Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukrisz
csendes tag
Azt hiszem lassan megőrülök. Egyfolytában sz*rakodik a wifi rész, már írtam korábban is. Gl router, tomato legfrissebb firmware-el. Olyan mintha egyszerűen ki lenne kapcsolva, nem látom az ssid (pedig direkt broadcastre tettem), aztán egyszercsak látom, de nem lehet rá csatlakozni, aztán lehet csatlakozni, de pár perc múlva megszűnik. Mindezt úgy, hogy ott ülök a router mellett 2 laptoppal. Mind2 laptopon egyszerre szűnik meg, és jön vissza, szóval nem a gépek beállításával van gond.
Hogy lehetne megbizonyosodni arról, hogy nem hardveres gond van a routerrel? Iszonyú rejtélyes a dolog. Ezer beállítást végignéztem már.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Apple asztali gépek
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PR-Telecom
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest