Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Humbucker
senior tag
Egy használt gépet akarok összedobni, nincsenek túl nagy igényeim, nem gamer gép lesz, csak egy pár pár éves játék menjen rajta néha. Videókártyából használtan egy Asus Radeon HD7770 és egy Asus GTX 560 van kinézve, az ára szinte ugyanannyi lenne. Szerintetek melyiket tegyem bele?
-
Humbucker
senior tag
Üdv!
Van egy LGA775-ös konfigom 8g ddr-3-al, meg egy 120-as SSD-vel.
Szeretnék egy komolyabb videókártyát bele venni olyan max 60.000-ért. Játékra lenne.
Jelenleg egy ASUS HD7770 van benne. Amiket kinéztem Sapphire RX570, Gigabyte GTX 1050 Ti.
Miket tudnátok ajánlani?Gondolom a régi konfig miatt kicsit meg vagyok kötve. -
Humbucker
senior tag
Konfigot akarok majd cserélni hamarosan szóval lecserélem a 775-.ös platformot, de addig is jó lenne játszani. Na meg az is fontos szempont lenne, hogy beférjen a házamba, és elég legyen neki a 400 wattos Be Quiet Pure Power tápom.
[ Szerkesztve ]
-
Humbucker
senior tag
válasz TheNewDawn #115926 üzenetére
Jó, szétnézek. Egyébként ha 1060 Ti-t vennék akkor melyiknél érdemesebb maradni?MSI vagy Gigabyte ? Észlelhető valamiben a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
Humbucker
senior tag
Ezeknek a méreteit meglehet valahol nézni, hogy megtudjam nézni egyáltalán elfér-e a házamban?Pl egy 1060-as vagy egy RX570-es.
-
Humbucker
senior tag
Szerintem Gigabyte Geforce GTX 1060 3 GB-nál maradok, eleve a többi hatalmas lenne a kis házamba. MSI az 277 mm, RX 570 sem kicsi.
-
Humbucker
senior tag
válasz Grave_444 #115953 üzenetére
Én ezt a gigabyte-ot néztem ki. Nem ITX-eseket néztem.
-
Humbucker
senior tag
Ez is Aero vagy csak ez ?
-
Humbucker
senior tag
Amúgy annyira szeretném feltuningolni a gépemet, hogy pl a Battlefield 3-4-5 , Crysis 2, újabb Need for Speed-ek szépen fussanak rajta, nem feltétel a legújabb játékok legmagasabb felbontásban.
[ Szerkesztve ]
-
Humbucker
senior tag
Ahogy néztem nem nagyon lesz pénzem mindenből a legújabbra, ezért felvázolnék egy verziót egy gamer gépre számomra :
proci: Intel i5 4670
alaplap: Asus H87-Pro
RAM : 16 GB (4x4 GB) Corsair Vengeance Jet Black Low Profile DDR3 1600 MHz
VGA: MSI Geforce GTX 1060 AEROSzerintetek ez elég lenne játékra?
Sajnos nincs most fölös 150-160.000-em, egy DDR4-es konfigra. -
Humbucker
senior tag
Olyan 60-70.000-ig milyen videókártyát ajánlanátok gamer gépbe Ryzen 5 2600-as procihoz?
-
Humbucker
senior tag
Videókártyáknál az OC mit jelent? Van amelyik OC, van amelyik meg OC nélküli?Mi a különbség?
-
Humbucker
senior tag
Lehet hogy ha már videókártyát veszek, akkor rááldozok egy kicsit többet és RX 590 lesz belőle, azzal én már pár évig simán elvagyok, bár használtan néha kilehet fogni jó árban 1070-et is. TI hogy látjátok?
-
Humbucker
senior tag
Gondolom az se mindegy hány hertz-es monitoron, és milyen felbontásban akar játszani az ember, mert hiába vesze az ember egy VEGA kártyát, hogy azzal majd mekkora über brutál lesz játszani ha nem tudja kihasználni a monitor miatt. A monitorról nem nagyon beszél itt senki.
-
Humbucker
senior tag
-
Humbucker
senior tag
válasz RetepNyaraB #117819 üzenetére
A DDR6 miatt éri meg jobban a 2060 a VEGA 56-al szemben?
-
Humbucker
senior tag
Ilyen monitorom van .Ez 60 hertzes monitor.
Ehhez a monitorhoz kellene egy jó videókártya olyan nagyon max 80-90.000-ig 16 GB DDR4, és Ryzen 2600 társaságában, gamer gépnek. Mit ajánlanátok?Lehet újonnan és használtan is. -
Humbucker
senior tag
Lehet inkább a 3400 Mhz-es ramok helyett 3000est veszek, és a különbözetből inkább RX 590est veszek RX580 helyett. Ti hogy látjátok?
-
Humbucker
senior tag
SAPPHIRE RX VEGA 64-hez mekkora táp kellene kb?
-
Humbucker
senior tag
Szerintetek ez a VEGA jó árban van, el lehetne lenni vele egy jó ideig?
-
Humbucker
senior tag
Ilyen monitorhoz mi lenne az ideális videókártya?Árban olyan 80-85 körülig nagyon max? Azért kérdezem mert nem szeretnék feleslegesen kidobni pénzt, monitor csere meg tuti nem lesz.
-
Humbucker
senior tag
Volt már valamelyikőtöknek olyan hangos videókártyája hogy inkább azért cseréltétek le akár egy gyengébbre?
-
Humbucker
senior tag
Na ez engem is érdekelne, hogy egy Full HD, 60 Hertzes monitorhoz mi az a videókártya ami már felesleges, és hol a határ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs