Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz Pityu. #155045 üzenetére
Még annyi a történethez: a laposomon (i5-8300H, 16GB, 1050Ti), 15,6"-on, FHD felbontásról, csak a CP2077, AC:Valhalla, és a RAGE2 alatt vettem vissza a felbontást, 1360*768-ra, viszont, a részletességet fentebb lehetett csavarni, úgy, hogy még játszaható legyen. Forza Horizon 4, GTA5 FHD-n simán játszjató.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
válasz kolopele #155052 üzenetére
1m-ről akció közben 15,6"-on szemüveg nélkül tökmindegy.
MOD: a múltkor feldobtam DOSBox alá a Heretic-et..., Nos, mint ha egy lavór fosba belehánytak volna, és még kevergetik is. Pedig a Jagged Alliance szépen néz ki, szvsz.)
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
nothingface
tag
Tessék egy Biostar kártya teszt: Worst Ever Graphics Card
Bár ha szeretsz repülőszimulátorokkal játszani, aláfestésnek jól jön a kártya süvöltése... -
Pityu.
nagyúr
válasz KAMELOT #155050 üzenetére
Nem adnék én most nézegetek egy lg-t leárazva 65EFt 29" 2K felbontás ips panel de csak 75Hz ez nem tudom mennyivel lenne jobb mint a 60Hz ha eladnám a dell monitorom ami a szívemhez nőtt vagy csak parázok nehogy rosszabbat veszek 🙂 na meg ez az lg 21:9-es az sem biztos,hogy bejönne
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz TeeBee73 #155056 üzenetére
Hát nem nagyon szoktam multizni,sosem tudott megfogni a dolog leginkább a single player. Most találtam frankó msi monitort jó áron de az VA paneles nekem meg ips kéne a színek miatt. Az a 48-144Hz az váltakozik? Mennyivel jobb amúgy a 75Hz a 60Hz nél? Találtam még 165Hz-set is
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
kolopele
nagyúr
válasz Pityu. #155057 üzenetére
Amennyiben single játékokkal játszol elég a 60HZ bőven. Egy Valhalla pl. sokkal szebb high-very high mellett 60 fps - sel mint mediumon 75 - el. A 48-144HZ persze hogy jó, amennyiben g-synces vagy freesynces a monitor, de ahogy TeeBee73 kolléga is írta, ez főleg e-sportolóknak jó competitive játékok esetében. Aki csak otthoni koca gémer azt úgyis leveri egy profi 60HZ - en is
[ Szerkesztve ]
-
-
Scarletiel
senior tag
válasz kolopele #155070 üzenetére
Én ezt se értem... Red Dead Redemption 2-ben néztem DLSS-t quality módban 1080p felbontason. Nem tudom megkülönböztetni a natív és a dlss módot, egyedül a hajon, és a ló farkán láttam, hogy pixelesebb a kép, ellenben élesebb volt a játék, a feliratok tisztábban olvashatóak voltak a táblákon stb. Ellenben mikor 1440p monitoron akartam 1080p-ben játszani azt hittem elhányom magam olyan pixelorgia fogadott egy szivaccsal elmaszatolva.
Most az én szemem ennyire szar vagy ti vesztek észre minden pixelt?
[ Szerkesztve ]
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
kolopele
nagyúr
válasz Scarletiel #155072 üzenetére
Te magad írtad, a DLSS nem tökéletes még Nyilván a 3xxx - as szériával és a driverekkel javult sokat, de még mindig 4k - n az igazi. Nyilván jobb mint amikor egy monitor natív felbontását leveszed kisebbre.
-
Scarletiel
senior tag
válasz kolopele #155074 üzenetére
Nyilván nem tökéletes, de annyira jól meg van csinálva, hogy keresnem kell a hibát ha látni akarom. Persze ha 300x-os zoom-al nézem észrevenném könnyebben, de normál használat mellett csak azt veszed észre, hogy jé lett +20 fps-em iszonyat minimál minőségromlás mellett.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
kolopele
nagyúr
válasz Scarletiel #155075 üzenetére
Lényegében ezért találták ki, mármint hogy viszonylag gyengébb kártyák is képesek legyenek gyorsabbak lenni. Tökéletesítik még ezt a későbbiekben, de ami még nagyon fontos, hogy legyen benne a játékokban.
-
ribizly
veterán
válasz Scarletiel #155072 üzenetére
Igen, mert a DLSS ott jótékonyan hat a háttérben lévő objektumok (pl. fák ágai) élesítésére, amit amúgy a játék kicsit elmos. Így a RDR2 többszörösen kamatoztatja a DLSS-t (több fps, élesebb kép). Ez csak akkor lehet azonban zavaró, ha gyors mozgás van.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Pityu.
nagyúr
-
koko52
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz KAMELOT #154994 üzenetére
Vissza mondtam a rendelést, amúgy aprón sem jobb a helyzet, majdnem bolti árakon vannak a használták.
Jobb ajánlatok meg szinte mind újoncok, azt köszönöm nem, 2x már drága volt.
A vége az lesz, hogy konzolt, vagy notit veszek, lassan jobban megéri egy gamer noti[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Tepsifüles
tag
Sziasztok, milyen videókártyát ajánlanátok?
1. Pontos konfigurációd leírása (processzor, táp stb.) Ryzen7 3700x, MSI B450 Toamahawk, 16GB Ram, Kingston 500GB A2000SSD+1TB HDD, FPS Hydro Pro 600 táp
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni? 2560 x 1080 uwide
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?) Munka (3D tervezés (Inventor), hébe-hóba EU4/MMO
4. Mennyi pénzt szánsz rá? max.:160-170ezer
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz? Új
Jelenleg még a régi Radeon HD7970-emethasználom, ezt szeretném lecserélni.
Válaszokat előre is köszönöm.
Illetve egy kérdés: Az nvidia által bejelentett árak (pl RTX A2000 450dollár) mennyire "reálisak"? Láttam több kártyánál is a hónapok folyamán, hogy X dollár, és mire itthon nézem a listát ott 2X-3X lett belőle Vagy lehet EU-n belül rendelni valahonnan, ahol "normális" áron kapja meg az ember?[ Szerkesztve ]
Sabee
-
nubreed
veterán
válasz Tepsifüles #155094 üzenetére
Én csak az utolsó részre reagálnék "Illetve egy kérdés: Az nvidia által bejelentett árak (pl RTX A2000 450dollár) mennyire "reálisak"? Láttam több kártyánál is a hónapok folyamán, hogy X dollár, és mire itthon nézem a listát ott 2X-3X lett belőle Vagy lehet EU-n belül rendelni valahonnan, ahol "normális" áron kapja meg az ember?"
Valószínűleg semennyire sem lesznek reálisak. Készlet videokártyából már jobban van mint mondjuk tavasszal vagy télen, de hiába van készlet, azt látni, hogy minimum az msrp duplájáért mennek a kártyák, de nem ritka a 2,5 - 3x szorzó sem. Igaz, hogy az emúlt 2-3 hónapban elkezdett mindenki örömködni (elég csak megnézni néhány tech youtuber csatornáját), hogy hurrá, az árak végre elkezdtek esni és hamarosan beállnak msrp szintre, ez sokkal később fog bekövetkezni, mint azt mindenki várta, gondolta, talán jövő tavasszal (TALÁN!!). A TSMC által bejelentett gyártó kapacitás növekedés is legkorábban 2023 -ban fogja éreztetni a hatását. Ez van. 160-170 környékén reálisan 3060-3060Ti -t kéne venni de a jelenlegi árakkal ez lehetetlen (kb a duplája) én nem is tudom mit lehet kapni most ezen az áron, nem is merek jósolni, ezért mások segítenek majd itt.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
hahakocka
senior tag
válasz Tepsifüles #155094 üzenetére
Talán 200e ért még itt-ott ha van még egyáltalán 6600 XT-t tudok javasolni a sima 3060 nál jobb 10-15% al. 260e-315e közt talán 3060-3060TI. 3060TI kb 10% qal jobb 6600 xt nél. AMD FSR és Nvidia DLSS is van a kártyákhoz.
-
nubreed
veterán
válasz Allihoppa #155098 üzenetére
Mostanában azért különböző webshopokban tényleg elérhető volt jónéhány típus (az más kérdés, hogy ezekből hány darab), jobban mint télen vagy tavasszal, akkor masszívan csak annyit láttál, hogy "nincs készleten".
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest