Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Router

őstag

Sziasztok!

Szert tettem pár darab WRT54G/GL típusú routerre amiket fel kellene élesztenem. Volt már dolgom ilyen gépekkel de ezek olyan dolgot produkálnak amit még nem láttam. Eddig elflashelt routereket élesztettem JTAG kábellel tehát valamennyire jártas vagyok a témában.

A helyzet a következő: A szerkezeteket gépre dugva jön az üzenet, hogy a kapcsolat korlátozott. Tulajdonságoknál a következő IP fogad: 169.254.113.xxx Ezt beállítom átjárónak, a gép ip-je is 169.254.xxx.yyy maszk pedig 255.255.0.0 Így már csatlakozik és pingelni is lehet a routerre de az admin felületet nem lehet elérni. Wlan oldalról OpenWRT nyílt hálónak mutatja magát és természetesen innen sem lehet az admin felületre eljutni. Resetelni már milliószor próbáltam a a 30/30/30-as módszerrel de meg se kottyan neki. Ugyanúgy megy tovább.

Jtag-gal kezdtem először a CFE újraírással majd ez mikor nem jött be, töröltem a wholeflasht. pingelni sem lehet rá, így már a tftp is ki van lőve.

Van olyan darab még amihez nem nyúltam hozzá. Van valakinek egyéb ötlete esetleg?

Válaszotokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés