Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadde
tag
-
Sondi1986
addikt
-
hadde
tag
válasz BomiBoogie #44153 üzenetére
3d markban?
1290-nál tartok bf4 és 66fokos, auto 58% venti.1300
Azért szerkeszteni ne felejts el a nagy izgalomban!
[ Módosította: BomiBoogie ]
(¯`·._)H@®ÐÇ()®€_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸
-
hadde
tag
Köszönöm, igaz!
Egyenlőre egy Haven ment le 13010/1500-on, hogy tudom kitenni az eredményt?(¯`·._)H@®ÐÇ()®€_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸
-
hadde
tag
-
lovas001
aktív tag
Kíváncsi lennék ha procit meghúzná egy egészséges tuning keretei között kb 4-4,2re mit érne el mert a vga-ja nagyon tuning barátnak tűnik
[ Szerkesztve ]
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
lovas001
aktív tag
Fura hogy neked a memória emelés miatt lett-e vajon ennyivel több a graphics score- od vagy tényleg befolyásolja e a cpu ilyen szinten
-
hadde
tag
Nos oda jutottam h háromszögeket dobál a vga, garanciás, cserélik ilyenkor?
-
hadde
tag
Vicces gyerek vagy
De hát ez van, möghaltTúlélte, megijedtem egy pöppet
[ Szerkesztve ]
-
Longhandd
tag
Sziasztok!
SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition 1GB GDDR5 kártyát rendeltem az Ipontól. A gyártó oldalán a GPU 1000Mhz, viszont nekem a GPU-Z szerint 950Mhz. Azon kívül, hogy nem értem a kérdésem az lenne, hogy feltehetem a Catalist segítségével 1000-re az órajelet? Esetleg feljebb?" Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk teljesen más elképzeléseink vannak." John Lennon
-
TaylorXIII
őstag
válasz Longhandd #44184 üzenetére
Nem tudnál küldeni egy GPU-z képet itt? Elég érdekes. Bár ahogy nézem Sapphire oldalán tényleg van ilyen és nem Ghz edition. Nincs benne a nevében mivel tényleg 950 Mhz-es. Egyébként ez újabb cucc lehet mert régen ilyen nem volt náluk a kínálatban. Jó rövid 155mm-es. Így néz ki, ugye? [link]
Én egyébként arra gyanakszom, hogy azért 950 Mz mert ezekre már az 1000-et nem tudó GPU kerültek vagy csak vannak köztük olyanok amik nem annyira tuningbarátok.[ Szerkesztve ]
-
Longhandd
tag
válasz TaylorXIII #44187 üzenetére
Igen, ez amit linkeltél. Viszont ez az oldalukon is 950 Mhz-esnek van feltüntetve... lehet, hogy én nem voltam eléggé körültekintő.
" Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk teljesen más elképzeléseink vannak." John Lennon
-
TaylorXIII
őstag
válasz Longhandd #44188 üzenetére
Jah. Hát teszt nincs róla. Infó sem nagyon Arról sem, hogy milyen NYÁkja lehet Milyen VRM stb De 3 centivel rövidebb mint a sapphire eddigil legrövidebb 7770 karija. Egyébként 50 Mhzet biztos tudsz rajta emelni. Nem mellesleg iponban sincs odaírva, hogy Ghz Edition. Iponban január közepétől elérhető szóval ez tényleg egy újabb példány.
[ Szerkesztve ]
-
Longhandd
tag
válasz TaylorXIII #44189 üzenetére
Így jártam Köszönöm mindenkinek a segítséget.
" Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk teljesen más elképzeléseink vannak." John Lennon
-
fntastic
aktív tag
Kellene egy kis segítség, egy használt 4870 512MB mennyit ér kb.? És megéri-e venni?
-
Longhandd
tag
válasz TaylorXIII #44189 üzenetére
Feltettem 1000 Mhz-re, 62 fokos, 42%-os ventilátor használat mellett. Maradhat, vagy tegyem vissza az eredeti 950 Mhz-re?
-
lovas001
aktív tag
válasz Longhandd #44195 üzenetére
Igazából 50 mzh nem túl sok ha belegondolsz. "Csak" ennyit tuningolni valóban nincs sok értelme amúgy, többre meg én sem buzdítanálak mivel nem ismerem én sem ennek az újféle kártyának a tulajdonságait-hűtési hatékonyságát stb.
-
-
lovas001
aktív tag
-
hadde
tag
Mióta ma délután tunigolgattam melegebb lett a kártyám, jelenthet ez valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest