Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamS20
senior tag
PowerColor 7870 GHz Edition 2GB V2 /vagy/ Asus R9270-DC2OC-2GD5?
-
Meridius11
aktív tag
270x jó ár/értékű kártya? Most egy egy gigás 6850 van, szeretném ha a következő vga is bírna 2-3 évet legalább. Vagy jön valami nagy technológiai ugrás amire megéri várni?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Meridius11 #44457 üzenetére
A 270x tart majd egy darabig, ésszerű beállításokon.
Jósok sajnos nem vagyunk, ha most akarsz játszani, vegyél most.
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem, mert az új MSI GTx 760 OC-nál micro lagg-szerűséget tapasztalok.
Pontosabban eddig csak két játékban vettem észre, CS:Go-ban, de ott elmúlt rövid időn belül ,viszont wow-ban folyamatosan micro laggol .. Fps az rendben van, magas meg minden.. Wownál a tálcázás is jóval több időt vesz igénybe.-Mit lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz Djsaba #44460 üzenetére
Még mielőtt elkezdenétek jobban elgondolkozni a kérdésemben, már meg is oldottam a problémát. Még jó hogy itt volt a 660Ti, gyorsan kicseréltem, és rájöttem, hogy nem a kártyával van a probléma. Egy rohadt driver (virtumvp) okozta ezt a microlag-ot.
A jövőbeli kártyatulajoknak sem ajánlom ezt a drivert..
-
peq
aktív tag
Sziasztok!
Ezen processzor mellé milyen vga t ajánl a nagyérdemű? Alacsony fogyasztás, maximális proci kihasználtság lenne a 2 fő szempont. Köszi!
-
y@no
tag
Lehetséges új Asus GTX 760 43 ezerért ? [link]
edit1: valószínűleg elírás lesz, pont 27%-al olcsóbb a normál 65ezres árnál[ Szerkesztve ]
www.UNICEF.hu
-
y@no
tag
válasz PainKiller13 #44465 üzenetére
Ezek mind online nagyker ár adatbázist követnek, ott írhatták el. És mivel hétvége nem hiszem, hogy hamar javítanák.
BTW aki teheti rendelje be, vagy megkapja ilyen áron vagy visszamondja bolt a megrendelést.[ Szerkesztve ]
www.UNICEF.hu
-
Zadia
senior tag
Próba gyanánt meg rendeltem volna,de a kosárnál ez fogad [link]
Focus Camera.hu-n azért megrendeltem. Szállítással együtt 45k.
Ha több úgyse kérem.[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz BomiBoogie #44468 üzenetére
nem is az, hogy reális, hanem ez van
spanyol haverral dumalgattunk az árakról
nem hitte el, hogy 4770k nálunk mennyibe kerül, náluk vagy 25ezer forinttal olcsóbb (átszámítva), ez van veremben vagyunk xD[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Zadia
senior tag
válasz BomiBoogie #44471 üzenetére
Már megkaptam a visszaigazoló e-mailt is a megrendelésről.
Tudom ez még nem jelenti azt,hogy meg is kapom.De jó lenne. Úgy is most jött össze a GTX660 ára.
-
whatnot
őstag
Korábban itt ajánlottátok az Asus R7 260x (dc2-2gd5) kártyát.
Ugye korlátozó szempont a hely a házban, max 24cm hossz.Felmerült bennem a kérdés, hogy esetleg nvidia. (És akkor most indulhat a flame )
Egy tízessel drágább ugyan, de van az Asus GTX660-DC2OCPH-2GD5, viszont benchmark alapján tud is annyival többet.Jelenleg warframe-mel játszok és abban vannak olyan grafikai elemek, amelyek csak physx mellett működnek.
Vélemény?
Hivatkozott benchmark itt.
-
Rendo84
senior tag
Nem tüntetted fel külön mit szeretnél, de újabbak közül max ezeket venném. Az alaplapod valószínűleg támogatja a PCIe-t, így nem kell aggódnod emiatt.
Egyébként úgy is nehéz ajánlani, hogy nem írtad le azt sem, milyen árkategóriában szeretnél és hogy mire kell pontosan?
Használtan is ugyan ezeket tudom ajánlani, mert mint írtam a kritériumaidnak tökéletesen megfelel.
Egyébként még: HD5770, HD6670, HD6770. -
Andrsaint
csendes tag
Jelenleg a pcxnél r7 265 és r9 270 2000ft különbséggel megvehető....egy 450w os ctg tápba szánom...nagy a dilemma... Pedig az sem lehet kifogás, hogy többet fogyaszt az r9, mert tesztek alapján ugyanannyit...
-
Zadia
senior tag
válasz redhat24 #44482 üzenetére
Termék Jellemzők/csomag Cikkszám Mennyiség Nettó egységár Nettó ár Bruttó ár
1. Asus GTX760-DC2OC-2GD5 Videókártya PCI-Ex16x nVIDIA GTX 760 2GB DDR5 OC ASU GTX760-DC2OC-2GD5 - 155114 1 34.803,- Ft 34.803,- Ft 44.200,- Ft
Összesen: 1 34.803,- Ft 44.200,- Ft
Utánvétel és szállítási díj: +1.200,- Ft
Végösszeg: 45.400,- FtMár írtam,hogy ettől függetlenül nem sok reményt fűzök az egészhez.
[ Szerkesztve ]
-
lovas001
aktív tag
Ma tulajdonosa lettem egy sapphire r9 270X dual x-nek . Eddig meg vagyok vele elégedve. Teszi a dolgát szépen csendben.Viszont egy X4 965 3,8 on nem tudja csúcson járatni marad a kártyában tartalék. 13,12-es driverrel. És köszi mindenkinek aki segített a választásban.
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
-
Djsaba
senior tag
Szerintem ÁFA nélküli ár van feltüntetve, aztán majd rádobják utólag De még úgy is jó ár lenne, persze a bolt hasznát rá sem számoltam..
Vagy valami nagyon elvan írva Ugye azt fel is szokták tüntetni ezeken az oldalakon, hogy jogukban áll módosítani az árakat, akármikor, még a rendelés után is, stb..
De ha megkapod, örülj neki
[ Szerkesztve ]
-
Victorio1987
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy egy Dell Insprion n5110 i7-2630QM lehet e videókártyát cserélni?
Ha lehet, akkor mi a mai piacon a legjobb 2GB-os videókártya, DDR5, ár/érték arányban, amit be lehet építeni és jól futnak vele a játékok.
Köszi!
Üdv,
Viktor[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Victorio1987 #44492 üzenetére
Szia!
Itt próbálkoznék, első hozzászólást olvasd el: laptop alkatrész csere topic
solfilo
-
veterán
válasz whatnot #44494 üzenetére
Kb annyival drágább, amennyivel gyorsabb a GTX660, ár +35% (árgép, legolcsóbb neves boltok alapján), sebesség +28% (fentebbről néztem a linkeden), neked kell eldönteni, megéri e. Physix, Mantle, stb.
Viszont ha az adatlapodon lévő Ph II X4 955 mellé menne, akkor inkább a 260X-et mondom, így is kell hozzá tuningolni a procit, hogy rendesen kiszolgálja.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
whatnot
őstag
válasz solfilo #44495 üzenetére
Proci fel van húzva 3.7GHz-re. Már lassan 4 éves lesz a konfig, anno, amikor megvettem, tesztelgettem, hogy mennyi bír.
3.85GHz-en bizony már elszállt.
Hát akkor mindegy, nem jött volna rosszul a PhysX.
Amúgy ár nem +35%, csak 25%. 40k -> 50k. (Víznél számolva, mert nem éri meg 2ezer Ft-ért átbarangolni a várost.)[ Szerkesztve ]
-
lovas001
aktív tag
válasz Rendo84 #44489 üzenetére
Néztem firestike-on néztem ott normál esetbe 5100 pont lett az eredmény minden gyári értéken majd 3,8 ra húztam procit és 5200 ra javult majd most kicsit húztam mindent alapfeszen 1150/1500 ra és 5490 lett. de hőfok 66 fok 48% ventifordulat( autómata) a karinak ,procinak meg 47 fok. Viszont a alaplapon a vrm 4 ghz-felett már igencsak meleg Úgyhogy nem is akarom azt tovább bántani.
Nem tudta, hogy lehetetlen, ezért megcsinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest