Hirdetés
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crylicious
lelkes újonc
válasz KAMELOT #118144 üzenetére
Amiről te beszélsz az adócsalás. Ez pedig nem helyi sajátosság, mindenhol van általános forgalmi adó, amivel vissza is lehet élni, ha akar az ember.
Egyébként én is kártya vásárlás előtt állok, és megdöbbentően magas áron lehet használt kártyához is hozzá jutni, amit nem igazán értek.
Így, hogy az újabb széria a küszöbön van a zöldektől, egy fullos 1060-asnak max 60k-nak kéne lennie. Ehhez képest a szakadtakat találom ennyiért, a jobbak sok garival inkább 75k-t kóstálnak. De nyilván minden annyit ér, amennyit adnak érte... -
CastielFear
csendes tag
Sziasztok!
Van elfekvoben egy 1050Ti amire nekem mar nincs szuksegem. Van ertelme kicserelni tesom 960-jat erre?
-
Morris
veterán
válasz crylicious #118152 üzenetére
A használt vga árazás egy vicc. És az a baj, hogy még így is megveszi a sok répa. Ezért tudják kitartani az árakat az eladók.
A minap licitáltam egy 1070-re. Majd egy évet bányászott szóval szerintem 80k-t sem ért. 100k-t adtam volna a kiírt 109k helyett.
És (szerencsémre) nem ment bele.Pedig ott van az MSI RTX2060 aprón 120k-ért vatta újonnan 3 év garival.
Így vettem egy új RX580-at 3 év garival 77k-ért. 2 év múlva úgyis csere...[ Szerkesztve ]
-
VGNGR
senior tag
válasz CastielFear #118155 üzenetére
Ha a 960 2 gigás, akkor mindenképpen, egyébként meg miért ne. Ha ingyen van a csere, talán 10% lehet a 1050Ti előnye. Használtpiacon mondjuk a 1050Ti jobban és jobb áron kelendő. Mi lenne ha a két kártya árából lenne egy gtx1060 vagy egy rx580?
-
MZsoltee
veterán
válasz Morris #118156 üzenetére
Én hasonló megfontolásból adtam el 90k fölött a 1070-et és vettem 50k fölött egy RX 480 8GB-ot. Amíg van rá gari majd úgyis cserélek, ha kicsit rendeződtek az árak. Beárazták az új 2050 2050Ti és 1660Ti-t. Mondjuk a 2060-at sem árazta még be a használt piac. Lásd a 90-100k-s 1070-eket.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Morris
veterán
válasz crylicious #118160 üzenetére
Nem veszítesz semmit az 580-al. Jó kis kártya. 55fokig csöndben van. Idle ez sem fogyaszt. Ha játszol, akkor meg nem mindegy mennyit eszik? Úgysem 0-24-be fogsz játszani vele.
És spórolsz legalább 20k-t. -
Motion_Blur
félisten
válasz crylicious #118160 üzenetére
Aprós 1060 6GB 65-70k-ért best buy jelenleg.
Sőt.. 55-60k-ért is találni, jellemzően gari nélküli bányászt mondjuk.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Morris
veterán
válasz Motion_Blur #118163 üzenetére
Hát én Nvidia-ból csak ASUS ROG Strix-et vagy MSI Gaming X-et vennék.
AMD-ből meg ugyanúgy a fenti kettőt plusz a Sapphire nitro+.
-
crylicious
lelkes újonc
válasz Motion_Blur #118163 üzenetére
Tedd a szívedre a kezed. Te vennél ilyen 1060at? Én tuti nem
Sajnos a 65-70kért kint lévők közt is erősen kell szemezgetni, hogy találj olyat, amit nyugodtan megvennék. Ezért mondtam, hogy inkább 75kért vannak jobbak. És az a helyzet, hogy egy boltban vásárolt, új, nem használt 1060 6GB ÁFA nélkül pont ennyibe kerül. Ezért kérdeztem, hogy a kedves hirdetők vajon milyen kedvjavítót fogyasztanak. De ez már az én problémám -
Morris
veterán
válasz crylicious #118165 üzenetére
Nyugi, én sem venném meg. És másnak sem javaslom. Pláne, hogy a legtöbb bányász kártya volt. Mert elég sok rig épült 1060 és 1070-ből. Van eladó, aki bevallja, van aki titkolja. De ha elkéred a számla/garipapír másolatát, egyből kiderül. Ha van melette még pár ugyanolyan kari, akkor az is keresett a mélyben.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz crylicious #118165 üzenetére
2020-21-ig garisakat 65k-ért hirdetnek, az alkuval 60k. Én vennék ilyet, sőt volt is 1440p-re, elégedett voltam vele igaz nekem Aorus volt, nem ilyen backplate nélküli Dual-ok
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Peddy789
őstag
Igazabol foloslegesen sirankozok, ha kell vga akkor kell es kikell fizetni szoval ez van.
Kerdesem, melyik eri meg jobban?
Gigabyte Aorus GeForce RTX 2070 Xtreme 8G 658 euro 4 ev gari, 1815mhz
vagy egy olcsobb verzio
EVGA GeForce RTX 2070 Black GAMING 527 euro, 3ev gari, 1620mhz
Videok alapjan jo a legolcsobb evga kartya, jo a gari is rajta.
Viszont nemtudom hogy a gigabyte mennyivel halkabb a 3 venti miatt illetve esetleg kicsit hatekonyabb a hutes? A kinezet annyira nem erdekel, mivel nemfogok vertical mountra kolteni, kicsit tulzasnak tartom. Viszont a back plate be kell hogy valjam meger egy kis extrat szamomra. Lattam asszem paul valami videoban hogy a dragabb 2070ekben mas a gpu, egy gyarilag szelektalt, szoval ezek valoban kicsit erosebbek.
tehat a giga kb 130 euros felara,picivel gyorsabb (mennyi lehet +5%?), +1 ev garival meger ennyit?
Vagy szerintetek hulyeseg a 4 ev garancia, mivel a termek maga 3 ev mulva mar annyira elveszti az erteket az ujabb kartyak miatt?
-
DiceBlade
aktív tag
Sziasztok!
Videókártyát szeretnék cserélni GIGABYTE GTX 760 2GB-ról, miket ajánlotok?
1. Pontos konfigurációd leírása:
Ram: 8GB
Processzor: I5-6400
Táp: 400W
Alaplap:Asrock B150M Pro4
2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni? 1080p
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? Játék (streamelés, pl. Apex Legends)
4. Mennyi pénzt szánsz rá? 60.000 ft körül
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz? mindegyKöszi!
-
-
Peddy789
őstag
Ami nagyon megtetszett az aorousban az a hozza adott vga holder, ami segit megtartani a vga hatso sarkat a gephazban. Tudja barki hogy hol lehetne hasonlo cuccot rendelni valami olcso helyrol?
Biztos vagyok benne hogy van valami hasonlo occo kici kinai replika 5 dodoert csak nem sikerult meg megtalalnom
Oke annyira nemvolt nehez talalni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Le fogom cserélni a 1080 Ti FE kártyámat, csak azt nem tudom melyikre kellene.
Eddig nem zavart, de amikor nem fülessel játszok akkor valami iszonyat amilyen hangos tud lenni.
Ugyan úgy 1080 Ti a terv, mert FHD a monitorom amin játszom vagy max filmet nézek 4K TV-n arra bőven elég.
Asus Strix és EVGA FTW tetszik a legjobban és jó lenne az RGB, mert minden az a gépben.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Csupingo
veterán
válasz syIex #118174 üzenetére
A topikjában már kérdezted? Gondolom azért egy msi gaming-gel se lőnél mellé.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Peddy789 #118173 üzenetére
Muhaha, erre a hülyeségre 1 mongol tugrikot se költenék. 10 éve is jó volt egy méretre faragott (fekete, nem rgb színű) ceruza, asszem most is jó. Most viszont van backplate; normálisan tervezett kártya nem lóg.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Peddy789
őstag
válasz RetepNyaraB #118176 üzenetére
Nemtudom evgahoz jar e support bracket, viszont gigabyte meg msihez alapbol adnak szoval vszeg ez kezd a divat lenni hogy a nagyobb hutokhoz jar support.
Erre a megallapitasra hogy normalisan megtervezett kartya nem log, inkabb nem mondok semmit.
A fekete ceruza viszont tetszik
-
Peddy789
őstag
Amugy valaki tudna tanacsot adni hogy az i5-8400 nagyabol milyen videokartyaval bir meg el? Pl 2080 mar tulzas hozza? Vagy ez jatek fuggo totalisan?
-
válasz negasonic #118150 üzenetére
Én egy 1050 Ti-t mondanék legfeljebb, de akkor meg már ugye ott az RX 570 hasonló/ugyanolyan áron. RX 570 mellett biztos lenne sok esetben jókora CPU limit, viszont újonnan nagyon jó vétel.
Használtan főként GTX 960/R9 380/380X-re vadásznék a helyedben. (Mondanám a 280X/HD 7970-t is, de eléggé öreg kártyák, inkább a 300-as szériára mennék már rá.) -
válasz negasonic #118182 üzenetére
Nem igazán lehet sajnos megállapítani, hogy melyik kártyával volt bányászva s melyikkel nem.
GTX 960 esetében mondjuk szinte biztos, hogy nem volt bányászatra fogva, mivel egyszerűen azzal nem volt érdemes. R9 380/380X sem volt kifejezetten népszerű bányászkártya. Tudtommal az R9 290/290X és az RX 470/480/570/580 volt főként befogva erre a célra.[ Szerkesztve ]
-
Humbucker
senior tag
FarCry 5 miatt is akartam volna a konfig felújítást, nem csak a Battlefield 5 miatt, de FarCryt hanyagolom inkább.
Ez az Ubisoft mindig ilyen játékokat csinál, hogy menjél gyűjtögetni valamit, meg percekbe telik mire eljutsz valahova ami a küldetés része? Ehhez nincs türelmem, pedig az alap történet nem lenne rossz. Legalábbis én a 3at próbáltam ki, de gondolom a tóbbi része is hasonló. Inkább megmaradok az akció játékoknál BF, Warfighter, Hitman.... -
AsakuraDave
őstag
1070TI-ról vélemény? 100.000HUF-ig megéri? RTX2060 újonnan 115k HUF-ról indul de nem tud annyival többet sőt +-5% játék függő meghát nem ezzel a kártyával fogom 1440P-be a RayTracinget élvezni :/ 2060 ár alatt használt de garis 1070TI jó vétel lehet? Még egy darabig 1440P-re elég lesz?
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Zicokuka
senior tag
válasz AsakuraDave #118188 üzenetére
Igen, ahogy egy 1070 is. 2060 felemàs, de jön az 1660 vagy mi lesz a neve vėgül, az jó áron best buy lehet. (már ha mai vga piacon lėtezik ilyen)
-
Motion_Blur
félisten
válasz AsakuraDave #118188 üzenetére
1440p-n használtam 1070Ti-t és csak azért váltottam 1080Ti-re mert csak 35k-t kellett rádobnom.
Nagyon elégedett voltam a teljesítménnyel. 110k reális lehet egy garis nem bányász kártyáért.
-
kelna91
senior tag
Melyik 2060-at ajánljátok? Elég széles skálán mozog az árazás, nem tudom, melyiket érdemes megvenni. Azt tudom, hogy többféle memóriával vannak szerelve, és nem akarnék belefutni egy gyengébbe.
Fontos lenne, hogy félpasszív legyen, de mivel külön nyomozást igényel, hogy melyik az, így inkább titeket kérdezlek.Inno3D Ez a legolcsóbb. Elég jó ez?
Gigabyte Erről tudható, hogy félpasszív.
Asus Erről nem tudom, hogy leáll-e a ventilátor. És ez mókuskerekes, ami nem tudom, hogy jó vagy nem. Magamtól azt gondolnám, hogy az jó, ha egyből kifújja a meleget a gépből, ugyanakkor nem tudom, hogy halkabb-e összességében.
Elsősorban videoszerkesztésre lesz használva, ezért kell a sok CUDA mag, de alkalomadtán játszanék is vele.
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
válasz Motion_Blur #118190 üzenetére
Hát, ha a 2060-as 115k és zsír új és nem lassabb, akkor nem értem miért éri meg egy használt vga, ami többet eszik nem gyorsabb. Igaz + 2GB vram, de hát akkor is. Legalább az áfával olcsóbbnak kellene lennie.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #118194 üzenetére
Palit van 120-ért, szerintem az már nem vállalhatatlan.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
KAMELOT
titán
válasz Motion_Blur #118194 üzenetére
150k már 2070-et veszel. Sőt ha még jobbat akarsz odaadják 0Ft-ért is.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
CsinPin
kezdő
válasz MZsoltee #118193 üzenetére
Nem egyszerű Drágábban ugyan az a teljesitmény +DLSS/RT amit 1440pbe már ez a kártya nem tud élvezhető fps-el ill 3év gari vs. olcsobban használt de még 1+ év gari +semmi olyan "funkció" amit 1440p-be nem lehetne vele élvezhető fps-el használni(+2GB VRAM ami igaz,hogy csak GDDR5 és lehet egy 6GB-nyi GDDR6 ugyan azt tudja a gyorsasága miatt de ezt nem tudom nem értek hozzá és tudtommal elég nehéz lemérni a tényleges VRAM fogyikat mert egy játék sokszor "előre" betölt VRAM-ba amit csak tud még ha nem is kell)
[ Szerkesztve ]
-
Paxker315
addikt
válasz gbors #118195 üzenetére
pontosan! nem szoktak panaszkodni a gyarto termekeire, az emlitett strix arazas meg eleg vicces minden esetben.
szvsz 120k korul uj 2060 jobban megeri, mint 1070ti hasznaltan 110-120 korul.
remelhetoleg a 2060 azt is eredmenezi majd, hogy a 1070 es 1070ti arak leesnek hasznaltpiacon
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #118196 üzenetére
Vszleg kicsit érdemes várni készletre - Gainward Phoenix is volt ezen az áron, csak most kifogyott. Persze, ha valakinek a "prémium" márka kell, akkor azon lesz felár. Nyilván úgy érdemes összehasonlítani a használttal is.
(#118199) Paxker315: igen, azonos típus / színvonal esetén szerintem is. De ez egy állandó vita minden generációváltásnál.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest