- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
... én értem az aggályaidat, de lassan túl esünk a ló másik oldalára. Nagyon dicséretes az alaposságod, és az eltökéltséged, de ezután már megvalósított dolgokat akarunk látni ebben a témában, mert pusztán elméleti szinten foglalkozni vele árt a nyomtatási szokásodnak.
(addig nem nyomtatsz, vagy szívroham közeli állapotban teszed, amíg nincs kész az atomtámadást is orvosló szűrő rendszered)
Jó lenne, ha valami nyomtatás közeli diskurzus folyna. Ez csak az én kérésem, mert volt itt 1-2 kérdés, amit sajnos elve fokozott izgalmi, vagy érzelmi állapotban voltak megválaszolva, ami nem egy szakmai fórumhoz illő. (áljézus vagyok, mert nekem is volt 1x egy ilyen kitörésem régebben, de tanultam belőle) Szegény kérdező érzékelte is a szavak mögötti indulatot, de már repültünk is tovább a nano részecskék szárnyán.Esetleg egy kinek milyen helyen, hogy néz ki a nyomi challenge? Csak annyit megmutatni, amit fel merünk vállalni a környezetünkből?
Kezdem a sort:
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Játékos Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest