan a fajtán belül is egy típusra-méretre gondolok) 10-15 robogóhoz is jó volt, de a gyári szíjszélesség sokszor ugye minimálisan lehet eltérő is a különböző típusú robogók között ezért azt gondolom, hogy többségben lehettek a kompatibilis robogók közül azok, amikhez kicsit szélesebb szíj kellett. A többiek meg oldják meg ahogy tudják. Mást nem tudok elképzelni. :)

(#66335) csongi Pont nem is olyan rég vitáztunk erről a gumiról (conti twist) itt üszök kollégával.
    Én sokat használtam ilyen gumit kisrobogón, pont az asszonyéra is ilyet rakattam, mert szerintem kistestű robogón teljesen normálisan viselkedik. Pedig döntögettem szerpentinen 16 lovas tuningrobogót is ilyen gumival és semmi probléma nem volt vele. Üszök viszont mesélte, hogy nagyrobogón alatta baromi instabil volt, amit én egyébként nem is vonok kétségbe. Egyébként tényleg sokan panaszkodnak rá a nagyrobogósok közül. Bár én még nem használtam nagymotoron, de gyártják (és ajánlják) ezt a gumit egészen komoly teljesítményű gépekre is ezért én nem hiszem, hogy kockáztatna a gyártó egy használhatatlan gumival. Azóta beszéltem egy ismerősömmel is, aki egy régebbi gsx r-en használta és azt mondta, hogy semmiféle problémája nem volt vele. Persze ez felhasználásfüggő is.
    Én arra jutottam (persze csak tipp), hogy szerintem nem kis szerepe lehet az instabilitásban a nagyrobogókra jellemző igen rossz súlyelosztásnak is. Márpedig ők panaszkodnak leginkább erre a gumira. Ugyanilyen sz@r persze a kis robogók súlyelosztása is, csak hát ugye nem ugyanolyan tömegű motorokról beszélünk.

(#66336) Nova96 Én a legolcsóbb bukót még biciklire sem ajánlanám. :N

Új hozzászólás Aktív témák